senayda Rabbime Sığındım... Kayıtlı Üye 20 Kasım 2008 1.687 0 47 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi aycank #21 canım hepside çok güzeller..emeğine sağlık :)
A aycam34 Ziyaretçi 4 Eylül 2009 Konu Sahibi aycank #22 çok güzel canım bayıldım bende böyle yetenek yok ki yapayım ellerine sağlık a.s.
A aycank Guru Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2008 1.275 47 3 Ekim 2009 Konu Sahibi aycank #23 canım isteyerek yaparsan yeteneğinde oluşur bendede yoktur ama ben çok seviyorum böle işleri
tijeen www.tijeence.blogspot.com Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2008 2.881 889 7 Kasım 2009 Konu Sahibi aycank #24 aycank .!.: Duvar saati eşime hediye ettiğim deniz kabuklarından parfüm kutusu parfüm kutum Genişletmek için tıkla... ellerine sağlık canım hepside çok şık olmuş en çok ilgimi çeken model ilk resimdeki saatler oldu, bayıldımmm sanırım aynalık olan objelerden saat yaptın yanılıyormuyum? saat kısmını nasıl ayarladın biraz açıklama yapabilirmisin? şimdiden tşklerrrr
aycank .!.: Duvar saati eşime hediye ettiğim deniz kabuklarından parfüm kutusu parfüm kutum Genişletmek için tıkla... ellerine sağlık canım hepside çok şık olmuş en çok ilgimi çeken model ilk resimdeki saatler oldu, bayıldımmm sanırım aynalık olan objelerden saat yaptın yanılıyormuyum? saat kısmını nasıl ayarladın biraz açıklama yapabilirmisin? şimdiden tşklerrrr