Bunlar ne demek

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.115
598
Merhaba hanımlar arkadasim bebek sahibi olmak istiyor doktorlar hiçbir sorun yok diyor bu ay adet olmadı kan da çıkmadı ama ilk gebeligi 2 ay sonra kan da çıktı ama o gebeliği düşükle son buldu maalesef :KK43: bugün doktora gitti ve kan negatif bu yazılar ne demek biz anlayamadık :KK43: çok tskr ederim şimdiden ♥

Eklentiler

• IMG-20190325-WA0027.webp
    IMG-20190325-WA0027.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 46
İnşallah tüm isteyenlerin içi sıra bizlerinde yüzünü güldürsün kucağını doldursun :dua:
Sen demi bebek istiyosun canım kaç yıllık evlisin :( insallah canım benim insallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun evlat la sınama sen Yarabbi 😢🙏

Sen demi bebek istiyosun canım kaç yıllık evlisin :KK43: insallah canım benim insallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun evlat la sınama sen Yarabbi 😢🙏
Evet kuzum 7 senedir uğraşıyorum çok zor çok ağır bir imtihan Rabbim sınavımızı geçmeyi yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :dua::KK61:

Evet kuzum 7 senedir uğraşıyorum çok zor çok ağır bir imtihan Rabbim sınavımızı geçmeyi yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :dua::KK61:
Amin kuzum amin :( üzülme rabbim ol der ve olur herşeyin vakti zamanı var belliki zamanı daha gelmedi ama rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 😪

Back
X