Bunlar da Benim Bahçemden Kareler

Muhteşem çok güzel hepsi,gerçekten çok şanslısınız böyle bir bahçeniz var.

Bahçeyi ve uğraşmayı seviyorum canım Adanadan olanları ağırlayabilirim kısmetse birgün :)
Uzaktakiler kızmasınlar yolu Adanaya düşen herkese kapım açık:)

Bahçeyi ve uğraşmayı seviyorum canım Adanadan olanları ağırlayabilirim kısmetse birgün :)
Uzaktakiler kızmasınlar yolu Adanaya düşen herkese kapım açık:)

ben yaz gibi gelirim belkii belli mi olurrr o vakit olmazsa artık bir ayağım oralarda Allah utandırmazsa

ama bayıldımmmmmmm yaaaaa...maşallahhhh ben de bahçe çok istiyorum..bizim de bahçemiz var.
aklına gelen her meyve vardır..ama malum evlenince uzak kalacağım..:26:

yine de evimde bitki yetiştirmek istiyorumm

o limonlara ben bayıldım yaaaa..diğeri portakal mııııı yaa o ilk baştaki çiçek adı nedir...

ellerine sağlık..ne kadar sevgi dolu bir annesin sennn elini sürdüğünden belli..

İstanbul'da değilsiniz sanırım
Benim de bahçem var, sadece toprak vardı
1 yıllık evliyim, yeşertmek istedim
Daha çiçek açmamış otu bile kökten sökmüştü çocuklar, işten geldiğimde gördüm
Çok üzüldüm, epeyce de büyük alan.. eşimle bir pazarımızı oraya harcamıştık..

Artık maalesef bu yüzden birşey ekmiyorum
Ama saksılarda yetiştirip kapalı alana almayı planlıyorum
Daha az güneş görecek ama en azından emeğim çöpe gitmez

Sizinkiler çok güzel maşallah

Bu çiçeğimi sordun canım bunun adı zambak kırmızının bir çeşidi çizgilide deniyor ama bitki biliminde ne denir bilmiyorum valla
Yolu Adanaya düşen herkesi beklerim canım kapım dost olan herkese açık inşAllah.

3.sıradaki portakal diğer koyu renk olanlar suyu sıkmalık mandalina ve şıkır şıkır olanlar misket portakal.Şimdi tadından yenmiyor onlar.Çok lezzetli oldu mevsim sonu ya.Pekte kalmadı zaten bitirmek üzereyiz

Üzüldüm canım ya.Çocuklar işte kızsan olmaz söz etsen anlamaz.Büyüsünler akılları ersin o zaman tekrar yaparsın inşAllah.Saksıdada olsa yeşillik çiçek insanın içini açıyor bende hamileliğimden beri pek alakadar olamadım.Oğlumda büyüdükçe maşallah ele avuca sığmıyor bu yıl oda bana pek birşey yaptırmıyor gülleri koparıyor ufak lalelerim çuhalarım vardı bahçeye görmeden dalmışsa zaten hepsini eziyor.Bakalım bu yıl olan çiçeklerime bakacağım biraz daha büyüsün.
Havalar biraz daha düzelirse maydanoz tere havuç dereotu falan ekeceğim bende yaz olmadan olurlar kısmet olursa.
Ben Adanadayım canım.İstanbul metropol şehri toprak bulmak herkse nasip olmuyor oralarda :)

off offf maşallahh
kendimi oralarda gibi hissediyorum nedense o fotoğraflara bakıncaa
ellerine sağlık canımm

Portakal, limon görünce anladım Adana burası diye:))Çok güzel bahçeniz var:))

Teşekkür ederim canım evet Adana burası.

Rica ederim ağzınızın tadıyla oturun bahçenizde inşallah, bir süre Adanaya gitmiştim özellikle yağmurlu günlerde misler gibi portakal,limon kokuyordu:))birde yenidünya vardı bahçelerde:)

Yeni dünyalarımız olsun onlarıda çekerim inşallah.Yağmurlu havalarda bir başka olur buralar.

Oğlum sümbülleri hep toplamış.Benim kızacağımıda anlayınca anneciğim sana bopladım (topladım)deyince birşey diyemedim:26:

çok hoş bir bahçeniz var elinize emeğinize sağlık. Çiçeklerin herbiri diğerinden güzel..

Bayıldım bu bahçeye

Cantek,Meg teşekkür ederim.Yolu Adanadan geçenleri bu bahçede ağırlamaya hazırım.Çiğ köfte partisi eşliğinde

Mahşlalah hepsi çok güzeller harika bir bahçe her sabah çıkıp o bahçede oturmak süper olur eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…