- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Ay cidden miNerde gorsem tanirim zona bu. Stres sikinti sonrasi cikar. Yayılmadan doktora gorunun
Ya ben sorunlarımı filan içime atarım evet.Zor günler geçirdim evet içimde yaşadım sonucu bu galibaBenim annemdede uzulunce cikiyo bunlar zor gunler geciriyosun sanirim.Doktora git hemen
Evet canimAy cidden mi
Aslında pek kaşınmıyor ama sanırım gitmem lazım evetEvet canim
Uzuntu stres skinti sonrasi cikar. Kasirsan yayilir. Fakat cok kasinir. Doktora git ilaclarini duzenli al biseyin kalmaz. Onemsememezlik yapma
Yooo her zaman ne yiyorsam o.Allerji olmus olmayasin? Farkli birseyler yedin mi? Baharat filan?
Teşekkürler canım.Geçmiş olsun canım
Aynen iste vucudumuzda tepki verebiliyor.Ilac tedavisi var neyse ki cok yayilmadan gitmelisin.Ya ben sorunlarımı filan içime atarım evet.Zor günler geçirdim evet içimde yaşadım sonucu bu galiba
Ya başta sinek ısırığı sandım baktım değilmişAynen iste vucudumuzda tepki verebiliyor.Ilac tedavisi var neyse ki cok yayilmadan gitmelisin.
Stresten demek ki o zaman...Ya başta sinek ısırığı sandım baktım değilmiş
Çok geçmiş olsun polen alerjisi değilde kepekli Gül rahatsızlığı ben 2 ay önce geçirdim kasık ve göğüs altlarında leopar deseni gibi çoğalır muhtemelen 10 haftada kendiliğinden geçer kese yapma kaşıma dr gidersen şayet kortizonlu ilaç tedavisi uygulayabilir ben tedavi olmadan tüm hepsi izler kalmadan geçtiHatunlar hepinize merhabalar,
Fotoğraflarda görüldüğü gibi birkaç gündür bunları çıkartıyorum.Kasıklarımda da var hatta baya büyük kızarıklıklar şeklinde.İlk başta birkaç taneydi dedim herhalde düzleştirciyle yaktım.Hani hafif yanar da kabarır gibi olur sonra soyulacak gibi olur aynı öyleydi görüntü.Şimdi bunlardan iki kolumda da var.Bugün de elimin üstlerinde çıkmaya başlamış.
Ay yok kortizon istemem ya.Zaten kilo sorunum vardı insülin direnci yüzünden.İlaçla biraz verdim.Kendi kendine mi geçti canım?Çok geçmiş olsun polen alerjisi değilde kepekli Gül rahatsızlığı ben 2 ay önce geçirdim kasık ve göğüs altlarında leopar deseni gibi çoğalır muhtemelen 10 haftada kendiliğinden geçer kese yapma kaşıma dr gidersen şayet kortizonlu ilaç tedavisi uygulayabilir ben tedavi olmadan tüm hepsi izler kalmadan geçti
Evet tatlım ben bilmediğim için Özel hasteneye gittim muayeneye görünce hemen kepekli gül dedi dr daha büyük yuvarlak daireler de oluşabilir içleri aynı seninki gibi kepek kepek sebebi belli değil genel olarak stres dedi bana doktor gerçekten sıkıntılı bir dönemdi. Tedavi olmadım 10 haftaya gelmeden kendiliğinden geçti iz de kalmıyor korkmaAy yok kortizon istemem ya.Zaten kilo sorunum vardı insülin direnci yüzünden.İlaçla biraz verdim.Kendi kendine mi geçti canım?
Aynen oyle zannediliyo yada alerji diyosun bizde doktira gidene kadar anlayamamistik.Ya başta sinek ısırığı sandım baktım değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?