Bunlar da Benim Bahçemden Kareler

Mahşlalah hepsi çok güzeller harika bir bahçe her sabah çıkıp o bahçede oturmak süper olur eminim.

Evet canım özelliklede nisan ayında bir başka güzel oluyor.
Bu arada hamilesin Allah evladını sağ salim kucağına almayı,sağlıklı ve imanlı yaşamasını Rabbimden dilerim.Ömrü bereketli olsun senin benim ve tüm evlatlarımızın.

Menekşelerim ama oğluşum toplayıp toplayıp bana getiriyor.Yakalayabildiğim kareler

Sumbullere bayiliyorum ya
Annemin de var bahçesinde hiçbir çiçek yerini tutamaz, onlara yaklasinca burnuna buram buram kokusu gelir..
Meyvelerine de bayildim bu arada, limon çok sirinnnn

Oğlum koparmış bardağa ıslattım mutfağa girince bile buram buram kokuyor.Bende sümbül ve zambaklara bayılıyorum.Ayrı bir havaları vede görsellikleri var canım.Anneciğinin ellerinden öperim.
Meyvelerim kalmadı artık son kalanlarıda dün oğlumla topladık.Limonlarım hala var ama.

Misket portakal ağacının seneye ölmez isek göreceğimiz meyvelerinin çiçekleri.Ey güzel Rabbim yokluğunu düşünenler şunlardan ibret almayı bir bilselerdi.

TURUNÇ AĞACININ ÇİÇEKLERİ

BALIKAĞZI ÇİÇEĞİM

çiçekler çok güzel gözüküyor. pek bilgim olmadığı halde bakımı zor gibi duruyorlar:26: portakalı görünce aman yareppiiii oldum erik ağacıda var mı can eriği amaa varsa evlatlık olarak gelebilirim. yükte olmam çalışıyorum. evde kalmama da gerek yok. bi ağacın dalında-köşesinde kıvrılsam yeterli

Maşallah..
Bayıldım bahçenize seyren ablacığım, çok güzel.

Teşekkür ederim canım.Gel seni bu bahçede ağırlayayım birgün olmazmı
Daha bunlar bakım istemeyen çiçekler.
Sıradaki çiçkeler Güllerim.Ama oğlumu yatırayım vakit bulursam ekleyeceğim şimdi onlarıda

Güllerin bakımı zor canım,diğerleri su güneş ve arada bir çene çalarsam yetiyor onlara.
Portakal hem misket hemde tam yemelik olan vaşinton diyorlar ikiside var.
Eriğim vardı ama 2 yıl evvel malesef kurudu.Yeni şeftali ve erik ektim bakalım olursa inşallah.Sen yinede gel canım nüfusuma alırım kız sorun olmaz.Maaşın senin olsun sen her akşam gelirken evin küçük oğluna 1 adet çikok al yeter (çikolata yani öyle lüks değil Etinin stıck çikoku olsun yeter)
Evde kal sıkıntı değil ama istemezsen seni asma ağacının dallarına atarız sorun yok.Havalarda güzel üşümezsin yane

Ah ablacığım, bu bahçeye karşı mis gibi çay içmek ne güzel olurdu..

amanın asma ağacıda varmışş keşke oturduğum binanın yakınlarında bahçe olsada bende eksem bişiler saksıda sebze yetiştirmek istiyorum biraz çeşitli olsun diye ama yer yok annem kızar döküntülerime :44: en sinir olduğum bi olay var. belediye park bahçelere güzel güzel çiçekler ekiyor. ve kadınlar gidip onu söküp kendi saksılarına dikiyorlar. acayip kızıyorum. bazılarını sökemiyorlar heba oluyo atıyolar yolun kıyısına

Evet birazdan asma ağacımında bir karesini paylaşacağım canım.Aslında büyük saksılarda kendini oyalamak için yapabilirsin birşeyler ama benim kızkardeşim gibi döküntülü isen evet anneler kızarlar
Bu parklardaki çiçek alma olayı her yerde var demekki.Biz kadınlar gerçekten sorunlu insanlarız yaHayır gidip belediyeden istesen belki verirler olmadı pazarlarda falan satıyorlar al yani neden senin paranla yapılmış birşeyi söküp alıyorsun almadığınıda heba edip atıyorsun.Ama buna çare kadının doğasında var bu

Mutfağımdan bahçemin görünüşü.Karşı taraf kömürlüğümüz,önde belirgin olan yeşil yapraklar bu senenin taze asma yaprakları
Tam karşıda uzun dalları olan dut ağacı,hemen önündeki ise portakal ağacım

Aynı karenin biraz daha yakın hali.En sağda asma yapraklarının hemen üzerinde koyu yeşil renk ve azıcık kareye sığmış olan ağaç ise Ayva ağacının dalları

İşte ASMA yapraklarım.Ne güzel sarma olurlar ama kıyamadım henüz toplamaya baharın en güzel habercisi şu an onlar.

YEŞİL SOĞANLARIM.Organik soğaaaan var ,Yokmu alaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…