Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Araniza yeni katiliyorum. 1 yillik evliyim. Kimyasal gebelik yasadim 6 ay once. Ve adetime 5 gun var tekrar bebek istiyoruz ama gecmiyor 5 gun. Herkesin gonlunce olsun ins hersey
Kızlar regl me 5 gün var 1 haftadır göğüs uçlarımda çok fazla dokundugumda ağrı oluyor. Sağa sola dönerken kramplar giriyo. Arada bir karnım kasiklarim agriyo sonra hemen geçiyor. Klomen kullandım bu ay ovulasyon testi ilede yumutlamami takip ettim reglnin 11.gun yumurtlama oldu ogunden sonra hergunu degerlendirdik. 23 aydır bebişim olmadı. Bu belirtileri yaşayan hamisler oldumu acaba insan bi umut bekliyor.
Kızlara merhaba benım bat 14 agustos bana dua edın lutfenadet belirtilerim 1hafta oncesımden baslardı bu ay hıcbırsey yok ınsallah hamıleyımdır. 11aylık evlıyım. Neredeyse 10 gundur her sabah bulantı ve agrılı ıshalle uyanıyorum.