bunlar da benim çeyizimden...

Merhaba hepsi de çok güzel, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin... 4. foto dikkatimi çekti de, lavanta keseleri sanırım? Çok şirinler, hazır mı alındı acaba yoksa özel mi işlendi?

Merhaba hepsi de çok güzel, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin... 4. foto dikkatimi çekti de, lavanta keseleri sanırım? Çok şirinler, hazır mı alındı acaba yoksa özel mi işlendi?

sağolun.evet lavanta kesesi. english home dan aldım. saksılı olan desenden runner-peçete masa takımım var. biraz pahalıydı ama sevdim. fotografını bulamadım eklemek için.

Eki Görüntüle 258088 $bahama-bone-china-sonbahar-2010_2.webp

en büyük iki eksiğim duruyordu. nihayet bugün aldım. hisar yemek ve çatal bıçak takımım.:)

Son düzenleme:
Hepsi çok güzel :nazar: hayırlı olsun. almayı planladığım çok model gördüm sende. mesela bende hisarın çatal bıçakta bu modelini almayı düşünüyorum ama parlak mı alsam saten mi karar veremiyorum sen hangisini aldın acaba? bide ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?

Hepsi çok güzel :nazar: hayırlı olsun. almayı planladığım çok model gördüm sende. mesela bende hisarın çatal bıçakta bu modelini almayı düşünüyorum ama parlak mı alsam saten mi karar veremiyorum sen hangisini aldın acaba? bide ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?

teşekkür ederim. parlak olanı aldım. saten olanlar yani mat olanlar çok çizik gösteriyormuş diye duyuyordum. yemek takımı ile birlikte pazarlıkla 2050ye aldım. pazarlıkla bu kadar indirebildim.hisarın kendi sitesinde 2900 civarıydı ikisi.

Son düzenleme:
sağolun.evet lavanta kesesi. english home dan aldım. saksılı olan desenden runner-peçete masa takımım var. biraz pahalıydı ama sevdim. fotografını bulamadım eklemek için.

Cevap için çok teşekkür ederim, çok hoşuma gitmişti :) Ayrıca yemek takımınızda da çok hoş bir seçim yapmışsınız, sade ve güzel... Güzel günlerde kullanın hepsini...

çeyiziniz çok güzel, güzel günlerde kullanmanızı dilerim.. özellikle oturma grubunuzu çok beğendim. bugün nişanlımla çok dolaştık tam bu tarz bişey istiyoruz ama bulamadık :43: acaba siz nerden aldınız oturma grubunuzu :26: ve ne kadara?

Back
X