• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar da benim dolabımdan

siyah yanı fermuarlı bir ayakkabı var 39 numara ya sığarmı:1:

eğer olur derseniz ve takas düşünürseniz talibim.

Son düzenleme:
tamam canım ayırıyorum 1 numaralı bot yağmur botu bu arada sonra yanlış anlaşılmasın canım olsun canım ne demek :)

Tamam canim ben de o yuzden cok begendim zaten tam aradigim gibi;)
Bursa kestelde yasiyorum canim senden bir ricam olacak kargoyu sen odesen bana da ucretini soylesen urun bedeliyle beraber sana eft yapsam mumkun mu canim?isyerime isteyecegim kargoyu sorun oluyor da

tamam canım ayırıyorum 1 numaralı bot yağmur botu bu arada sonra yanlış anlaşılmasın canım olsun canım ne demek :)

Bursa kestelde yasiyorum canim senden bir ricam olacak kargoyu sen odesen bana da ucretini soylesen urun bedeliyle beraber sana eft yapsam mumkun mu canim?isyerime isteyecegim kargoyu sorun oluyor da odemeli kargolar
Ozel mesajla iban ve isim de yazar misin canim sana zahmet?

Bursa kestelde yasiyorum canim senden bir ricam olacak kargoyu sen odesen bana da ucretini soylesen urun bedeliyle beraber sana eft yapsam mumkun mu canim?isyerime isteyecegim kargoyu sorun oluyor da

canım ben şimdi farkettim fermuarı bozulmuş bunun söylemeden de vermek istemedim kargo ücreti ne olur bilmiyorum ama öderim tabi önemli değil ne kadar olduğu önemli değil alırsan 7.5 tl ye indirdim

böyle canım fotosu bu

$2014-06-04-1492.jpg

şimdi gördüm kusura bakmayın 38 numara benim ayağım ince ve uzundur ama 39 numaraya olur mu bilmiyorum fermuarında sorun var canım 7.5 tl ye indirdim bu yüzden

bende yeni şeyler ekleyip satmak istiyorum herkese kolay gelsin

ayakkabılar 38 numara ve hiç kullanılmamıştır kargo alıcıya aittir ve tanesi 15 tl dir

Eki Görüntüle 1142032 Eki Görüntüle 1142030 Eki Görüntüle 1142031 Eki Görüntüle 1142028 Eki Görüntüle 1142033 Eki Görüntüle 1142029

kahverengi ayakkabıyı beğendim gerçek deri mi suni derimi bir de tek parça için kargo ödemek istemiyorum buna uygun çantan var mı deri olursa iyi olur tabiki:34::34:

Back