Bunlar gebelik belirtisimi bakabilirmisiniz

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
29
Kızlar regl me 5 gün var 1 haftadır göğüs uçlarımda çok fazla dokundugumda ağrı oluyor. Sağa sola dönerken kramplar giriyo. Arada bir karnım kasiklarim agriyo sonra hemen geçiyor. Klomen kullandım bu ay ovulasyon testi ilede yumutlamami takip ettim reglnin 11.gun yumurtlama oldu ogunden sonra hergunu degerlendirdik. 23 aydır bebişim olmadı. Bu belirtileri yaşayan hamisler oldumu acaba insan bi umut bekliyor.

cnm cok erkn belrtler icn ama insallh hamlesndr adet gectmi artk ogrenrsn bnm gogsum szlamsti tuhf gelmsti hamle olcgmi dsunemedm bde tiksnmstm brseyden sdce bnlardi ogrendktn snra adet gectktn snraki zamnlrda akntilr fazlo olmya basldi bu

şu yaşadıklarını harfıyen yaşıyorum resmn hamıle gıbı ama bnde kılomen kullandım ve hatta konuda actm canm ilaçdan dolayı oluyrmş bu tarz blrtler bugun 8. gunum catlayalı hayrlısı artık

cnm cok erkn belrtler icn ama insallh hamlesndr adet gectmi artk ogrenrsn bnm gogsum szlamsti tuhf gelmsti hamle olcgmi dsunemedm bde tiksnmstm brseyden sdce bnlardi ogrendktn snra adet gectktn snraki zamnlrda akntilr fazlo olmya basldi bu
İnşallah canım hayırlısı olur inşallah

şu yaşadıklarını harfıyen yaşıyorum resmn hamıle gıbı ama bnde kılomen kullandım ve hatta konuda actm canm ilaçdan dolayı oluyrmş bu tarz blrtler bugun 8. gunum catlayalı hayrlısı artık
Benim regl olmama 5 gün var cnm ama 1 haftadır var bu belirtiler bende

Birde akintim var. Ağır kaldirdigim zaman çok aşırı beyaz akintim oluyor neden olur acaba
1. şüphen varsa ağır kaldırma.

2. kan testi yap .

3. kan testinden korkuyorsan 4 gün sonra idrar testi yap.

vücudunun belirti verdiğini düşünüyorsan kanda kesin çıkar.

1. şüphen varsa ağır kaldırma.

2. kan testi yap .

3. kan testinden korkuyorsan 4 gün sonra idrar testi yap.

vücudunun belirti verdiğini düşünüyorsan kanda kesin çıkar.
Kanda korkuyorum canım :) eğer hamile kalırsam önce idrarda öğreneyim ondan sonra kan veririm diye düşünüyorum. Bu belirtiler oluyor ama ben ilaca bağlıyorum ne bileyim olsa çok güzel olur olmazsa daha zamanı var demekki belirtileri umursamamaya çalışıyorum bu ay neler yaptım neler koca evi temizledim cokkk ağırlar kaldirdim

Canim ne yaptın nasıl gidiyor. Adet olmadin değil mi? Benim yarın regl olmam lazım ama belim kasiklarim cok şiddetli ağrımaya başladı sende ne var ne yok
dun lekem geldı bugun olurum muhtmln cnm bu ayda nasıp degıl agrım yok sadece kasıkta doluluk var bu adet hbercsı

dun lekem geldı bugun olurum muhtmln cnm bu ayda nasıp degıl agrım yok sadece kasıkta doluluk var bu adet hbercsı
Catlatma ignesi olmusmuydun cnm. Hayırlısı olsun bakalım olmazsada üzülme vakti zamanı var. Benimde dün çok şiddetli belim ağrıdı ama akşam geçti. Belim agridiginda gelirdi hemen ama günüm bugün oyuzden gelmedi belkide birde düzensiz zaten

iğne olmadım bn canm nasıp değilmiş dmkkı inşallah vardr sende haber ver olur mu

reglin geçmesini bekle canm
allah gönlüne göre versin inşallah
Saol cnm amin inşallah. Bugün olmam lazım 1 kere sol kasigima ağrı girdi 5 dakika sonra geçti. Dunde belim çok ağrıdı bugün yok goguslerim o kadar sert ve aciyorki hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…