Bunlar da benim yaptm el ileri

ellerine sağlık zehracım güzel olmuşlar ,yanlış görmüyorsam sonuncu resim bir çanta deyilmi iyi günlerde kulan arkadaşım

seccadem nasıl olmuş sipariş üzerine yaptım ve sonunda bitirip sahibine teslim ettim

bunlarda panolarım çerçevelenmeden önceki halleri....çerçeve olunca çok güzel oldular ama daha onların fotalarını çekemedim

canımcım hepsi birbirinden güzel elin kolun dert görmesin dilerim ALLAHTAN mutlu bir evliliğin olur bunları güle güle kullanırsın:Saruboceq:

canımcım hepsi birbirinden güzel elin kolun dert görmesin dilerim ALLAHTAN mutlu bir evliliğin olur bunları güle güle kullanırsın:Saruboceq:

aminnn.çok teşekür ederim güzel dileklerin için yaptıklarımın beğenilmesi beni çok mutlu ediyor...ama ne yazıkki yaptıklamın hepsi benim olmuyorr..spariş üzeri yaptıklarımda oluyor

hepsi bir birinden güzel ellerinize sağlık ,özelikle secade de emek çok fazla tebrikler

panolar çercevelenip asılınca çok güzel duruyor iyi günlerde kulanın,çok güzel olmuş secade de öyle
Ellerinize sağlık

eline saplık çok güzel olmuş kursu varmı bende öğrenmek istiyorum aslınd:dance:a bu işi:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…