• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar gebelik belirtisimi bakabilirmisiniz

Araniza yeni katiliyorum. 1 yillik evliyim. Kimyasal gebelik yasadim 6 ay once. Ve adetime 5 gun var tekrar bebek istiyoruz ama gecmiyor 5 gun. Herkesin gonlunce olsun ins hersey

Kızlar regl me 5 gün var 1 haftadır göğüs uçlarımda çok fazla dokundugumda ağrı oluyor. Sağa sola dönerken kramplar giriyo. Arada bir karnım kasiklarim agriyo sonra hemen geçiyor. Klomen kullandım bu ay ovulasyon testi ilede yumutlamami takip ettim reglnin 11.gun yumurtlama oldu ogunden sonra hergunu degerlendirdik. 23 aydır bebişim olmadı. Bu belirtileri yaşayan hamisler oldumu acaba insan bi umut bekliyor.
benimde ilk belirti goguslerde sisme ve hassasiyet olmustu

Kızlara merhaba benım bat 14 agustos bana dua edın lutfen:KK36:adet belirtilerim 1hafta oncesımden baslardı bu ay hıcbırsey yok ınsallah hamıleyımdır. 11aylık evlıyım. Neredeyse 10 gundur her sabah bulantı ve agrılı ıshalle uyanıyorum.

Ve sbahları ben hemen kahvaltı yapamam sımdı bı uyanıyorum hemen uykum acılıyo yemek hazırlamaya kosuyorum:halay:hadı ınsallah:spor:

Back