Bunlar ne olabilir🙄

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.426
6.571
158
İstanbul
Hatunlar hepinize merhabalar,
Fotoğraflarda görüldüğü gibi birkaç gündür bunları çıkartıyorum.Kasıklarımda da var hatta baya büyük kızarıklıklar şeklinde.İlk başta birkaç taneydi dedim herhalde düzleştirciyle yaktım.Hani hafif yanar da kabarır gibi olur sonra soyulacak gibi olur aynı öyleydi görüntü.Şimdi bunlardan iki kolumda da var.Bugün de elimin üstlerinde çıkmaya başlamış.

Eklentiler

• D77CCBAA-2BC4-457C-AEE7-47472DB02FD3.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 180
  • FE913FC8-1A41-4600-BFF3-1A6A97C7CDAC.jpeg
    89,1 KB · Görüntüleme: 182
  • 257B08A5-3742-487D-BE26-9ECDC2FF7402.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 172
  • CA48DCDE-6EF8-4F73-ADC1-8FDB413C3B0E.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 160
Geçmiş olsun polen zamanı alerji olmusunuz çok çabuk yayılıyor biran önce doktora gidin büyümeden yayılmadan. Kaşımayın cogaliyor

Çok geçmiş olsun polen alerjisi değilde kepekli Gül rahatsızlığı ben 2 ay önce geçirdim kasık ve göğüs altlarında leopar deseni gibi çoğalır muhtemelen 10 haftada kendiliğinden geçer kese yapma kaşıma dr gidersen şayet kortizonlu ilaç tedavisi uygulayabilir ben tedavi olmadan tüm hepsi izler kalmadan geçti

Ay yok kortizon istemem ya.Zaten kilo sorunum vardı insülin direnci yüzünden.İlaçla biraz verdim.Kendi kendine mi geçti canım?

Ay yok kortizon istemem ya.Zaten kilo sorunum vardı insülin direnci yüzünden.İlaçla biraz verdim.Kendi kendine mi geçti canım?
Evet tatlım ben bilmediğim için Özel hasteneye gittim muayeneye görünce hemen kepekli gül dedi dr daha büyük yuvarlak daireler de oluşabilir içleri aynı seninki gibi kepek kepek sebebi belli değil genel olarak stres dedi bana doktor gerçekten sıkıntılı bir dönemdi. Tedavi olmadım 10 haftaya gelmeden kendiliğinden geçti iz de kalmıyor korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…