Bunlar da Benim Bahçemden Kareler

Çooooook güzelmiş,emeğinize sağlık.Umarım daha fazla resimler eklersiniz,baktıkça içim açıldı.

BALIKAĞZI ÇİÇEĞİM

Organik maydanozlarım (çiçeklerin arasına karışmışlar :)

Çileklerim çiçeğe durdular.Olmuşlarınıda çekeriz inşallah.

Çooooook güzelmiş,emeğinize sağlık.Umarım daha fazla resimler eklersiniz,baktıkça içim açıldı.

Vakit buldukça ekleyeceğim cvanım inşallah.Daha zambaklar açacak dutlar meyve verecek üzümler olacak
Allah ömür verirse bende buraya ekleyceğim inşAllah canım.

seyren bakmaya doyamadım canım, maşallah ne güzel bahçen varmış tatlım :) oh içim açıldı valla :)

Misss gibi kokular geldi burnumaa
Boyle bir bahcede insan bir omur yasar gider
cok guzelmis bahcen keske benimde olsaydi boyle bi bahcem,saksidaki 2 cicekten baska hic birseyim yok
Gurbet elde nerden bulcam bahceyi hem ah memleketim ahhh

seyren bakmaya doyamadım canım, maşallah ne güzel bahçen varmış tatlım :) oh içim açıldı valla :)

Birgün gel misafirim ol canım,eşinde hemşehrimmiş daha ne olsun,
Sıcakları geç ben serinletirim seni Bahçemi çok seviyorum onunlada ugraşmasam kafayı sıyırırım canım ya

Bizim oturdugumuz evler 2 şer katlı yan yana 2 şer daire 4 er aileyiz
Ben 2 blogun ortasındayım toplam 3 karşımızdada komşularımız var 3 blok ta onlar
toplam 4 er evden 24 bahçe yapıyor 12 bahçe yola bakıyor 12 bahçede blogların ortasında hepsini birleştirdik karşılıklı 6 blogun arasında kocaman bir Cennet var saki hepimiz ortak kullanıyoruz bakımını yapıyoruz

İnşallah geliriz canım ama Adananın o sıcağında büyük konuşmayım kolay kolay gelmem :) Hiç unutmam Adanadan çıktık dönüyoruz artık Pozantıda bir mola verdik " ooh oksijen " dedim bütün hücrelerim bayram etti valla :) ben sıcağı sevmem tatlım, yaz mı kış mı dersen hiç tereddütsüz kış derim. Seyren aslında keşke sen bir blog açsan hem yemek tariflerin,hem bahçen, hem muhabbetin... Bi düşün derim canım :)

Bu yılki ilk zambaklarım.Yağmurlarla daha bir güzel oldular.Rabbim ne güzel şeyler yaratıyor.

Eklentiler

• $9.jpg
    156,6 KB · Görüntüleme: 85
  • $8.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 76
  • $7.jpg
    161,8 KB · Görüntüleme: 90
ne kadar şanslısınız harika bir yerde yaşıyorsunuz. tabi bunda sizin de payınız büyük, ne kadar ilgilisiniz bahçe işleriyle :)
gerçekten bayıldım,maşallah. Allah sevdiklerinizle uzun yıllar mutlulukla oturmayı nasip etsin bu güzel bahçede

Bu güzel dileklerin için canı gönülden Amin canım.Rabbim herkese nasip etsin inşAllah.
Bahçeyi tozu toprağı çok seviyorum.Allahın yarattığı mucizelerin yeşerip eşsiz güzelliklerini sunarken onlara şahit olmak ayrı bir mutluluk veriyor bana.
Allah dileyen herkese dilediğini hayırlara vesile ise versin canım.Çok daha iyilerine sen layık olasın inşallah.
Cümzlemizin yuvasına huzurlar versin.
Sevgiler.

o portakal ağaçlarını görünce ağzım sulandı maşşallah ne güzelde bakmışınız çok şanslısınız gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…