Bundan Sonraki Yaşantında Kim Olacaksın Ve Kaç Yıl Yaşayacaksın

Sonraki yaşamında erkek olarak 2347 yılında şimdiki Afganistan ülkesinde doğacaksın. Hayatını antik çağdaki bazı sırları araştırmak ve ortaya çıkarmak amacıyla diktatör olarak geçireceksin. Savaşçı bir kişiliğe sahip olacak ve 81 yıl yaşayarak 2428 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında erkek olarak 2180 yılında şimdiki Bulgaristan ülkesinde doğacaksın. Hayatını çevrenizdeki insanlara destek olmak ve yardım etmek amacıyla politikacı olarak geçireceksin. Güvenilir, sadakatli ve iyi niyetli bir kişiliğe sahip olacak ve 88 yıl yaşayarak 2268 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

banada bu çıktı ablacım....
ama ben kadınların yine kadın erkeklerinde yine erkek olarak dğacağını yani karşı cins olarak doğamayacaklarını duymuştum........

Son düzenleme:
Sonraki yaşamında kadın olarak 2412 yılında şimdiki Zimbabwe ülkesinde doğacaksın. Hayatını diğer gezegenlerle iletişimi sağlamak amacıyla rekortmen sporcu olarak geçireceksin. çekingen, duygusal, kırılgan ve insanlara yardım etmeyi seven bir kişiliğe sahip olacak ve 84 yıl yaşayarak 2496 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında erkek olarak 2506 yılında şimdiki Kanada ülkesinde doğacaksın.
Hayatını gerçek sevgiyi bulmak ve insanoğluna iyiliğin güzelliğini anlatmak amacıyla yaz olimpiyatları organizatörü olarak geçireceksin.
Inandığı doğruların peşinde koşan bir kişiliğe sahip olacak ve 28 yıl yaşayarak 2534 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Ahhh çok az 28 yıl ya :1no2:

Benimkisi;

Sonraki yaşamında kadın olarak 2346 yılında şimdiki Mısır ülkesinde doğacaksın. Hayatını bundan sonraki yaşantınızda daha iyi bir hayat yaşamanız için kendinizi hazırlamak amacıyla sporcu olarak geçireceksin. Maceraperest ve araştırmacı bir kişiliğe sahip olacak ve 49 yıl yaşayarak 2395 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Aşkımınkine de baktım, öteki hayatta karşılaşamıyos, tarihler tutmuyo -tatlicadiarzu-

Sonraki yaşamında erkek olarak 2489 yılında şimdiki A.B.D ülkesinde doğacaksın. Hayatını önceki yaşamınızda yaptığınız tüm hataları telafi etmek amacıyla uçan araba uzmanı olarak geçireceksin. Inancı yüksek ve güvenilir bir kişiliğe sahip olacak ve 22 yıl yaşayarak 2511 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Ayyy 22 yaşında oldu mu şimdi? Aşık olmasam bari

Sevgili Laale,

Sonraki yaşamında erkek olarak 2423 yılında şimdiki Polonya ülkesinde doğacaksın. Hayatını çevrenizdeki insanlara destek olmak ve yardım etmek amacıyla sanal müzisyen olarak geçireceksin. Hayvan dostu, doğaya düşkün ve sakin bir kişiliğe sahip olacak ve 69 yıl yaşayarak 2492 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Peki...Bir de bunu deneyelim bakalım..

Sonraki yaşamında erkek olarak 2145 yılında şimdiki ıtalya ülkesinde doğacaksın. Hayatını çevrenizdekilere faydalı olmak amacıyla öğretim görevlisi olarak geçireceksin. Yeniliğe açık, sürekli kendini geliştiren ve daima başarıyı hedefleyen bir kişiliğe sahip olacak ve 67 yıl yaşayarak 2212 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

wayy beee bayagı bi yas sundu bana facede de 60 yasında ölceksın demıstı :)))
ancak su 12ler hep karsıma çıkıyor dogumle olum aynı gun olcak demek -tatlicadiarzu-

Sonraki yaşamında erkek olarak 2423 yılında şimdiki Polonya ülkesinde doğacaksın. Hayatını hayvanların dünyasını incelemek amacıyla sanal müzisyen olarak geçireceksin. Herkesten önce kendini düşünen ve kendi çıkarlarını koruyan bir kişiliğe sahip olacak ve 96 yıl yaşayarak 2519 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında kadın olarak 2657 yılında şimdiki A.B.D ülkesinde doğacaksın. Hayatını edebiyata katkıda bulunmak ve yazı yazmak amacıyla başka dünyalarla iletişim uzmanı olarak geçireceksin. Ailesine çok düşkün ve insanları seven bir kişiliğe sahip olacak ve 66 yıl yaşayarak 2723 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında kadın olarak 2316 yılında şimdiki Kamboçya ülkesinde doğacaksın. Hayatını bitkilerin dünyasını incelemek amacıyla çiftçi ya da doktor olarak geçireceksin. çekingen, duygusal, kırılgan ve insanlara yardım etmeyi seven bir kişiliğe sahip olacak ve 73 yıl yaşayarak 2389 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.
of of yine kadın oluyorum ya :)))))))))))

Sonraki yaşamında erkek olarak 2489 yılında şimdiki A.B.D ülkesinde doğacaksın. Hayatını bitkilerin yaşaması için ortam sağlamak amacıyla uçan araba uzmanı olarak geçireceksin. Vurdum duymaz bir kişiliğe sahip olacak ve 21 yıl yaşayarak 2510 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

:1shok::1shok::1shok: Amerika iyi de 21 yıl az yaşıcakmışım :a015:

Sonraki yaşamında erkek olarak 2450 yılında şimdiki Irak ülkesinde doğacaksın. Hayatını çevrenizdeki insanlara destek olmak ve yardım etmek amacıyla gemici olarak geçireceksin. Acımasız ve ani kararlar veren ama çok güçlü bir kişiliğe sahip olacak ve 41 yıl yaşayarak 2491 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında erkek olarak 2158 yılında şimdiki Nijerya ülkesinde doğacaksın. Hayatını çevrenizdeki insanlara destek olmak ve yardım etmek amacıyla sanal futbolcu olarak geçireceksin. Sanatçı ruhuna sahiptiniz bir kişiliğe sahip olacak ve 87 yıl yaşayarak 2245 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında erkek olarak 2516 yılında şimdiki Pakistan ülkesinde doğacaksın. Hayatını hastalara yardım etmek ve şifa aramak amacıyla sanal din adamı olarak geçireceksin. Acımasız ve ani kararlar veren ama çok güçlü bir kişiliğe sahip olacak ve 39 yıl yaşayarak 2555 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Pakistanimi:uhm: allah allah:uhm:

Sonraki yaşamında kadın olarak 2416 yılında şimdiki Botswana ülkesinde doğacaksın. Hayatını rüyaları yorumlayıp, insanlara yol göstermek amacıyla hacker olarak geçireceksin. Kendinden önce sevdiklerini düşünen ve onları koruyan bir kişiliğe sahip olacak ve 54 yıl yaşayarak 2470 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin

Sonraki yaşamında erkek olarak 2222 yılında şimdiki Finlandiya ülkesinde doğacaksın. Hayatını sonraki nesiller için kalıcı izler bırakmak amacıyla general olarak geçireceksin. Inandığı doğruların peşinde koşan bir kişiliğe sahip olacak ve 70 yıl yaşayarak 2292 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin. :1shok:

Sonraki yaşamında erkek olarak 2333 yılında şimdiki İskoçya ülkesinde doğacaksın. Hayatını antik çağdaki bazı sırları araştırmak ve ortaya çıkarmak amacıyla iklim değişimi mühendisi olarak geçireceksin. çok yetenekli ve yaratıcı bir kişiliğe sahip olacak ve 92 yıl yaşayarak 2425 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında kadın olarak 2099 yılında şimdiki Yunanistan ülkesinde doğacaksın. Hayatını edebiyata katkıda bulunmak ve yazı yazmak amacıyla doktor olarak geçireceksin. Doğuştan yönetici ve birçok insanı peşinden sürükleyen bir kişiliğe sahip olacak ve 55 yıl yaşayarak 2154 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…