Regl ye 3 gün varken test yaptım negatif çıktı cnm oyuzden pek umutlu değilim herkesin 3 4 gün önce yaptiginda cikiyomusbence hamilesin %99
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl ye 3 gün varken test yaptım negatif çıktı cnm oyuzden pek umutlu değilim herkesin 3 4 gün önce yaptiginda cikiyomusbence hamilesin %99
Yoo benim adet günü bile negatifti idrarda,3.gün kanda öğrendim,belirtilerin benim belirtilerimle çok benziyor diye dedim ama hayırlısıRegl ye 3 gün varken test yaptım negatif çıktı cnm oyuzden pek umutlu değilim herkesin 3 4 gün önce yaptiginda cikiyomus
Yaa ayy cnm ya vallahi heyecanlandirdin beni. Senin ne gibi belirtilerin vardı ne kadarlık hamilesinYoo benim adet günü bile negatifti idrarda,3.gün kanda öğrendim,belirtilerin benim belirtilerimle çok benziyor diye dedim ama hayırlısı
Canım ben kimyasal düşük yaptım 6 haftalıkken,göğüs hassasiyeti kasık ağrısı,akıntı vardı bende de ama kısa sürdü sevincimiz ne yazık ki,onun için sen de hayırlısını dileYaa ayy cnm ya vallahi heyecanlandirdin beni. Senin ne gibi belirtilerin vardı ne kadarlık hamilesin
Ya üzüldüm cnm inşallah tekrar hamile kalırsın sağlıkla kucağına alırsın. Aynen cnm hep hayırlı sağlıklı diliyorum RabbimdenCanım ben kimyasal düşük yaptım 6 haftalıkken,göğüs hassasiyeti kasık ağrısı,akıntı vardı bende de ama kısa sürdü sevincimiz ne yazık ki,onun için sen de hayırlısını dile
Benim kahve değil ama beyaz sarı renkte akintim var diğer belirtiler bendede var. Test yapsan çıkar heraldMrb arkadaslar bu ay klomen kullandm adet 2 gun gecikti belirtiler gogus agrum var ucunda ve yanlarina bastirnca feci agriyor kasiklarimda ara ara batma oluyor 3 gun boyunca kahvrengi hafif akintim oldu test yapmaya korkuyrm
Yok cnm benim bugün regl olmam lazım oyuzden bekliyorum geçsin kan verecek sen yaptın mı varsa elinde yap 2 gün geçmiş belki çıkar geç döllenme falan değilseBnmde suan beyaz sari akintim var test yaptn mi canm
Benimde düzensiz cnm pko var klomen kullandım bakalm agnucaston diye hayıt hapı var onu içiyorum sözde adet düzenliyormusBnm adetim duzensiz bilmyrm inslhh hamilesindir bize haber ver canm
Aa cnm çok sevindim gerçekten inşallah hayırlısı olsun. Belirtilerin neydi birdaha yazabilirmisin benimde hala gelen giden yokBugun test yaptm pozitif ciktiiiiii hamileyimmm kan testi vermeye gittim
Amin inşallah canım testinin fotosunu atabilirmisin. Sağlıkla al kucağına inşallahAra ara kasikta batma oluyordu asiri halsizlik yorgunluk gogus hasasiyetim vardi yandan bastirnca agriyordu ve cok kirilgan oluyordum ve sonunda hamileyim cok mutluyum rabim olmayanlara nasip etsin inslhhh
Çatlatma iğnesi olmusmuydun senAra ara kasikta batma oluyordu asiri halsizlik yorgunluk gogus hasasiyetim vardi yandan bastirnca agriyordu ve cok kirilgan oluyordum ve sonunda hamileyim cok mutluyum rabim olmayanlara nasip etsin inslhhh
Fotoğrafı kırp tekrar yükle cnm yüklenir kırpinca. Çatlatma iğnesi olmusmuydun senFtrf atamyrm ya olmuyor