Bunlar ne böceği?

17 Aralık 2011
29.255
37.329
Merhaba kizlar.mutfagimda keneye benzer bocekler var ama kene degiller.cunku kisa mesafelere uca biliyolar.google dan aratdim keneler ucamaz diyor.kendi cabalarimla ilacladim bi kac kez tekrar cikiyolar.ilaclama yaptirdim yine geldiler.deliricem ne bocegi bunlar bilen yardim etsin lutfen.alt katim eski ve bos ev acaba ordan mi geliyorlar bilemiyorum🙄

Eklentiler

• IMG_20220827_144337.jpg
    IMG_20220827_144337.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 832
  • IMG_20220827_155653.jpg
    IMG_20220827_155653.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 419
Eğer bu benim yakaladığımla aynıysa çok anlayamadım fotodan ben de bundan çekiyorum bir haftadır mutfağımda sineklik yok ordan giriyor bahçe var arka tarafta ne yazık ki çok pis ısırıyor 😥 iki omzumdan birden ve yüzük parmağımdan ısırmış beni gece şişmişti davul gibi 3 gün öyle gezdim
Çözüm önerim yok, yorum okumaya geldim

Eklentiler

• 61499CCB-6FC2-4798-A3AB-A12311F9679D.jpeg
    61499CCB-6FC2-4798-A3AB-A12311F9679D.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 658
Eğer bu benim yakaladığımla aynıysa çok anlayamadım fotodan ben de bundan çekiyorum bir haftadır mutfağımda sineklik yok ordan giriyor bahçe var arka tarafta ne yazık ki çok pis ısırıyor 😥 iki omzumdan birden ve yüzük parmağımdan ısırmış beni gece şişmişti davul gibi 3 gün öyle gezdim
Çözüm önerim yok, yorum okumaya geldim
Benzemiyor sanki sizinki daha sivri benim bocek toplu gibi🤣bi de isirmiyor benim bocek🤣hey Allahim belki ikimize de yardim eden cikar😃

Benzemiyor sanki sizinki daha sivri benim bocek toplu gibi🤣bi de isirmiyor benim bocek🤣hey Allahim belki ikimize de yardim eden cikar😃
Ben şimdi evi komple çamaşır suyularla sirkelerle sildim ayyy işallama gelmez daha en büyük fobim 🥲

Bakalım sana da eden çıkar umarım 🌺

Merhaba kizlar.mutfagimda keneye benzer bocekler var ama kene degiller.cunku kisa mesafelere uca biliyolar.google dan aratdim keneler ucamaz diyor.kendi cabalarimla ilacladim bi kac kez tekrar cikiyolar.ilaclama yaptirdim yine geldiler.deliricem ne bocegi bunlar bilen yardim etsin lutfen.alt katim eski ve bos ev acaba ordan mi geliyorlar bilemiyorum🙄
Açıkta meyve filan bırakıyorsanız bırakmayın ondan geliyor olabilir

yanlis bilmoyorsam kuru fasulye de oluyor bu bicek benim evde de buna benzer vardi kuru fasulye icerisi doluydu bunun gibi hepsini attim :KK43:

X