Bunlar gebelik belirtisimi bakabilirmisiniz

Bende de pco var kızlar 11 aylik evliyim hiç korunmadk ama olmadı evlendikten 3 ay sonra bozuldu adet düzeni o zaman öğrendim pco olduğunu esimde herhangi bi sorun yok ben 18 nisan da regl oldum ve kendiligimden 6 ay sonra ilk kez adet oldum ilacsz felan 14 mayıs da oldum bu defa 27 gün arayla doktor kendiliğinden hamile kalirsin boyle giderse dedi iki gündür sağ kasığımda bi şişlik var bıldırcın yumurtası kadar bi şişlik ama diğerinde yok yani acaba gebelik olabilir mi yoksa kist felan mı böyle bisey yaşayan varmi

Canm bu belirtileri aynısı bendedde var bende klomen kullandım ayın 19 unda ovitrelle iğnesi vuruldum bugün 15. Gün adet günüm 2 gün geçti bakalım bde akıntım fazlalasti kremsi gibi oldu pazartesi günü kan tahlili yeptrcam

Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir. Benim idrar testim pozitifken adet oldum tekrar test yaptım negatif çıktı kanamam devam ediyo

Canım ben adet oldum testim pozitifken adet oldum tekrar test yaptım negatif kanamam devam ediyo
Kuzum geçen ay banada aynisi oldu adete 4 gün kala başladım test yapmaya hep silik çıktı umitlendim bayaa sonra adet oldum bu testlere güven olmuyo yanii inşallah gelecek aya hamiş olursun

Kuzum geçen ay banada aynisi oldu adete 4 gün kala başladım test yapmaya hep silik çıktı umitlendim bayaa sonra adet oldum bu testlere güven olmuyo yanii inşallah gelecek aya hamiş olursun
İnşallah canım sen ne yaptın peki nasıl gidiyo varmı bisiler sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…