bunlar da benim dolabımdan

takas düşünmüyorum canım ama istersen fiyatta yardımcı olurum[/en son fiyatı ne olur ve bir kaç resmini görebilirmiyim ayrıca taba bağcıklı Bot kaç santim gerçek deri değil sanırım ,ayağım ince uzun demiştin tam 38 numaramı yoksa dar geliyor mu ona göre düşünecem benim tam 37 ama kalıp daarsa 38 oluyor da karar veremedim

takas düşünmüyorum canım ama istersen fiyatta yardımcı olurum[/en son fiyatı ne olur ve bir kaç resmini görebilirmiyim ayrıca taba bağcıklı Bot kaç santim gerçek deri değil sanırım ,ayağım ince uzun demiştin tam 38 numaramı yoksa dar geliyor mu ona göre düşünecem benim tam 37 ama kalıp daarsa 38 oluyor da karar veremedim

en son 14 olur canım taba bot 9 cm gerçek deri değil aynen ayağm ince uzun tam geliyor bana bot 38 numara yani

diğer fotolar da bunlar

$2014-06-04-1494.jpg $2014-06-04-1493.jpg $2014-06-04-1495.jpg

ben ödedim ama kartıma yatırdı arkadaş 10 tl fazladan ödemeden önce bende 1 tl daha almada benden olsu dedim daha fazla olsaydı kalanı da yatracaktı kargo yu alıcı ödüyor normalde

Oda bir seçenek olabilir evet çok soru sordum biliyorum peki kapıda ödeme seçeneği oluyor mu? Daha yeni başladım ta tam aktif değil cnm

kapıda ödeme kalkmış canım 10 tl fazla yatırırsın ben öder yollarım istersen

çantayı benim için 10 yaparmısın .bu benim ilk alışverişim olacak o da senden cnm .çünkü ben de henüz bir ürün satmadım ona göre düşünüyordum alışveriş yapmayı ya da takas yapmayı ancak sen takasa sıcak bakmıyorsun .eğer kabul edersen ona göre karar verecem yoksa beklemek zorundayım seni de bekletmek istemem cnm .

Son düzenleme:
çantayı benim için 10 yaparmısın .bu benim ilk alışverişim olacak o da senden cnm .çünkü ben de henüz bir ürün satmadım ona göre düşünüyordum alışveriş yapmayı ya da takas yapmayı ancak sen takasa sıcak bakmıyorsun .eğer kabul edersen ona göre karar verecem yoksa beklemek zorundayım seni de bekletmek istemem cnm .

12 olsun canım normalde hiç indirim yapmadım ama ikimizi ortası olsun 10 çok az çünkü kaliteli çantam

Back