Bundan sonra isteyenin bi yüzü kara !

bazıları çok şanslı oluyor oğlan ailesinden yana. bir tanıdığım kız vardı, ikinci evliliğini yaptı ve hiç evlenmemiş bir çocukla, o kıza kayınvalidesi nasıl prenses muamelesi yapıyordu, yemekli muhteşem bir düğün yaptılar şık bir otelde ve yere göğe sığdıramıyor gelinini. kız da gör bir umursamaz bir kibirli. ben o zaman düşünmüştüm mesela, acaba böyle biri olunca mı insan deger görüyor. demek ki talepkar olmak lazım. ama ben olamam sanırım. mesela ben de şuan evlilik yolundayım ve erkek arkadaşımın ailesinden pek bir destek göreceğimizi sanmıyorum. durumları olmadığından değil, ama biraz ilgisiz insanlar olduklarını anladım. napalım önemli değil. ben çalışıyorum ve ufak bir birikim yaptım çeyizim vs için. aslında kimseye muhtaç olmamak en güzeli. yarın bir gün kimse üzerinizde hak talep edemez başınıza bişey kakamaz.

Şahsım adına konuşuyorum ben ailelerin illa birşey yapması gerektiğini böyle bir zorunlulukları olduğunu düşünmüyorum bu yaşa kadar bizleri onlar okuttu onlar baktı gerisi biz yetişkinlere kalmış elimiz ekmek tutuyor diye düşünüyorum. Ayrıca yazınızda dikkatimi çeken benim ailem yaptım benim ailem etti diyorsunuz ama eşinizin ailesine gelince daha çok yerme sezdim. Bende bu izlenimi bıraktı bilemedim

Yazmicakdim dayanamadim.
Başa kakiliyor, ellerini birşeye sürmezler yinede heeeeeeeergün gelir otururlar üst köşede kösem sultan gibi. Sonrada oğluşumun eviiii diye cirlarlar.

Bende isteyen tip değildim. Ama bu yanlış. Yapsalarda gelip hüküm kuranlar var yapmasalarda. Yani değişen birşey olmuyor.

Sonunda kimse madalya takmiyor kadinlara.
Helede altin her kadinin hakki. Yapamayan evlenmesin

Evet cunku benim ailem yapti onlar ellerini taşın altina koymadilar. Ve buna ragmen erkek tarafi olduklari icin daha fazla karisma hakki goruyorlar kendilerinde.

Birilerine ozenip istek belirtmekte ne ya.
Bu kk nin degismez konusu herseyi benim ailem yapti onlar birsey yapmadi.onlar birsey yapmak zorunda degil sanki size borclari varmis gibi davranmayin

Onu da yine de istemiycem.
Bu zamana kadarki olanlar icin esime de soyledim cok sevmeme ragmen sadece ailesi anlasin diye umarim kizkardesinde ailenin bana yasattiklarini yasarlar ve anlarlar tek duam bu..

Bu kk nin degismez konusu herseyi benim ailem yapti onlar birsey yapmadi.onlar birsey yapmak zorunda degil sanki size borclari varmis gibi davranmayin

Bende onlara saygi gostermek zorunda degilim o halde ?
Cagirdiklarinda gitmek zorunda degilim ?
Onlar annelik babalik yapmiyorlarsa bende gelinlik veya evlatlik yapma zorunlulugunda degilim ?
Onlar bunu beklerken benim biseyler beklemem neden sorun oluyor ?

Yapmadiklari halde yapmislar gibi davraniyorlar buna emin olun..

Ayrica ozendigim sey sabun. Altin degil buna emin olun. Yani maddi bisey degil manevi bisey.
Kiskanmadim imrendim sadece ilgiyi alakayi anlatabildim umarim

Onu da yine de istemiycem.
Bu zamana kadarki olanlar icin esime de soyledim cok sevmeme ragmen sadece ailesi anlasin diye umarim kizkardesinde ailenin bana yasattiklarini yasarlar ve anlarlar tek duam bu..

Canim benim ANLAMIYOLAR.
Bak küçük bir olay gecdi başımdan.
Gecende doğumgünüm vardi... ne müstakbel kv ne kayin aramadilar. Hediye filan zaten yok. Neyse...
3 hafta sonra kaynimin doğumgünü (yaşıtiz) benim cadi aylardir sürpriz party derdinde oğlu icin. Hadi yapsin neyse... ama benide rahat birakmiyor... yok gidecekmişim... yok pasta börek yapacakmışım... bide gevrek gevrek iki günde bir eger gelmezsen küserim sana diyor... çünkü cok önemliymiş o gün.
Bunlarin cogu böyle. Kendi cocuklarini Queen Elisabeth doğurdu. Ben dış kapinin paspasi (mandal bile degil)

İste sonra ooo biz paragöz oluyoruz. Kimse anlamiyo ki. Olay maddi degil manevi.. Keske anlasalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…