Bunlar da benim bebeklerim

akasya1612

Her gün yeni bir başlangıçtır..
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Temmuz 2007
904
838
648

Sır altı tekniği ile yapılmış çinilerim.. Tahrir, boyama, sırlama tarafıma ait, pişirmesini fırınımız kendisi yapıyor sağolsun sırnaşık şey

Teşekkür ederim arkadaşlar, beğenmenize çok sevindim. 7 ay kadar kursa gitmiştim.. Yapılışı çok zevkli, alışınca bırakamıyorsunuz ama bir o kadar da dikkat gerektiren biraz zorlu bir çalışma..

eline gözüne sağlık bacım çok güzel olmuşlar ince iş zor ....Şeniz

mavili tabağı çok tuttum.. süper,bir ben de yok heralde el becerisi :)

*İnce ve zor bir iş olduğuna katılıyorum arkadaşlar, ama ana teması sabır. Yetenek ise ikinci planda kalıyor. Ben ilkokuldan bu yana elime kalem almamışken yaptıysam, herkes yapabilir. Sadece biraz çalışma ve sabır gerektiriyor. Eminim sizler benden daha güzellerini yapabilirsiniz :)) Bu arada o mavili tabak en değerli, çünkü en zor olanları. Onun boyaması fırçanın ucu ile tek tek nokta şeklinde yapılıyor. Dımdık boyama deniyor. Övgüleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten çok mutlu oldum.. Zira henüz amatörüm.. Hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…