• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar gebelik belirtisimi bakabilirmisiniz

Regl ye 3 gün varken test yaptım negatif çıktı cnm oyuzden pek umutlu değilim herkesin 3 4 gün önce yaptiginda cikiyomus
Yoo benim adet günü bile negatifti idrarda,3.gün kanda öğrendim,belirtilerin benim belirtilerimle çok benziyor diye dedim ama hayırlısı

Yaa ayy cnm ya vallahi heyecanlandirdin beni. Senin ne gibi belirtilerin vardı ne kadarlık hamilesin
Canım ben kimyasal düşük yaptım 6 haftalıkken,göğüs hassasiyeti kasık ağrısı,akıntı vardı bende de ama kısa sürdü sevincimiz ne yazık ki,onun için sen de hayırlısını dile

Canım ben kimyasal düşük yaptım 6 haftalıkken,göğüs hassasiyeti kasık ağrısı,akıntı vardı bende de ama kısa sürdü sevincimiz ne yazık ki,onun için sen de hayırlısını dile
Ya üzüldüm cnm inşallah tekrar hamile kalırsın sağlıkla kucağına alırsın. Aynen cnm hep hayırlı sağlıklı diliyorum Rabbimden

Mrb arkadaslar bu ay klomen kullandm adet 2 gun gecikti belirtiler gogus agrum var ucunda ve yanlarina bastirnca feci agriyor kasiklarimda ara ara batma oluyor 3 gun boyunca kahvrengi hafif akintim oldu test yapmaya korkuyrm

Mrb arkadaslar bu ay klomen kullandm adet 2 gun gecikti belirtiler gogus agrum var ucunda ve yanlarina bastirnca feci agriyor kasiklarimda ara ara batma oluyor 3 gun boyunca kahvrengi hafif akintim oldu test yapmaya korkuyrm
Benim kahve değil ama beyaz sarı renkte akintim var diğer belirtiler bendede var. Test yapsan çıkar herald

Ara ara kasikta batma oluyordu asiri halsizlik yorgunluk gogus hasasiyetim vardi yandan bastirnca agriyordu ve cok kirilgan oluyordum ve sonunda hamileyim cok mutluyum rabim olmayanlara nasip etsin inslhhh

Ara ara kasikta batma oluyordu asiri halsizlik yorgunluk gogus hasasiyetim vardi yandan bastirnca agriyordu ve cok kirilgan oluyordum ve sonunda hamileyim cok mutluyum rabim olmayanlara nasip etsin inslhhh
Amin inşallah canım testinin fotosunu atabilirmisin. Sağlıkla al kucağına inşallah

Back