- 7 Mart 2019
- 2.963
- 1.466
- 32
-
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Yandan çok çıkıyo kot toparlıyo da böyle kumaş şeylerde kötü duruyorO genetik bişey ve maalesef tam düzeltilemez ama spor ile biraz belki ama mükemmel bı sonuç olmaz canm bı ara bende baya araştırdım ama olsun böyle de güzeliz
Bu yan taraflarımın gitmesi için ne yapmam gerekiyor Eki Görüntüle 3152253
Hamileyken hip dips çalışılır mıO yanlar üst tarafına doğru kenarları dolup bel incelince oran yakalanıyor ve velinimet oluyor.
Yani kurtulmaya değil de hip dips ve karın çalışırsan mevcut fiziğinden çok daha alımlı bir fiziğin olur.
gebelik büyülü bahçeye dönüştüğümnüz çok özel bir dönem tabi ki hamilelik pilatesi, yogası vb spesififk çalışılmış antrenman türleri de var bununla birlikte takibinizi gerçekleştiren doktorunuza danışmakta fayda var spor kökenli de değilseniz düşük, etken doğum gibi risklere birden yüklenme yol açabilir !Hamileyken hip dips çalışılır mı
Anladım tamam teşekkür ederimgebelik büyülü bahçeye dönüştüğümnüz çok özel bir dönem tabi ki hamilelik pilatesi, yogası vb spesififk çalışılmış antrenman türleri de var bununla birlikte takibinizi gerçekleştiren doktorunuza danışmakta fayda var spor kökenli de değilseniz düşük, etken doğum gibi risklere birden yüklenme yol açabilir !
Hamileyken hip dips çalışılır mı
Benim vücut yapımda öyleBu yan taraflarımın gitmesi için ne yapmam gerekiyor Eki Görüntüle 3152253