- 12 Mart 2019
- 94
- 188
- 13
- 37
- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
İlaç kullanmak zorunda değilsin ben doktora gittiğim halde bana ilaç vermedi kortizonlu ilaç gerek yok.kendiliğinden geçecek dedi. İstersen rahatlamak adına gidebilirsin emin ol sıfır iz kalmadan geçiyorRandevu bulmak var bir de
Çok sağ ol canım ya gerçekten içimi rahatlattın.İz kalmasın da bir süre kalabilir böyle sorun yok.İlaç kullanmak zorunda değilsin ben doktora gittiğim halde bana ilaç vermedi kortizonlu ilaç gerek yok.kendiliğinden geçecek dedi. İstersen rahatlamak adına gidebilirsin emin ol sıfır iz kalmadan geçiyor
Ne demek sen sağ ol canım, benimkileri görsen kocaman kocamandı tek bir tane yerinde bile iz kalmadı.Yalnız geçerken bir ara kepek kepek döküldü çok üstümü değiştirirken o kadar.Çok sağ ol canım ya gerçekten içimi rahatlattın.İz kalmasın da bir süre kalabilir böyle sorun yok.
Aynen kızarıklığı geçince sigara basılmış bir kahvelik şeklinde duruyor.Bir arkadaşımızın dediği gibi kepekli gül hastalığı bu sanırım.Stresten ne yazık ki.Öncelikle geçmiş olsun aynısı bende olmuştu ve doktora çıkmıştım 8.sınıfta olmuştu hatta.Çok stres altında mı çalışıyorsunuz yoksa strese dayalı bir vücudunuz mu var?Doktora çıkmadan herhangi birşey uygulamayın benim kollarımda ve aşırı derecede bacaklarımda çıkmıştı dıştan olduğu için krem tedavisi görmüştüm ve 2-3 ay sürmüştü sanırım.Benim çıkma sebebi zamanında sbs vardı seviye belirleme sınavı ona aşırı yüklenip strese girmiştim o yüzden çıkmıştı.Sigara basılmış gibi yanık gibi duruyor ama daha farklı.Doktora çıkın derim ben sağlık ocağı doktoruna gözükmüştüm çok şükür uygun bir tedavi vermişti
Benim de kasık kısmımda var büyükçe birkaç tane.Aman geçsin de dökülsün sorun değil.Ne demek sen sağ ol canım, benimkileri görsen kocaman kocamandı tek bir tane yerinde bile iz kalmadı.Yalnız geçerken bir ara kepek kepek döküldü çok üstümü değiştirirken o kadar.
Canim zona daha kırmızı olur. Bu zonaya benzemio bence ama bilemedimNerde gorsem tanirim zona bu. Stres sikinti sonrasi cikar. Yayılmadan doktora gorunun
Bence de değil.Canim zona daha kırmızı olur. Bu zonaya benzemio bence ama bilemedim
Pardon bir de çok sıcak duş alma, kese yok unutma.Benim de kasık kısmımda var büyükçe birkaç tane.Aman geçsin de dökülsün sorun değil.
Tamam canım ılık duş ve kese yokPardon bir de çok sıcak duş alma, kese yok unutma.
Benim doktorum çok farklı ama dile aşina birşey söylemişti ama asla aklıma gelmiyor şimdi canımAynen kızarıklığı geçince sigara basılmış bir kahvelik şeklinde duruyor.Bir arkadaşımızın dediği gibi kepekli gül hastalığı bu sanırım.Stresten ne yazık ki.
stres sıkıntı sonrası diyorum bende.. önemli bi mülakat sınavım öncesi aniden çıkmıştı karın bölgemde.. bir de o dönem havalar çok sıcaktı acayip duş alıyordum doktorum mantar olduğunu söyledi.. bi tanıdıkta çok fazla vucudun ıslak kalmasından oluyor dedi.. bende duşları azalttım kremleri sürdüm 2-3 güne geçti bir daha çıkmadı..Hatunlar hepinize merhabalar,
Fotoğraflarda görüldüğü gibi birkaç gündür bunları çıkartıyorum.Kasıklarımda da var hatta baya büyük kızarıklıklar şeklinde.İlk başta birkaç taneydi dedim herhalde düzleştirciyle yaktım.Hani hafif yanar da kabarır gibi olur sonra soyulacak gibi olur aynı öyleydi görüntü.Şimdi bunlardan iki kolumda da var.Bugün de elimin üstlerinde çıkmaya başlamış.
hiç sıkıntı yapma direk sağlık ocağına git pazartesi günü.. ben sağlık ocağına gitmiştim .. bak okudum da çoğunluk stres sonrası bende de çıkmıs yazmış.. bende de tam öyle olmuştu..Randevu bulmak var bir de
Bazilari benzemiyor demis ama zona. Sizinkide zona. Annemde olmustu,egzama sanmistik biz,baya kasiniyordu bakti yayilmaya pul pul olmaya basladi. Hemen onlemi alindi. Ama bazilarininki daha fena olabiliyor,artıyor cogaliyor vs. Netten de bakabilirsiniz. Doktor anneme strese bagli demisti. Cok uzulme kafaya takma bisileri demisti. Gecer geçmesine ama cok kasinir. Ayrica yayilirsa kotu okur. Cok kaşımayın yanik gibi iz kaliyorAynı şeyler bende de var bir kaç gündür. Bende sıkintılı günler geçirdim ondan mıdır acaba dedim şimdi.
Kaşınıyor, kızarıyor, dokununca nasıl anlatsam deri yüzeyi gibi değilde kadifemsi bir şeye dokunmuşsun gibi bir his veriyor.(umarım anlatabilmisimdir aklıma bu geldi direkt)
Gögüs kafesi ve kollarımda var şu anda, çoğalmaya devam eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?