- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Kuzum benim kasığımda bir tane de böyle kocaman var baya büyük ama artık kahveye dönmüş yani.Dediğin gibi sanki soyulacak gibi kepekli oluyor.Evet tatlım ben bilmediğim için Özel hasteneye gittim muayeneye görünce hemen kepekli gül dedi dr daha büyük yuvarlak daireler de oluşabilir içleri aynı seninki gibi kepek kepek sebebi belli değil genel olarak stres dedi bana doktor gerçekten sıkıntılı bir dönemdi. Tedavi olmadım 10 haftaya gelmeden kendiliğinden geçti iz de kalmıyor korkma
Yeni mi çıkmaya başladılar genelde kasıkla göğüs arasında batında çıkar çoğalır benim öyle olmuştu yanmışta leke kalmış gibi dimi kahvelikKuzum benim kasığımda bir tane de böyle kocaman var baya büyük ama artık kahveye dönmüş yani.Dediğin gibi sanki soyulacak gibi kepekli oluyor.
Benim bir senem çok stresliydi sanırım artık vücudumdan çıkıyor.
Aynen öyle sanki açık kahve iz kalmış gibi duruyorYeni mi çıkmaya başladılar genelde kasıkla göğüs arasında batında çıkar çoğalır benim öyle olmuştu yanmışta leke kalmış gibi dimi kahvelik
Aynı şeyler bende de var bir kaç gündür. Bende sıkintılı günler geçirdim ondan mıdır acaba dedim şimdi.Nerde gorsem tanirim zona bu. Stres sikinti sonrasi cikar. Yayılmadan doktora gorunun
Böyle hafiften kabarık sanki sinek ısırmış gibi işte.Benim de kasıklarımda ve kollarımda var şu anlık.Üç gün önce başladı kolumda.Kasıklarımda hafiften vardı ama nemli bölge ya isilik sandım onları.Aynı şeyler bende de var bir kaç gündür. Bende sıkintılı günler geçirdim ondan mıdır acaba dedim şimdi.
Kaşınıyor, kızarıyor, dokununca nasıl anlatsam deri yüzeyi gibi değilde kadifemsi bir şeye dokunmuşsun gibi bir his veriyor.(umarım anlatabilmisimdir aklıma bu geldi direkt)
Gögüs kafesi ve kollarımda var şu anda, çoğalmaya devam eder mi?
Kesinlikle kepekli Gül arkadaş zona demiş ama zona çok ağır ve ağrılı sinir ucu iltihap hastalığıdır sadece döküntü yapmaz yani biraz daha yayılır lekeler gün gelir söner gibi olur gün gelir belirginleşir. Sadece lif yapmayın ve kaşımayın kendiliğinden geçecek kepekli Gül yazılarını okuyabilirsinizAynen öyle sanki açık kahve iz kalmış gibi duruyor
Zonaya baktım da görüntüsü çok farklı benimkinden.Sanırım dediğin gibi kepekli gül bu.Pek kaşınmıyor zaten hatta hiç kaşınmıyor gibi o açıdan iyiKesinlikle kepekli Gül arkadaş zona demiş ama zona çok ağır ve ağrılı sinir ucu iltihap hastalığıdır sadece döküntü yapmaz yani biraz daha yayılır lekeler gün gelir söner gibi olur gün gelir belirginleşir. Sadece lif yapmayın ve kaşımayın kendiliğinden geçecek kepekli Gül yazılarını okuyabilirsiniz
Göruntülere baktım aynısı. Ben yedigim bir sey dokundu heralde diye düsünmüştüm. Farkli bir sey yememis olmama rağmen. Bünyemde alerjik değildir.Böyle hafiften kabarık sanki sinek ısırmış gibi işte.Benim de kasıklarımda ve kollarımda var şu anlık.Üç gün önce başladı kolumda.Kasıklarımda hafiften vardı ama nemli bölge ya isilik sandım onları.
Ben de başta polenlerden filan herhalde dedim ama alerjik bir bünyem yoktur.Yıllardır polenlere karşı bir şeyim olmadı da neden şimdi olsun dedim.İnanılmaz bunaldım ben bir yıldır.Hem ailevi hem işsizlik çok zorlandım içime attım hep sonuç bu.Göruntülere baktım aynısı. Ben yedigim bir sey dokundu heralde diye düsünmüştüm. Farkli bir sey yememis olmama rağmen. Bünyemde alerjik değildir.
Arkadaş sıkıntıdan diye yazınca uyandım. Hayatımım en can sıkıcı günlerini yaşadım son zamanlarda.
Çok geçmiş olsun tekrar benim de çok kaşınmazdı biraz görüntü can sıkıyor benim üst batında yayılmıştı evliyim rahatsız oluyordum sadece görüntünden maalesef zor zamanlar geçirmişsiniz dediğiniz gibi ama ne yaşıyor vede yaşadıysanız lütfen kendinize eziyet etmeyin. İçinize atmayınZonaya baktım da görüntüsü çok farklı benimkinden.Sanırım dediğin gibi kepekli gül bu.Pek kaşınmıyor zaten hatta hiç kaşınmıyor gibi o açıdan iyi
Bende de çıkmıştı Gül bu zona bölgeseldir zatenKesinlikle kepekli Gül arkadaş zona demiş ama zona çok ağır ve ağrılı sinir ucu iltihap hastalığıdır sadece döküntü yapmaz yani biraz daha yayılır lekeler gün gelir söner gibi olur gün gelir belirginleşir. Sadece lif yapmayın ve kaşımayın kendiliğinden geçecek kepekli Gül yazılarını okuyabilirsiniz
Aynı şeyi yazmışız içinizde yaşamayın sonuçları ki en masumu bu döküntüler emin olunBen de başta polenlerden filan herhalde dedim ama alerjik bir bünyem yoktur.Yıllardır polenlere karşı bir şeyim olmadı da neden şimdi olsun dedim.İnanılmaz bunaldım ben bir yıldır.Hem ailevi hem işsizlik çok zorlandım içime attım hep sonuç bu.
Ahh işte canım karakter meselesi biliyor musun? Dışavurumcu olamıyorum.Millet kırar döker atar içindekini ben put gibi kalırımÇok geçmiş olsun tekrar benim de çok kaşınmazdı biraz görüntü can sıkıyor benim üst batında yayılmıştı evliyim rahatsız oluyordum sadece görüntünden maalesef zor zamanlar geçirmişsiniz dediğiniz gibi ama ne yaşıyor vede yaşadıysanız lütfen kendinize eziyet etmeyin. İçinize atmayın
Zona böyle olmaz. Bir öbek halinde, genelde vücudun tek bir bölgesinde, minik kabartılar örneğinde olur. Zona değil. Ama cilt uzmanına görünün.Allerji olmus olmayasin? Farkli birseyler yedin mi? Baharat filan?
Randevu bulmak var bir deCanim net bir sekilde Rosa yani gul hastaligi. Yogun bir stres sonrasi cikar bir sure gecmez tek yolu asla sabun vs kullanma suyla dus al mumkunse cildiye ye git bana hap da vermisti
Onu yapamıyorsan bile samimi arkadaşınla paylaş canım.Birisiyle konuşmak mutlaka iyi gelecektir dönem dönemAhh işte canım karakter meselesi biliyor musun? Dışavurumcu olamıyorum.Millet kırar döker atar içindekini ben put gibi kalırım
Çok haklısınOnu yapamıyorsan bile samimi arkadaşınla paylaş canım.Birisiyle konuşmak mutlaka iyi gelecektir dönem dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?