çok güzelmiş hepsi güle güle kullan.ne açıdan sordun avantaj-dezavantajı? maddi ise bence dezavantaj olur genelde büyük markalar setlerde indirim yapıyor, ama senin zevkine kalmış bir şey benim fikrim neyi beğeniyorsan onu al, her zaman alınmıyor çünkü.Ve en az 5-6 sene hatta daha fazla kullanacağın eşyaları severek al ki baktıkça ohh ne iyi etmişim diyesin
Ben Boyner'den aldım canım 500civarı idi ama indirimde idi o esnada bende alayım hemen dedim beğenince :) şimdi eski fiyatlarına dönmüş tabi hisar mercury setine baktım onları bende düşünmüştüm görsel olarak çok beğenmiştim :) ama tencerede bombeli alma demişlerdi bana galiba ısı iletkenliği ile alakalı o yüzden ondan vazgeçtim bence biraz daha bekle cnm eğer düşerse benimkinden al derim.gule gule kullan cnim hisar rio setini cook zamandir takip ediyorum bi turlu dusmedi fiyati 670lira. ben de cok benzeri olan hisar mercury metali begendim 370 taksitli 350pesin fiyati.sadece alt kismi dik degilde bombeli.netten bakabilirsin cnim sence alimmi senin fikrini alim dedim :) sendr ayni fiyatami aldin? kepce vs setinide listeme almistim cnim bnde cok gzeller gule gule kullan cicilerini :)
güle güle kullan canım bi yerden başlamak lazım tabii.servis setin çok güzelmiş gerçekten bende bayıldım
Güzel bir başlangıç devamı da sorunsuz gelir inşallah aşkla kullanın
Kızlar bu da benim ilk konum hayırlı bir iş için olsun istedim
Daha çok az parçam var ama acele etmiyorum bazen aklıma esince alıyorum öyle
Hisar tencere takımı;
Eki Görüntüle 1042560
Hisar çaydanlık;
Eki Görüntüle 1042566
ve olmazsa olmaz hisar kahve cezvelerim
Eki Görüntüle 1042568
Tefal teflon tava;
Eki Görüntüle 1042578
Arzum robot
Eki Görüntüle 1042571
Eki Görüntüle 1042573
İş için Almanya Solingen'e gitmiştim hazır gitmişken oradan çatal kaşık bıçak setimi de aldım onun resmi yok
Daha çeyiz konusunda yolum çok ama böyle gördükçe almak daha zevkli oluyor sanki sakin sakin
Ben toplu setlerden ziyade ayrı ayrı alarak gidiyorum avantaj mı olur dezavantaj mı bilemiyorum siz ne dersiniz?
Bu şekilde başladım ama böyle devam edecek sanırım teşekkürler :))Topiğiniz hayırlı olsun güle güle kullanmayı nasip etsin rabbimBence araştırın biraz karaca-emsan-hisar gibi markalar setlerde indirim yapıyor ben öyle almıştım yanii
Çok teşekkür ediyorum cnm :)Hepsi birbirinden güzel ve kaliteli tercihler, mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah
Amin cnm teşekkürler :)Canim guzel bir baslangic yapmissin.Hepsi cok cici Rabbim huzurla askla kullanmayi nasip eylesin insaAllah
Teşekkürler cnm bende uygun geleni alarak gidiyorum bakalım :)kaliteli şeyler almışsın çoook beğendim canım..
ben de senin gibi ayrı ayrı aldım; ne aldıysam da fiyatını iyice araştırarak aldım emin ol setlerden çok daha uyguna geldi
Sevindim cnm sorunsuz kullanırız umarım :)Hayirli olsun canim robotlarimiz ayni catcimi da aynisindan aldim güle güle kullan:)
annem de de aynısından var canım iki yıldır kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık merak etme :)Çok teşekkür ediyorum cnm :)
Amin cnm teşekkürler :)
Teşekkürler cnm bende uygun geleni alarak gidiyorum bakalım :)
Sevindim cnm sorunsuz kullanırız umarım :)
annem de de aynısından var canım iki yıldır kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?