Evet canim gördüm gölge gibi inşallah vardir bende çok istiyorum hamile kalmayi bana haber ver sonucuBiraz bekleyim cnm 3 4 gün daha varsa ozamn kesin belli olur ama gördün demi sende ben yanilmiyirum
Var gibi sanki canimRengini açtım cnm sanki böyle daha net
Veririm tabi canım su mübarek günlerde inşallah Rabbim yuzumuzu güldürür sende haber ver olur muEvet canim gördüm gölge gibi inşallah vardir bende çok istiyorum hamile kalmayi bana haber ver sonucu
İnşallah canim. Tabi veririm haberVeririm tabi canım su mübarek günlerde inşallah Rabbim yuzumuzu güldürür sende haber ver olur mu
Tekrar hayırlı olsun cnm inşallah bende bu kadar net görürüm. Kan sonucun kaç çıktıBuda benim testlerim :) sonunda yukleyebildim
Beta hcg :159 3 haftalik bebegim :)Tekrar hayırlı olsun cnm inşallah bende bu kadar net görürüm. Kan sonucun kaç çıktı
Öncelikle hayırlı olsun allah kucaginiza almayı nasıp etsin :) bisey sormak istiyorum sizde de pco var sanırım sizin hmailesiniz ya kasgnzda şişlik varmı hiv elinize degenBeta hcg :159 3 haftalik bebegim :)
Sen testi kan günlük gecikmeyle yaptınBeta hcg :159 3 haftalik bebegim :)
5 gun gecikmeyle yaptm :)Sen testi kan günlük gecikmeyle yaptın
Hayir canm yokÖncelikle hayırlı olsun allah kucaginiza almayı nasıp etsin :) bisey sormak istiyorum sizde de pco var sanırım sizin hmailesiniz ya kasgnzda şişlik varmı hiv elinize degen
Benim bugün gecikmenin 2. Günü dün test yaptım rengini oynayinca bi çizgi çıktı çok silik ama çıplak gözle görülmeyen5 gun gecikmeyle yaptm :)
Canım ben adet oldum testim pozitifken adet oldum tekrar test yaptım negatif kanamam devam ediyoİnşallah canim. Tabi veririm haber
Canm bu belirtileri aynısı bendedde var bende klomen kullandım ayın 19 unda ovitrelle iğnesi vuruldum bugün 15. Gün adet günüm 2 gün geçti bakalım bde akıntım fazlalasti kremsi gibi oldu pazartesi günü kan tahlili yeptrcamKızlar regl me 5 gün var 1 haftadır göğüs uçlarımda çok fazla dokundugumda ağrı oluyor. Sağa sola dönerken kramplar giriyo. Arada bir karnım kasiklarim agriyo sonra hemen geçiyor. Klomen kullandım bu ay ovulasyon testi ilede yumutlamami takip ettim reglnin 11.gun yumurtlama oldu ogunden sonra hergunu degerlendirdik. 23 aydır bebişim olmadı. Bu belirtileri yaşayan hamisler oldumu acaba insan bi umut bekliyor.
Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir. Benim idrar testim pozitifken adet oldum tekrar test yaptım negatif çıktı kanamam devam ediyoCanm bu belirtileri aynısı bendedde var bende klomen kullandım ayın 19 unda ovitrelle iğnesi vuruldum bugün 15. Gün adet günüm 2 gün geçti bakalım bde akıntım fazlalasti kremsi gibi oldu pazartesi günü kan tahlili yeptrcam
AA ciddimisin üzüldüm ya canın sağolsun bidaha kine inşallahHayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir. Benim idrar testim pozitifken adet oldum tekrar test yaptım negatif çıktı kanamam devam ediyo
İnşallah canım hayırlısıAA ciddimisin üzüldüm ya canın sağolsun bidaha kine inşallah
Kuzum geçen ay banada aynisi oldu adete 4 gün kala başladım test yapmaya hep silik çıktı umitlendim bayaa sonra adet oldum bu testlere güven olmuyo yanii inşallah gelecek aya hamiş olursunCanım ben adet oldum testim pozitifken adet oldum tekrar test yaptım negatif kanamam devam ediyo
İnşallah canım sen ne yaptın peki nasıl gidiyo varmı bisiler sendeKuzum geçen ay banada aynisi oldu adete 4 gün kala başladım test yapmaya hep silik çıktı umitlendim bayaa sonra adet oldum bu testlere güven olmuyo yanii inşallah gelecek aya hamiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?