Bunlar belirtimi

Canım o dediğin akıntı hamileyken olur adetime 5 gün vardı test yaptım pozitif çıktı 2 gün varken kan verdim çıktı adet günümde de kan verdim ultrasonda bebeğim gözüktü
Adet gününde mi bebeğin göründü canı. Benim adetime 7 gün var ama midem bi mayhoş dün akıntım oldu ama bugün yok gibi en azından sabah öyle ama bel sızlanmam var böyle doğrulurken flan en önemlisi midemde bulantı var çıkarıcak kadar değil ama bulantı oluyo. Sende olmuşmuydu

Bende bulantı hiç olmadı göğüslerim dokunca çok acıyordu şiddetli baş ağrım oluyordu sürekli baş ağrısından ağlıyordum

Adet günümde doktor rahme tutunuyor dikkat et iş yapma dedi 6 haftalıktı keseyi gördüm 8 hafta 2 günlüktü kalp atışlarını duydum

Merhabalar arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı. BAT'a 2 günüm var fakar 3 gün önce ve bu akşam beyaz akıntı ile birlikte peçeteye hafif pembemsi kan geldi. Sizce hamilelik belirtisi midir ilk kez oluyor. Yaşayan arkadaşlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…