- 26 Mayıs 2017
- 57
- 39
- 18
- 26
Kan sonucun kaç çıktı cnmYok canim sadece klomenle ilk kullanisimda oldu cok sukur
Evet eşimde sorun yokklomen hormal yapıyı değiştiriyor gecikmede yaşatıyor. Eşiniz kontrole gitti mi_?
Canim hayırlı olsun klomeni ilk defami kullanip hamile kaldinBugun test yaptm pozitif ciktiiiiii hamileyimmm kan testi vermeye gittim
Rabbim inslhh sanada nasip eder olmayan herkeseEvet eşimde sorun yok
Bende bu ay ilk defa klomen kullandim 7 gün var adetime bende senin gibi hamiş kalırım inşallah. Testinide merak ettim yukleyemedinmiEvet ilk ayimda hamile kaldm
ikiBende bu ay ilk defa klomen kullandim 7 gün var adetime bende senin gibi hamiş kalırım inşallah. Testinide merak ettim yukleyemedinmi
İnşallah canimiki
Valla yukleyemedim iki tane yaptim ikiside pozitif inslhh canm sende hamile kalrsn
Orjinal renginide atarmisin canim. Sanki orda silik bi çizgi var adetin gectimiKızlar testin rengiyle oynadım böyle bisi çıktı. Gözlerim bana oyun mu oynuyor. Sizde gorebiliyomusunuz
Cnm orijinal renginde fotoğrafta çıkmıyo bende koyulastirdim dün olmam lazımdı olmadimOrjinal renginide atarmisin canim. Sanki orda silik bi çizgi var adetin gectimi
Valla canim gölge gibi bişey var yarin tekrarla testi ya da kan verCnm orijinal renginde fotoğrafta çıkmıyo bende koyulastirdim dün olmam lazımdı olmadim
Biraz bekleyim cnm 3 4 gün daha varsa ozamn kesin belli olur ama gördün demi sende ben yanilmiyirumValla canim gölge gibi bişey var yarin tekrarla testi ya da kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?