İnşallah canım hayırlısı olur inşallahcnm cok erkn belrtler icn ama insallh hamlesndr adet gectmi artk ogrenrsn bnm gogsum szlamsti tuhf gelmsti hamle olcgmi dsunemedm bde tiksnmstm brseyden sdce bnlardi ogrendktn snra adet gectktn snraki zamnlrda akntilr fazlo olmya basldi bu
Benim regl olmama 5 gün var cnm ama 1 haftadır var bu belirtiler bendeşu yaşadıklarını harfıyen yaşıyorum resmn hamıle gıbı ama bnde kılomen kullandım ve hatta konuda actm canm ilaçdan dolayı oluyrmş bu tarz blrtlerbugun 8. gunum catlayalı hayrlısı artık
1. şüphen varsa ağır kaldırma.Birde akintim var. Ağır kaldirdigim zaman çok aşırı beyaz akintim oluyor neden olur acaba
Kanda korkuyorum canım :) eğer hamile kalırsam önce idrarda öğreneyim ondan sonra kan veririm diye düşünüyorum. Bu belirtiler oluyor ama ben ilaca bağlıyorum ne bileyim olsa çok güzel olur olmazsa daha zamanı var demekki belirtileri umursamamaya çalışıyorum bu ay neler yaptım neler koca evi temizledim cokkk ağırlar kaldirdim1. şüphen varsa ağır kaldırma.
2. kan testi yap .
3. kan testinden korkuyorsan 4 gün sonra idrar testi yap.
vücudunun belirti verdiğini düşünüyorsan kanda kesin çıkar.
bnmde 5 gun var canm 7 gundr bndede var gitgide şiddetlnrkBenim regl olmama 5 gün var cnm ama 1 haftadır var bu belirtiler bende
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm. İnşallah bu ay müjdeli haberleri alırızbnmde 5 gun var canm 7 gundr bndede var gitgide şiddetlnrk
amin inşallah herkes içinHakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm. İnşallah bu ay müjdeli haberleri alırız
Canim ne yaptın nasıl gidiyor. Adet olmadin değil mi? Benim yarın regl olmam lazım ama belim kasiklarim cok şiddetli ağrımaya başladı sende ne var ne yokbnmde 5 gun var canm 7 gundr bndede var gitgide şiddetlnrk
dun lekem geldı bugun olurum muhtmln cnm bu ayda nasıp degıl agrım yok sadece kasıkta doluluk var bu adet hbercsıCanim ne yaptın nasıl gidiyor. Adet olmadin değil mi? Benim yarın regl olmam lazım ama belim kasiklarim cok şiddetli ağrımaya başladı sende ne var ne yok
Catlatma ignesi olmusmuydun cnm. Hayırlısı olsun bakalım olmazsada üzülme vakti zamanı var. Benimde dün çok şiddetli belim ağrıdı ama akşam geçti. Belim agridiginda gelirdi hemen ama günüm bugün oyuzden gelmedi belkide birde düzensiz zatendun lekem geldı bugun olurum muhtmln cnm bu ayda nasıp degıl agrım yok sadece kasıkta doluluk var bu adet hbercsı
iğne olmadım bn canm nasıp değilmiş dmkkı inşallah vardr sende haber ver olur muCatlatma ignesi olmusmuydun cnm. Hayırlısı olsun bakalım olmazsada üzülme vakti zamanı var. Benimde dün çok şiddetli belim ağrıdı ama akşam geçti. Belim agridiginda gelirdi hemen ama günüm bugün oyuzden gelmedi belkide birde düzensiz zaten
Veririm tabi canım. Arada ağrı giriyo geçiyo cnm düzensiz olunca pekte umut baglamiyorumiğne olmadım bn canm nasıp değilmiş dmkkı inşallah vardr sende haber ver olur mu
reglin geçmesini bekle canmBenim regl olmama 5 gün var cnm ama 1 haftadır var bu belirtiler bende
Saol cnm amin inşallah. Bugün olmam lazım 1 kere sol kasigima ağrı girdi 5 dakika sonra geçti. Dunde belim çok ağrıdı bugün yok goguslerim o kadar sert ve aciyorki hayırlısı bakalımreglin geçmesini bekle canm
allah gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?