Bunlar da benim yaptm el ileri

eline saplık çok güzel olmuş kursu varmı bende öğrenmek istiyorum aslınd:dance:a bu işi:dance:

teşekürler evet kursu var halkeğitim merkezlerinde veriliyor kursları...öğrenmeni şiddetle tavsiye ederim...başlayınca bırakamıyıcaksın buna emin olabilirsin

yatakrts.jpg

bu örtüyüde kurstan bir arkadaş yapmıştı sizlere fikir olsun diye yayınlıyorum.....deseni tamamem kendisi çizdi ben çok beğendim sizlerde beğenirsiniz inşlh

fotoraf0026g.jpg

jhgb.jpg

opkjhgd.jpg

çocukluğumdan kalma bir oyuncağımı değerlendirip bu hale getirdim hatıra olsun diye nasıl olmuş

zehracım ellerine sağlık ..yeni çalışmalar eklemişsin ,hepside çok güzel.
bebek bataniyesinide sen mi yaptın canım ?çok hoşuma gitti valla aplike çalışmışsın deyilmi?

zehracım ellerine sağlık ..yeni çalışmalar eklemişsin ,hepside çok güzel.
bebek bataniyesinide sen mi yaptın canım ?çok hoşuma gitti valla aplike çalışmışsın deyilmi?

teşekkür ederim canım sağol...evet bebek örtüsünü ben yaptım.aplike deniyor sanırım ona tam bilmiyorum öğrenmek amacıyla yapmıştım geçen sene ..aslında hala yarım hocama evde bitiririm demiştim...ama bitirmedim daha

vala yarım kaldımı kalıyor bence en kısa zamanda bitmişini de resimle ki bu baheneyle biter kikikikiki
(ben yarım işim varsa, başka işe başlamıyom yoksa kesin öylece kalıyor )

vala yarım kaldımı kalıyor bence en kısa zamanda bitmişini de resimle ki bu baheneyle biter kikikikiki
(ben yarım işim varsa, başka işe başlamıyom yoksa kesin öylece kalıyor )

haklısın yarım kaldımı kalıyor sonrada soğuyorum elime almak istemiyorum...birde başkalrının sparişleri giriyor araya önce onları bitireyim derken kalıyorlar...inşallah bitiririm kısa zamanda

harika olmuş canım ellerine sağlık çok beğendim. böyle güzel işler görünce bende hevesleniyorum

tek kelimeyle nefis olmuş, ellerine sağlık canım a.s.

X