Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
drajcım bu modelde üstteki sarılı motifin aynısını yapıp ekleyerek yapılıyor. ortasına 3 lü trabzan yapıyorsun...3 teki çiçekli motifi ise yapıp üstüne dikiyorsun...sana yaprakların sapın ve çiçeğin nasıl yapıldığını bulup ekleyeceğim...hepsi o kadar karıştıki bunu nereye kaydettiğimi hatırlmaıyorum
canım bazı resimler çıkmamış, battaniye şemalarının bazıları biri var diğeri göstermiyor. onları düzeltebilirmisin. görünenleri kaydettim ama yarım kalanlar oldu.
canım bu resimdede şemanın bir parçası var diğeri açılmıyor. şeması olanlara tekrar bakıp düzelte bilirmisin. yada nerden alıntı ise link verirmisin. özellikle şemalı olanların.
hepside çok güzeller ya bayıldım .ama bunları yapmak içimde sabır lazım .sabır ister oda bende yok :sm_confused:
gerçi eklediklerim oldu ama yapabilecemmi bilmiyorum.umarım sıkılmadan yaparım
paylaşımın için teşekkürler a.s.
süpperrrrrr ben beğendim özellikle bebek battaniyelerini daha öncede görmüştüm bu modeller aklımda bi bebişim olsun başlıycam hemen mavili ayıcıklı olanı yapmaya :hulya: