• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar da Benim Bahçemden Kareler

Canım Seyhanın neresindesin.Benim haftada 3 gün günüm orada geçer.Gerçi başımızdaki sıkıntılardan dolayı özellikle bu sitede ve face de 3 arkadaşım var bir türlü buluşamadık.Bir ilke imza atıp face KK ve bir siteden daha 5 arkadaşı böyle giderse bir araya getireceğim.Senide alırız kız sıkılma.Atla metroya gel ben alırım seni.:16:[/QUOT

daha adanayı bilmiyorum :)metroyuda hıc görmedım...inşallah olur be canım :)

Seyren bahçen çooook güzelllll.:16:İnsanın ömrüne ömür katar vallahi.Bu kadar çok çiçek,ağaç ve sebze o bahçeye nasıl sığmış.Büyük anladığım kadarıyla.Sizin balıkağzı dediğiniz çiçeğe biz aslanağzı diyoruz:) Yeni kareleri merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
çok güzel çiçekler yetiştirmişsin bayıldım resmen
aileminde bahçesi var onlardada en çok güller var çok severim ben
ama portakal harika bizim buralarda portakal limon yetişmesi imkansız
hatta ağaçta portakalı ablam evlenince eniştenin memelekette gördüm sadece 1 kez dakikalarca bakmıştım ne muhteşem diye:1:

çok güzel çiçekler yetiştirmişsin bayıldım resmen
aileminde bahçesi var onlardada en çok güller var çok severim ben
ama portakal harika bizim buralarda portakal limon yetişmesi imkansız
hatta ağaçta portakalı ablam evlenince eniştenin memelekette gördüm sadece 1 kez dakikalarca bakmıştım ne muhteşem diye:1:

Çukurovanında bu güzellği var işte canım,heryerde her bahçede limon portakal turunç görmek mümkündür.Bahçelerin olmazsa olmazıdır bunlar

Back