Gelinlik Modelleri bunlarda benden fikir olsun =)

esoux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
208
1
96
İstanbul
NASIL KIZLAR BEĞENDıNıZMı GENELDE ZEVKıM BıRAZ FARKLIDIR GELıNLıKTEDE ÖYLE BıRAZ =DAYRICA YORUMSUZDA GEÇMEYıNıZ LÜTFEN EN ÇOK HANGıSıNı BEĞENDıĞıNıZı MERAK ETTıM

bu da çok tatlı bir model

Son düzenleme:

bu yıl ünlü markaların podyumlarında tek askıya oldukça yer verilmişti yani tek kol tek askı bu yıl çok trend sizde eğer in bir gelin olmak isterseniz ve straplezi gece boyunca çekiştrmek zorunda kalmak istemiyorsanız bu çok hoş ve romantik bir üst bence

Son düzenleme:

bunlar yani

diğil mi kızlar ya bende bayılıorm bunlar benim 1000lerce model arasından seçimlerim

Bi tane straplez var onu beğenmedim diğerleri şahane aslın da straplezde güzel yalnızca gelinlik gibi gelmiyor .Dikimler ne kadar kaliteli keşke bizde de böyle hem ugun dikcek hem kaliteli dikecek bir terzi bulsak nerdee..

Burda ki modellerin güzel durmasının sebebi dikimleri şimdi sen bunu güzel bi terzide diktirmesen bazı modeller içlerinde kaba durur.Yanlışmıyım Gelinlik diktirmenin ilk şartı modelden önce iyi terzi .Seni vezir de yapar rezil de.:))

içlerinden 6. yı beğendim

benim tercih edeceğim modeller değil ama hepsi de güzel aslında.... umarım bunların kat kat fazla güzelini giymek nasip olur evlendiğinde. opuyorumnanaktan

ben bunları çok beğendim.. ılkinde arka kesim harika, ikincide de etek kısmı çok güzel.. O tek askılı olanda güzel aslında; ama benim zevkime bunlar hitap etti daha çok..a.s

sondan 1.ve 2.hoşlar..eline sağlıkkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…