Eşiniz çok iyimsermiş,
Ne kadar kazık yerse yesin değişeceğini düşünmüyorum.
Onun dünya görüşü bu.
Bu kadar şeytanın olduğu dünyada işi zor.
benim eşimde seninki gibi çok iyimser. dünyada herkes iyi ona göre. ama onun bu iyimserliği beni çok yoruyor.sonuçta menfaatlerimizi birimizin koruması gerekiyor.kazık yiyen hep biz oluyoruz ve kazık atanı da hemen affeder.Bilmiyorum çok konuşuyorum ama çoğunu anlamıyor sonrada kendide soyleniyor boyle yaptılar diye yaparlar tabi...
Böyle dünya görüşüyle yaşanmaz gibi..
benim eşimde seninki gibi çok iyimser. dünyada herkes iyi ona göre. ama onun bu iyimserliği beni çok yoruyor.sonuçta menfaatlerimizi birimizin koruması gerekiyor.kazık yiyen hep biz oluyoruz ve kazık atanı da hemen affeder.
Çok sabırla sürekli dır dır yaparak belki usandırıp alacağını istemesini sağlıyabilirsiniz.
Ama ne bileyim çok enerji ister,
Sinirleriniz sağlamsa deneyin parasını kurtarsın.
eşin çok iyi niyetli
parasını istemeye çekiniyor olabilir
tam düşündüğümü sonunda demişsin ahirete yatırım yapıyor
Peygamber efendimizin S.A.V. huyu sanki
inş. ahirette şefaatincin olur eşin
Herkesi kendisi gibi gördüğü için sanırım bu davranışları.
kolay kolay bırakamaz diye biliyorum. Etrafımda çok örnek var.
İlla tabiri caizse büyük kazık yemesi lazım
Siz sinirlisiniz belli ama ben sizin eşinize verdiğiniz cevaplara çok güldüm çok hoş cevaplar açıkçası. .
Esiniz için ise yapılacak pek birsey yok zamanla anlamasını beklemekten başka. .
Hakki ,alın teri ben ondan birilerinden para iste demiyorum calisiyorsa o isini gununde yapiyorsa zamaninda parasinida almalı
Ayrica issiz kaldiginda cok zorlanmistik.. bende caliscam ama benimkiyle asla gecinemeyiz cok kotu olur yapsin yatirimini yine ama herseyi dunyalik detip boyle yapmak dofru degil bazi konularda
sonuna kadar haklısın ama yapısı böyle değişmez
inş. daha senide üzmez
eskidende iyi niyet zamanı şimdi kullanma zamanı malesef
Bilmiyorum ise girerken is cok icine sinmedi biyer daha gorusmeye cagirmisti ise basladiginda gitti bunu isverene soyluyor ben gorusmeye gitcem ama yok ayrilirsada yuzustu birakmaz onlarin isinide halleder oyle birakirmis filan okadar dedik soyleme gorusmeye gittigini gittigi yerde olmadi adam bilio esimin simdi is ciksa gitcegini kim heran gitcek biriyle calismak ister ??? ALLAH ASKINA simdide yeni eleman alinmis kalkmis iskillendim diyo guuunaaayddddiiiiiinnn gunnaaayddddinnn
Yine ben dedim demek istemiyirum umarim ama cok fena yapicam eger oyle olursa
Herseyde soylenmez ki durustlukmus bilmem ne isten cikarsa durustluk yeriz durustluk kira oder artik
maviyesiltuna
Aynı babam,kanatlanıp uçacaklar iyilikten yakında.Annemi fıtık etti senelerce hala da etmeye devam ediyor.Seni anlayabiliyorum
Hic sanmiyorum gorcek olsa 30a kadar gorurdu ittirmem lazimhayırlısı canım peki hiç kendi başına bırakıp olumsuz olduğunda pişman olduğu oldumu
belki kendi başına kalıp sonucu görebilir
Ya su isle ilgili sacma sapan bari davranmasa digerlerini oluruna birakcam ama issiz kalicak ugraş dur .. cidden cok zor oluyor.
Sen olsan daha yeni girdigin yerde isverene beni baska yerden gorusmeye cagriyolar deyip izin ister misinsoyleme dedik yalan mi soylesinmis gittigi yerde olmadi adam sutlasa sutlar bugun yeni eleman alinmis kalkmis bana işkillendim diyor simdide valla fena yapicam ya sinirim kalkti yine
Hic sanmiyorum gorcek olsa 30a kadar gorurdu ittirmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?