• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar benim kararlarım :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlar

kendi kendime içimden bi hırs geldi ya da ben ciddiyetin farkına vardım... hepiniz de biliyorsunuz ki okulların kapanmasına 1 ay kaldı. 8 haziranda okullar kapanıyor hazirandan itibaren dersler ve yazılılar biter zaten onu saymazsak 1 aydan az bir süre kaldı. şu son 1 ayı o kadar iyi değerlendirmeliyim ki 3 ay boyunca kafam rahat olsun istiyorum. 1. dönem teşekkür aldım. bu dönem sadece bi dil anlatım bi de tarihim 1 daha 2. yazılılarımız var. ayrıca muhasebe bölümünü okuyorum 3. sınıfa geçicem. ben lise 2 de kesin kalırım diyordum ama gayette derslerim iyi tabii tarihle dil anlatımını düzltirsem çok güzel olacak. alttan dersim olsun istemiyorum. şöyle bir yazı düşünüyorum da hava sıcak günlük güneşlik,parklar çocuklarla dolu helee bulutlar; bulutlar diyorum çok güzeller :) dışarısı böyle olunca yazında bi işte çalışmaya karar verdim inşallah sevdiceğimin yanında çalışırım.sonra keyfime bakıcam aldığım maaşla anneme güzel bi altın küpe diğerleriyle de kendime bişey alcam :) ablama saymadım o zaten h.içi üni'de h.sonu işe gidiyor. babam hiç hesapta yok :) tamam denizede gidemem belki ama arkadaşlarımla pikniğe giderim, yunslarla yüzerim,bowlinge giderim. neyse kızlar bunlar benim küçük hayallerim bunlarla mutlu olurumm :) bunlarn olması için sınıfımı sorumsuz geçmem lazım. ama şuan okul var sadece derslerime önem vermeliyim. Şu bir ayı öyle güzel değerlendirmeliyim ki sıkılmadan sadece ders ders ders :) yarın ofisten yazılım var bu gece onu çok iyi anlamalıyım. bütün yazılılarım güzel geçsin birazdan sınavıma çalışacağım. sevdiceğime gelince onu artık eskisi gibi takmıcam. istediği gibi keyfine baksınn. ben de yazın keyfime bakıcam ohh :) buluşalım dediğinde yazılım var dicem olmasa bile var dicem. özlesin biraz, değerimi biraz daha anlasın. ne sevgilim ne de başka birisi beni kurtarmaz. zaman su gibi akıp gidiyor evlendiğimde kocamın eline bakacağıma maaş günü mü sayarımmm :) önce elime altın bilezik gibi mesleğimi almalıyımm... en azından şu bir ayı o kdar iyi değerlendirmeliyim ki hedefime bir adım daha yaklaşırımm. okulların açıldığında ohhoooo daha 9 ay bitecekte biz yaz tatilin gircez diye düşünüyordum. geçen yaz daha dün gibi aklımda zaman gerçekten çabuk geçiyor... :) doğru kararlar aldığımı umuyorumm :) sadece bunları uygulamak var. En azından niyet işin yarısıdır :)

güzel karar almışsın bence de önce bir işi akıla koymak zaten iyi bir başlangıçtır geriye onu uygulamak kalır onu da yaparsan senin açından güzel olur umarım dediklerini uygular ve başarırsın sana kolaylıklar dilerim ayrıca kendine bir program hazırlayıp çalışabilirsin :34:

güzel karar almışsın bence de önce bir işi akıla koymak zaten iyi bir başlangıçtır geriye onu uygulamak kalır onu da yaparsan senin açından güzel olur umarım dediklerini uygular ve başarırsın sana kolaylıklar dilerim ayrıca kendine bir program hazırlayıp çalışabilirsin :34:

programa uyacağımı sanmıyorum canım :) çok sıkılırım ben öyle kendi kafama göre çalışırsam sıkı bi şekilde daha başarılı olacağıma umuyorum. teşekkür ederim bu arada : )

Kutluyorum seni yaşıtın birçok insan daha geleceğinden bi haberken senın en azından kendin için olan hedeflerini belirliyor olman fevkalade bir durum.İnşallah her dileğini gerçeğe dönüştürürsün.Unutma insanın en büyük sözü kendine verdiği sözdür.Sen kendine olan sözlerini tut gerisi hiç önemli değil.Hep mutlu kal...

Kutluyorum seni yaşıtın birçok insan daha geleceğinden bi haberken senın en azından kendin için olan hedeflerini belirliyor olman fevkalade bir durum.İnşallah her dileğini gerçeğe dönüştürürsün.Unutma insanın en büyük sözü kendine verdiği sözdür.Sen kendine olan sözlerini tut gerisi hiç önemli değil.Hep mutlu kal...

çok teşekkür ederim destekleriniz için :) elim kalem tutuyor çok şanslı olmamdan herhalde :) bunu önce Allah'a sonra aileme borçluyum. inşallah hayırlısıyla hepimizin dilekleri gerçeğe dönüşür. hiç biri hayalde kalmasın istiyorum :)

programa uyacağımı sanmıyorum canım :) çok sıkılırım ben öyle kendi kafama göre çalışırsam sıkı bi şekilde daha başarılı olacağıma umuyorum. teşekkür ederim bu arada : )

rica ederim :) sen kendine göre senin için iyi olacak şekilde çalşırsın o halde :)

artık burası benim derslerimle ilgili notlarımla ilgili olan bir bölümüm :) hepsini buraya kaydedicem ve sonunda kazancammmmm :21:

bugün milli güvenlikten 100 aldım :46:
yarın klavye ve din yazılım var onlara çalışmam lazım birazdannn :)

ofis yazılısına çalışmalıyım şimdi anlayana kdarr hepsinii beynime yazmalıyım :D sabh sevdiceğimle buluşcam taa sultan gaziye gidicem. kopya hazırlamıcam bu sefer zamanım olmayacak. bütün kopyaalrım beynimde olcakk. geceye kadr çalışmalıyımm içimde istek var biliyorum 2 dk sonra gidicek gitmeden heemn çalışmalıyımmm. neyse fazla uzattım :D

edebiyatım 50 idi. 2. yazılısından 90 aldım :) ofis yazılımda güzel geçtiiiiiiiiiiiiiiiiii teşekkürüü alcam inşallhhhhh :52:

bugün demokrasi sınavı olduk en az 85 falan alırım ama 90 da olabılır :D yarın ise tarih var tarihim 40 onu düzeltmeliyim çalışmam lazım :)

yazılılarım :(
salı=tarih
çar.=beden
perşembe=ingilizce
cuma= edebiyat
p.tesi= psikoloji.
milli güvenlik.

Back