• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bune sımdı ?

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
318
İstanbul
kızlar sıze bısı anlatcam ama lutfen gulmeyın basıma ılk defa geldı 2 gun once oldu bu olay dısardaydım eve gelene kadar cok sıkısmıstım eve geldım ılk wc gıttım ama ıc camasırımı cıkarır cıkarmaz tutamadım kendımı bebek asagıda oldugu ıcınmı tutamadım yoksa suyummu geldı anlamadım rengı sarıydı ama nısan veya sancı yok bebegımın hareketlerı de normal carsamba gunude kontorlum var kafam karıstı ablama sordum altına yapmısın dedı guldu altıma yapmaya razıyım hemde bu yasta :D ama su olmasın :(

canım olabilir tabi belki kaçırmışsındır.niye gülelim ki canım bu olabilir doğuma yakın.bekle bakalım belki gerisi gelir.çok rahat edemezsen doktorunu ara istersen

bence o idrar çünkü bebeğin suyu sarı renkte olmuyor bildiğimiz su gibi oluyor. yani rengi olmuyor o suyun. ama siz yine de doktorunuza görünün

canım altına kaçırmışsındır endişelenme, bana da çok oluyodu hamileyken, bu gayet normal bi durum

benim suyumgeldiği için doğum yapmıştım anladığım kadarıyla seninki idrar kaçırma yinede tabi doktorunla görüş.

canım kaçırmışsın gibi duruyor ,suyun gelseydi durmazdı ,gelmeye devam ederdi ,doğumun yakın olduğundan dolayı bebek baskı yaptığı için normal bir durum bu..

saolun kızlae altıma yapmaya razıyım :D 38 haftalıgım bu arada bebek asagı baskı yapıyor ondandır dıye tahmın edıyorum inş oyledır az kaldı oyle sabırsızlanıyorum kı gunler gecmıyooooo :)

saolun kızlae altıma yapmaya razıyım :D 38 haftalıgım bu arada bebek asagı baskı yapıyor ondandır dıye tahmın edıyorum inş oyledır az kaldı oyle sabırsızlanıyorum kı gunler gecmıyooooo :)

Canim cok tuttugun için kacirmissindir sen...Gerci kokusundan anlardin belki idrarmi degil mi diye...Birde sanirim su geldiginde bir kere gelip durmuyor..Yani bende oyle olmamisti ikici cocugumda...Gununde gelmis...Bende 38 haftada dogum yaptim...Allah yardimcin olsun..

kızlar o su öyle az gelmez ben 34 haftalık doğum yaptım ve bayağı geliyor su o yüzden teleşlanma ve o suyun kokusu bayağı kötü

valla bende doğumdan bir gün önce anneme tuvalete gidip duruyorum ama tutamıyorum biraz kaçıyo diyodum meğer yavaş yavaş suyum geliyomuş..

canım bende gece uyurken çok tuvaletim gelmişti uyku sersemliğiyle kalkmadım çokta yorgundum sıkmışım tuvaletimi ve bi uyandımki altıma işemişim valla:))oluyor demekki hamileyken..normal sıkmış olsam sabaha kadar tutardıma ama tutamamışım hamileliktendir o

Back