- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
Dur canım ben senin yerine atayım, nasılsa aynı önlüklerimiz
Eki Görüntüle 1437602
Hahaha sağol canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur canım ben senin yerine atayım, nasılsa aynı önlüklerimiz
Eki Görüntüle 1437602
Topigin hayirli olsun canimm
Herseyin çooook güzel, çok kaliteli !! Iyi günlerde kullanirsin insaAllah
MUTLU GÜNLERDE KULLAN HEPSİ ÇOK TATLILAR
Çok güzel canım güle güle kullan ne kadardı fiyatı benimde bıçak almam lazım nasıl kesiyor acepÖğlen aramda denk geldi Porland'a uğradım.Bıçak takımı %75 indirimdeydi.Hemen kaptım:)
Eki Görüntüle 1450959
Çok güzel canım güle güle kullan ne kadardı fiyatı benimde bıçak almam lazım nasıl kesiyor acep
Öğlen aramda denk geldi Porland'a uğradım.Bıçak takımı %75 indirimdeydi.Hemen kaptım:)
Eki Görüntüle 1450959
Sağol tatlım.
Bıçaklara bakarken elime değdi ama gerçekten sadece değdi ve kesti
70 lira bu arada:)
Cok guzelmis canim, güle güle (dikkatli !! ) kullan
Benimde var çeyizimde, annem almisti, çok güzeller
Skosnob merhaba kuşlu yemek takımınızdan memnun musunuz bende alıcam aynısından da :)
Gayet memnunum canım.1.5 yıldır hiçbir şey olmadı desenlerine vb.
Cok tesekkur ederimm sevindim:)
Rica ederim.Sormak istediğin herhangi bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Tebrik ederim şimdiden bir de:)
Cok tesekkurler :) buna uygun amerikan servisi ve mesrubat su bardagi olarak ne aldiniz acaba? Pembe renk istemiyorum baska uydurabilir miyim acaba
Amerikan servisimi de meşrubat bardağımı da porlanddan aldım. Servisler rengarenk. Yalnız normal zamanda alma. %50 indirime giriyor özel günlerde kadınlar günü, anneler günü vs. O günleri kolla düşünürsen. Erkenden git sonra bitiyor her şey:)
Ay bigün müsait olursanız servislerle ve bardaklarla beraber çekebilir misiniz yemek takımını ? Çok merak ettim nası durduğunu
tamam teşekkür ederimBen uyumuna çok bakmadım açıkcası.Çekerim tabi yine de