Bundan Sonraki Yaşantında Kim Olacaksın Ve Kaç Yıl Yaşayacaksın

Sonraki yaşamında erkek olarak 2347 yılında şimdiki Afganistan ülkesinde doğacaksın. Hayatını adaleti savunmak amacıyla diktatör olarak geçireceksin. Kararlı, otoriter ve adalet duygusu yüksek bir kişiliğe sahip olacak ve 52 yıl yaşayarak 2399 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

iyi bak hem ayni yil doguyoruz, hem ayni ulkede, hem de ayni isi yapicaz...yalniz degilmisim :roflol:

Sonraki yaşamında erkek olarak 2347 yılında şimdiki Afganistan ülkesinde doğacaksın. Hayatını antik çağdaki bazı sırları araştırmak ve ortaya çıkarmak amacıyla diktatör olarak geçireceksin. Savaşçı bir kişiliğe sahip olacak ve 81 yıl yaşayarak 2428 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında kadın olarak 2500 yılında şimdiki Hong Kong ülkesinde doğacaksın. Hayatını hayvanların dünyasını incelemek amacıyla gezegenlerarası koordinasyon şefi olarak geçireceksin. Plan ve programı seven, oldukça dikkatli bir kişiliğe sahip olacak ve 90 yıl yaşayarak 2590 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında erkek olarak 2170 yılında şimdiki Kazakistan ülkesinde doğacaksın. Hayatını çevrenizdeki insanlara destek olmak ve yardım etmek amacıyla astronot ya da asker olarak geçireceksin. Maceraperest ve araştırmacı bir kişiliğe sahip olacak ve 21 yıl yaşayarak 2191 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Way be:delphin:
Astronot olmak ilkokul yıllarımın en gözde hayali idisengözlerimebaksanab bu kadar olur yani..
yanlız körpecik gidecekmişim ona gerçekten üzüldümsenağlama Süper zeka olucam demek ki 21 yaşında astronot olmak her baba yiğidin harcı değildir:1closedeyes:
tobe estagfıgrullah ya Allahım gece gece nerden geldim ben buraya
hadi size eyvallah agalarkaydirigubbakcemile4

kim korkmuş ben mi daha neler-tatlicadiarzu-

Sonraki yaşamında erkek olarak 2139 yılında şimdiki İsveç ülkesinde doğacaksın. Hayatını gerçek sevgiyi bulmak ve insanoğluna iyiliğin güzelliğini anlatmak amacıyla ışın kılıcı uzmanı olarak geçireceksin. Az konuşan ama çok düşünen,herkesin sözlerine önem verdiği bir kişiliğe sahip olacak ve 40 yıl yaşayarak 2179 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

40 yıl mı geri döndüğüme değmez be kaydirigubbakcemile3

Sonraki yaşamında erkek olarak 2131 yılında şimdiki Bahama Adaları ülkesinde doğacaksın. Hayatını bitkilerin yaşaması için ortam sağlamak amacıyla sanal kahve taciri olarak geçireceksin. Inandığı doğruların peşinde koşan bir kişiliğe sahip olacak ve 98 yıl yaşayarak 2229 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

ben bu işi hiç sevmedim..
öncelikle kesinlikle erkek olmak istemiyorum; mis gibi kadın olmak varken..
ikincisi adını bir kerede söyleyemeceğim bir mesleğe sahip olmak istemiyorum..
sonuncusu da 98 yıl yaşamak da istemiyorum; çok uzun...

Sonraki yaşamında kadın olarak 2172 yılında şimdiki Litvanya ülkesinde doğacaksın. Hayatını dünya barışına katkıda bulunmak ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla yapay tarım uzmanı olarak geçireceksin. Plan ve programı seven, oldukça dikkatli bir kişiliğe sahip olacak ve 35 yıl yaşayarak 2207 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

birincisi Litvanya nere ya benneyaptımki
ikincisi 35 yaş ölmek için genç degilmi.:1no2:
ama diger şeyleri sevdim.:jeyyar:

Sonraki yaşamında erkek olarak 2334 yılında şimdiki Filipinler ülkesinde doğacaksın. Hayatını sanatı ve sanatçıyı korumak amacıyla sanal tatil merkezi müdürü olarak geçireceksin. Plan ve programı seven, oldukça dikkatli bir kişiliğe sahip olacak ve 41 yıl yaşayarak 2375 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

ah ah 41 yilcikmi erkek olacam ben ya erkek olsam üretirdimde üretirdim o gacidan bu gacidan elimi cabzk tutup erken yasta baslamam lazim ozaman:jeyyar:

Sonraki yaşamında erkek olarak 2375 yılında şimdiki Nepal ülkesinde doğacaksın. Hayatını bundan sonraki yaşantınızda daha iyi bir hayat yaşamanız için kendinizi hazırlamak amacıyla rehber ya da turizmci olarak geçireceksin. Savaşçı bir kişiliğe sahip olacak ve 73 yıl yaşayarak 2448 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin. :delphin:

erkek olcakmışım:roflol:

Sonraki yaşamında kadın olarak 2099 yılında şimdiki Yunanistan ülkesinde doğacaksın. Hayatını hayvanların dünyasını incelemek amacıyla doktor olarak geçireceksin. Herkesten önce kendini düşünen ve kendi çıkarlarını koruyan bir kişiliğe sahip olacak ve 95 yıl yaşayarak 2194 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında kadın olarak 2657 yılında şimdiki A.B.D ülkesinde doğacaksın. Hayatını çaresiz hastalıklarla ilgili araştırma yapmak ve insanları bilgilendirmek amacıyla başka dünyalarla iletişim uzmanı olarak geçireceksin. Güvenilir, sadakatli ve iyi niyetli bir kişiliğe sahip olacak ve 20 yıl yaşayarak 2677 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

aaa yazik degil mi ama bana 20 yil yasiyacakmisim
gencligimin baharinda göcecegim bu dünyadan

2134 yılında ıtalya da şarkıcı veya dansçı olarak dünyaya gelecekmişim.alkisalkisalkis

61 yaşında yeniden doğmak için ölecek mişim..:çok üzgünüm:.

Sonraki yaşamında erkek olarak 2416 yılında şimdiki Rusya ülkesinde doğacaksın. Hayatını yaşam alanlarını araştırmak amacıyla ruhani bir lider olarak geçireceksin. Inancı yüksek ve güvenilir bir kişiliğe sahip olacak ve 20 yıl yaşayarak 2436 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.
:1ninca:

ınandırıcı gelmedı bana her gune ve tarıhe bır hıkaye yazmıslar ama gunde 1 ınsan dogmuyorkı yuzlerce ınsan doguyor ama farklı hayatlar yasıyorlar
ben ınanmadım
kuranı kerımde şöyle yazar
bız sızı 2 kere öldürür ve 2 kere dırıltırız der
bunu dın alımlerı böyle oldugunu bılırler ve yorum olarak soyle yorumlarlar
1. ölüm anne karnındakı cenın
1. dogum annenın karnından bebegın dogması
2. ölüm ecel vasıtasıyla ölme
2. dogum ahırette canlama
olarak yorumlanır ama bunlar yorumdur asıl gercek herkesın 2 kere ölüp 2 kere dırıldıgıdır
allah bılır gerısını
bu falda öncekı hayat var su ankı hayat var bıde gelecektekı hayat var ozaman 3 kere ölüp dırılmek lazım ıslama ters zaten ınandırıcı gelmedı
sorakı hayatımda 2600 lu yıllardan bahsedıyor bence okadar surmez dunyanın gıdısatı ama allah bılır

turkıyede dogdugum ıcın coook sukur allaha
aıle bagları kuvvetlı olan sereflı bır ırk olan turk mılletıne dahıl ettıgı ıcın cook sukur ınsallah layık oluruz

Sonraki yaşamında kadın olarak 2160 yılında şimdiki Saraybosna ülkesinde doğacaksın. Hayatını edebiyata katkıda bulunmak ve yazı yazmak amacıyla doktor ya da öğretmen olarak geçireceksin. Kinci ve sert bir kişiliğe sahip olacak ve 25 yıl yaşayarak 2185 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

neyse buda iyi... 25 yaş az diilmi ama yaaa daha ben edebiyata katklıda bulunamam ki25 yılda.. :umursamaz:

Sonraki yaşamında erkek olarak 2444 yılında şimdiki Fas ülkesinde doğacaksın. Hayatını su ile ilgilenmek ve suyun faydalarını araştırmak amacıyla yapay oksijen üretim şefi olarak geçireceksin. Ruhani dünyasına çok önem veren, kendisiyle barışık bir kişiliğe sahip olacak ve 80 yıl yaşayarak 2524 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında kadın olarak 2374 yılında şimdiki İngiltere ülkesinde doğacaksın. Hayatını doğayla iç içe olmak ve doğayı korumak amacıyla yer çekimi uzmanı olarak geçireceksin. Romantik, ince düşünceli ve sanatçı bir kişiliğe sahip olacak ve 29 yıl yaşayarak 2403 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında erkek olarak 2134 yılında şimdiki Makedonya ülkesinde doğacaksın. Hayatını yaşamın amacını keşfetmek amacıyla doğal sesleri araştırma görevlisi olarak geçireceksin. çekingen, duygusal, kırılgan ve insanlara yardım etmeyi seven bir kişiliğe sahip olacak ve 48 yıl yaşayarak 2182 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin

Back