• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar da benim çeyizciklerim :)

hayırlı olsun canım ceyızcıklerın canım güzel günlerde kullanırsın insallah

Ben Boyner'den aldım canım 500civarı idi ama indirimde idi o esnada bende alayım hemen dedim beğenince :) şimdi eski fiyatlarına dönmüş tabi hisar mercury setine baktım onları bende düşünmüştüm görsel olarak çok beğenmiştim :) ama tencerede bombeli alma demişlerdi bana galiba ısı iletkenliği ile alakalı o yüzden ondan vazgeçtim bence biraz daha bekle cnm eğer düşerse benimkinden al derim.
Kepçe seti biraz küçük o konuda da uyarayım ben onu internetten almıştım büyük sanmıştım ama standardın altında imiş cnm haberin olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım tekrar sorayım dedim daha evvelden konusmustuk sen hangi boynerden aldım burdaki boynerdeki ev gerecleri yok. online da bulamadım. dolayısıyla kampanya takip edemiyorum :26:

canım tekrar sorayım dedim daha evvelden konusmustuk sen hangi boynerden aldım burdaki boynerdeki ev gerecleri yok. online da bulamadım. dolayısıyla kampanya takip edemiyorum :26:
Boyner internet sitesinden almıştım canım hiç aklımda yoktu indirimler kısmında gördüm 800küsürden düşmüş bende almıştım inşallah sana da denk gelir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X