• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

Survivor'da çok izledik kendisini. Babamın favorisiydi:10: Bir taraflarını kaldıramıyordu oyunda afedersiniz :D halbuki incecik kız nasıl oluyordu anlayamadım :D iki lafı bir araya getirip konuşamıyordu :D ilk kez güzelliğin de bir yere kadar olduğunu anladım.

Fatmagül Fakı: Erkeklerin ilgisi çok fazla

Survivor yarışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Fatmagül Fakı,samimi açıklamalarda bulundu. Survivor'dan dört hafta önce elenen Fakı, 17 Haziran'dan itibaren yine ekranlarda olacak. Nedeni Star TV'de yayınlanan Starlife'ı sunacak olması. Fakı, "Şöhret olmak hoşuma gitti. Çünkü ilgi görüyorsun ve tanımadığın insanlar seni seviyor" diyor.

Öncelikle sizi biraz tanıyalım; kaç yaşındasınız, nerelisiniz, kaç kardeşsiniz?

24 yaşındayım. Babam polis, annem evhanımı. Benden üç yaş büyük iş adamı bir abim var. Yani ailede kimse medyanın içinde değil. Aslen Hataylıyım ama babamın mesleğinden dolayı Konya'da doğdum. İki yaşımdayken İstanbul'a geldik. İstanbul Aydın Üni. Grafik Tasarım Bölümü mezunuyum. İki yıl THY'de hosteslik yaptım. Sonra bıraktım ve sunuculuk eğitimi aldım.

"HAYALİM GERÇEKLEŞTİ"

Küçükken ne olmak istiyordunuz, o zamanki hayalleriniz neydi? Şimdi ki hayaliniz nedir?

Hayalim hep sunuculuktu. Neyse ki hayalim gerçekleşti ve 17 Haziran'da Star TV'de başlayacak olan Starlife'ın sunucusu oldum... İlk başlardaki amacım ise, haber spikeri olmaktı. Fakat sunuculuk eğitimim sırasında ses tonum ince bulundu ve program sunmaya daha uygun dendi. Malum haber spikeri olmak için daha otoriter bir ses tonu gerekiyor.

"PARA ÖNEMLİ DEĞİL, AŞIK OLDUĞUM ERKEK GÜZEL GÜLSÜN YETER"

Şöhret olmak işin hangi noktasında?

Survivor'a ünlü olmak için katılmadım. Oradaki yaşam mücadelesini merak ettiğim için gittim. Bu kadar çok ilgi görmem bana da sürpriz oldu. Yolda herkes tanıyor artık; bol bol da fotoğraf çektiriyorlar. Şöhret olmak hoşuma gitti tabii, çünkü ilgi görüyorsun ve tanımadığın insanlar seni seviyor.

Aşık olacağım erkek güzel gülsün ve dürüst olsun yeter; para önemli değil.

"ESTETİK YAPTIRMADIM"

Estetikli olduğunuz yazıldı... Var mı hiç estetiğiniz?

Devamlı estetiğimin olup olmadığını soruyorlar. Getirin estetik doktorunu kontrol etsin diyorum artık. Burnuma inanamıyorlar; oysa anneminki benim burnumdan da küçük. Tabii insanlar da haklı o kadar çok estetikli kadın var ki... Saçım da küçüklüğümden beri uzundur. Ama büyük kısmını adada kaybettim desem yalan olmaz, yıprandı orda. En büyük hatam adaya saçımı kestirmeden gitmek oldu.

"ERKEKLERİN ÇAPKIN KADINLARIN KISKANÇ BAKIŞLARIYLA KARŞILAŞIYORUM"

Erkeklerin size olan ilgisi nasıl? Çok rahatsız ediyorlar mı sizi?

Erkeklerin ilgisi çok fazla. Bakışlar, iltifatlar... Ancak laubali davranamıyorlar çünkü mesafe koymayı biliyorum. Kadınların da zaman zaman kıskanç bakışlarıyla karşılaşıyorum maalesef... Hayatıma girecek erkeğin yakışıklı olması şart değil; ikiyüzlü ve yalancı olmasın yeter ki. Bir de güzel gülsün. Maddiyat hiç önemli değil.

"GÜZELLİĞİMİ ANNEMDEN GÖZLERİMİ BABAMDAN ALMIŞIM"

Kime benziyorsunuz; güzelliğinizi kimden almışsınız?

Güzelliğimi annemden almışım; gözlerim de babamdan... Güzelliğim üniversiteden itibaren daha çok dikkat çekmeye başladı. Girdiğim ortamlarda hep bakışlar bana çevriliyordu doğrusu, ama hayatımın hiçbir döneminde "ben güzelim" diye gezmedim ortalıkta. Çekingen ve utangaç biriyim; şımarmadım hiç. Eğer içiniz boşsa güzellik hiç bir şey ifade etmez. Bunun bilincindeyim...

TUNCAY ŞANLI YAŞANDI BİTTİ

Aşk şu an askıda. İlk sırada işim geliyor. Tuncay Şanlı ile de yaşandı, bitti. Kimsenin ismiyle anılmak istemiyorum... Şu an sevgilim yok. Yeni bir aşk yaşayacağım insan tekrar futbolcu da olabilir, postacı da; kadere inanıyorum.

Vatan

KHK_zpse688ac74.jpg

JGJ_zps4c9ea73b.jpg

HT_zpsa73e80b4.jpg

Fatmagül Fakı: Erkeklerin ilgisi çok fazla

Survivor yarışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Fatmagül Fakı,samimi açıklamalarda bulundu. Survivor'dan dört hafta önce elenen Fakı, 17 Haziran'dan itibaren yine ekranlarda olacak. Nedeni Star TV'de yayınlanan Starlife'ı sunacak olması. Fakı, "Şöhret olmak hoşuma gitti. Çünkü ilgi görüyorsun ve tanımadığın insanlar seni seviyor" diyor.

Öncelikle sizi biraz tanıyalım; kaç yaşındasınız, nerelisiniz, kaç kardeşsiniz?

24 yaşındayım. Babam polis, annem evhanımı. Benden üç yaş büyük iş adamı bir abim var. Yani ailede kimse medyanın içinde değil. Aslen Hataylıyım ama babamın mesleğinden dolayı Konya'da doğdum. İki yaşımdayken İstanbul'a geldik. İstanbul Aydın Üni. Grafik Tasarım Bölümü mezunuyum. İki yıl THY'de hosteslik yaptım. Sonra bıraktım ve sunuculuk eğitimi aldım.

"HAYALİM GERÇEKLEŞTİ"

Küçükken ne olmak istiyordunuz, o zamanki hayalleriniz neydi? Şimdi ki hayaliniz nedir?

Hayalim hep sunuculuktu. Neyse ki hayalim gerçekleşti ve 17 Haziran'da Star TV'de başlayacak olan Starlife'ın sunucusu oldum... İlk başlardaki amacım ise, haber spikeri olmaktı. Fakat sunuculuk eğitimim sırasında ses tonum ince bulundu ve program sunmaya daha uygun dendi. Malum haber spikeri olmak için daha otoriter bir ses tonu gerekiyor.

"PARA ÖNEMLİ DEĞİL, AŞIK OLDUĞUM ERKEK GÜZEL GÜLSÜN YETER"

Şöhret olmak işin hangi noktasında?

Survivor'a ünlü olmak için katılmadım. Oradaki yaşam mücadelesini merak ettiğim için gittim. Bu kadar çok ilgi görmem bana da sürpriz oldu. Yolda herkes tanıyor artık; bol bol da fotoğraf çektiriyorlar. Şöhret olmak hoşuma gitti tabii, çünkü ilgi görüyorsun ve tanımadığın insanlar seni seviyor.

Aşık olacağım erkek güzel gülsün ve dürüst olsun yeter; para önemli değil.

"ESTETİK YAPTIRMADIM"

Estetikli olduğunuz yazıldı... Var mı hiç estetiğiniz?

Devamlı estetiğimin olup olmadığını soruyorlar. Getirin estetik doktorunu kontrol etsin diyorum artık. Burnuma inanamıyorlar; oysa anneminki benim burnumdan da küçük. Tabii insanlar da haklı o kadar çok estetikli kadın var ki... Saçım da küçüklüğümden beri uzundur. Ama büyük kısmını adada kaybettim desem yalan olmaz, yıprandı orda. En büyük hatam adaya saçımı kestirmeden gitmek oldu.

"ERKEKLERİN ÇAPKIN KADINLARIN KISKANÇ BAKIŞLARIYLA KARŞILAŞIYORUM"

Erkeklerin size olan ilgisi nasıl? Çok rahatsız ediyorlar mı sizi?

Erkeklerin ilgisi çok fazla. Bakışlar, iltifatlar... Ancak laubali davranamıyorlar çünkü mesafe koymayı biliyorum. Kadınların da zaman zaman kıskanç bakışlarıyla karşılaşıyorum maalesef... Hayatıma girecek erkeğin yakışıklı olması şart değil; ikiyüzlü ve yalancı olmasın yeter ki. Bir de güzel gülsün. Maddiyat hiç önemli değil.

"GÜZELLİĞİMİ ANNEMDEN GÖZLERİMİ BABAMDAN ALMIŞIM"

Kime benziyorsunuz; güzelliğinizi kimden almışsınız?

Güzelliğimi annemden almışım; gözlerim de babamdan... Güzelliğim üniversiteden itibaren daha çok dikkat çekmeye başladı. Girdiğim ortamlarda hep bakışlar bana çevriliyordu doğrusu, ama hayatımın hiçbir döneminde "ben güzelim" diye gezmedim ortalıkta. Çekingen ve utangaç biriyim; şımarmadım hiç. Eğer içiniz boşsa güzellik hiç bir şey ifade etmez. Bunun bilincindeyim...

TUNCAY ŞANLI YAŞANDI BİTTİ

Aşk şu an askıda. İlk sırada işim geliyor. Tuncay Şanlı ile de yaşandı, bitti. Kimsenin ismiyle anılmak istemiyorum... Şu an sevgilim yok. Yeni bir aşk yaşayacağım insan tekrar futbolcu da olabilir, postacı da; kadere inanıyorum.

Vatan

Ayy allahım ya hala inatla yalan söylüyor pes diyorum artık. Bir de üniversitede felan çok dikkat çekici olduğunu söylemiş, Üniversiteden bir arkadaşını tanıyorum Gül'ün aynı dönemdelermiş o zamanlar çok aşırı sıradan bir kızdı, okulda bir genelleme yapsak en sıradanlar arasındaydı sonradan bir şeyler yapmış kendine dedi. Dipnot bunu söyleyen erkek kız olsa kıskançlık yapıyor felan derim.

Ne bileyim bu kız hiç samimi gelmiyor, Tuba büyüküsün'ün bir ropörtajını okumuştum Ayşe Arman'la gayet efendi, kendi halinde, güzelliği 2. 3. plana atmış kafa yapısı çok farklı birisi. Ayrıca Tuba'ya güzelsin dediklerinde bir programda nasıl utanmıştı. Bunca yıldır ünlü olmasına rağmen magazine malzeme olmadı pek fazla ne gece hayatı ne başka bir şey. Aynı şekilde Beren Saat'te öyle hiç bir zaman kendilerini gül gibi övdüklerini görmedim tam tersi insanlar onları övünce alçakgönüllülük gösteriyorlar.

Gül'e güzellik ile başlayan bir cümle kurulduğunda direkt, aa evet biliyorum biz ailecek böyleyiz hep böyleydim ben zaten modlarına giriyor. Bir de bunun yanında çok utangaç olduğunu söylemesi ayrı bir çelişki.

Artık gerçekten bu kızın amacının ünlü olmak popüler olmak olduğunu anladım. Bilemiyorum belki de aşağılık kompleksi var. Sürekli övgü görmek göz önünde olmak istiyor.

Duygunun röportajını okudum, kendisi için dudaklarını estetik olduğunu ve kalıcı makyaj olduğunu söylemiş. Helal olsun dedim Duyg'ya kızda ki özgüveni takdir ettim. Keşke yakın arkadaşını da bulaştırsaymış biraz ada da.

Ayy allahım ya hala inatla yalan söylüyor pes diyorum artık. Bir de üniversitede felan çok dikkat çekici olduğunu söylemiş, Üniversiteden bir arkadaşını tanıyorum Gül'ün aynı dönemdelermiş o zamanlar çok aşırı sıradan bir kızdı, okulda bir genelleme yapsak en sıradanlar arasındaydı sonradan bir şeyler yapmış kendine dedi. Dipnot bunu söyleyen erkek kız olsa kıskançlık yapıyor felan derim.

Ne bileyim bu kız hiç samimi gelmiyor, Tuba büyüküsün'ün bir ropörtajını okumuştum Ayşe Arman'la gayet efendi, kendi halinde, güzelliği 2. 3. plana atmış kafa yapısı çok farklı birisi. Ayrıca Tuba'ya güzelsin dediklerinde bir programda nasıl utanmıştı. Bunca yıldır ünlü olmasına rağmen magazine malzeme olmadı pek fazla ne gece hayatı ne başka bir şey. Aynı şekilde Beren Saat'te öyle hiç bir zaman kendilerini gül gibi övdüklerini görmedim tam tersi insanlar onları övünce alçakgönüllülük gösteriyorlar.

Gül'e güzellik ile başlayan bir cümle kurulduğunda direkt, aa evet biliyorum biz ailecek böyleyiz hep böyleydim ben zaten modlarına giriyor. Bir de bunun yanında çok utangaç olduğunu söylemesi ayrı bir çelişki.

Artık gerçekten bu kızın amacının ünlü olmak popüler olmak olduğunu anladım. Bilemiyorum belki de aşağılık kompleksi var. Sürekli övgü görmek göz önünde olmak istiyor.

Ya bize annesini değil üniden liseden özellikle lise 1 den resimlerini atsın ilk okuldan bizde bakalım diyelimki haklıymış kız. :D Abisiyle bile alakası yok kızın düşün estetiğin cılkını ne kadar çıkarmış :D :D

Annesi estetisyen birinin estetğie dair hiçbirşey yaptırmaması imkansız. minicik bile olsa yaptırır. Fasafüse gülcük :D

Bide fragmanı izledik tvde ezberlemiş ama nası ezberlemiş bide Canlı Yayın değil millet :D :D haberiniz olsun öle denio ama arkadaşım alaçatıda dio çekimler çoktan yapılıyor :D

Medya insanları herzaman salak yerine koyar! 2x2=4 ama fatmagülcük 0 tabi :D

oooo my god :30: ''güzelliğimi annemden gözlerimi babamdan almışım'' demiş, baban da mı cor ice takıyor şekerim demek istiyorum, lensten hiç anlamayanlar bile o gözbebeğinden irisi gördü, birşey değil ben elde boyama yaptırsaymış böyle çok görüntü kirliliği oldu demiştim, ama bu konulara hiç girmeseymiş keşke, ben sadece görüntü kirliliği olduğu için eleştirmiştim lens takmasını ama bu cümleyi kurunca çok fazla küçük düştü, keşke bu cümleyi hiiiç kurmasaymış, işte böyleleri kanallara sunucu namına çıkartıyorlar ya helal olsun bu medyaya, internetteki eleştirileri yalanlamak için bu cümleyi kurmuş taktik olarak ama kurmasaymış az da olsa küçük bir saygı duyardım, hiç mi görmüyor bu insanlar bundaki o gözbebeğini ve irisi inanamıyorum yahu kim sokuyor bunu oralara, burun zaten şişlik olmayan haliyle bile medyada çalışan bir çok estetikli ünlüye göre baya anlaşılır estetikli zaten ameliyat sonrası ödemli fotoğrafı görmediler diyelim, lensin gözbebeğini görmemeleri imkansız yahu şu anda küçük dilimi yutucam:53:

Son düzenleme:
Bu kızın her şeyi taklid seni buralara çıkaran medyanın..........................:47:tamamiyle güzel değil hiç beğenmiorum

oooo my god :30: ''güzelliğimi annemden gözlerimi babamdan almışım'' demiş, baban da mı cor ice takıyor şekerim demek istiyorum, lensten hiç anlamayanlar bile o gözbebeğinden irisi gördü, birşey değil ben elde boyama yaptırsaymış böyle çok görüntü kirliliği oldu demiştim, ama bu konulara hiç girmeseymiş keşke, ben sadece görüntü kirliliği olduğu için eleştirmiştim lens takmasını ama bu cümleyi kurunca çok fazla küçük düştü, keşke bu cümleyi hiiiç kurmasaymış, işte böyleleri kanallara sunucu namına çıkartıyorlar ya helal olsun bu medyaya, internetteki eleştirileri yalanlamak için bu cümleyi kurmuş taktik olarak ama kurmasaymış az da olsa küçük bir saygı duyardım, hiç mi görmüyor bu insanlar bundaki o gözbebeğini ve irisi inanamıyorum yahu kim sokuyor bunu oralara, burun zaten şişlik olmayan haliyle bile medyada çalışan bir çok estetikli ünlüye göre baya anlaşılır estetikli zaten ameliyat sonrası ödemli fotoğrafı görmediler diyelim, lensin gözbebeğini görmemeleri imkansız yahu şu anda küçük dilimi yutucam:53:

Kesinlikle katılıyorum canım her yorumuna.
Bir de daha önce annem estetisyen demişti, şimdi ev hanımı demiş.
Estetik doktoru ne ya bir arkadaş yorum olarak beyni küçük felan yazmıştı haklı şimdi dikkat ettim koskoca plastik cerrahına estetik doktoru diyor. :1:
Eminim annesi de kuafördür estetisyen demiştir. :1:
Umarım tez zamanda bütün yalanları ortaya çıkar, küçücük beyniyle milleti kandırmaya çalışmak neymiş görür.

Gecen survivorda adriana limayi gosterdiklerinde iyice inceledimde fatmagulle alakasi yok kadinin..
fatmagulun yuzu daha boyle kalin kaba adrananin yuzu daha ince zarif sanki,
ha fatmagul guzelmi guzel kiz estetik mestetik..

canım benim valla o kadar estetiği popoma yapsak daha güzel olur :1::9::60::60::60::60:

Kimse böyle bir iş yapmaz oda söylemez sonuçta ekranda satışı gerçekleşiyor yani malzeme var izlenecek :D lens mens bırak aga derler adama olayın neticesine bak... kendide iç dünyasında başardım sonunda diye mutluluk naraları atıyordur :D :D

Spiker olmak isteyen hanım kızlarımız spiker oluyorlar.. Minnacık elbiseyle bi ton makyajla poposunu kim sallamış sunmuyorlar. İleride kaybolup gidecek yada diğerleri gibi zengin bir moron bulup evlenir. :D

Kova burcu (hepsi değil) yalana aşikar tiplerdir onlar için yalan söylemek çerezlik iştir. Gül için demiyorum çok bildiğim 4 kişi daha var kova burcu yalanıcıydılar herkes yalan söyler ama bunlar abartırlar :D :D

Hiçbir programa katılmadan direkt sunucu olarak cıksaydı karşıma dahada takdir ederdim belki. Yermek için demiyorum hemcinsim çirkinde olsa güzelda olsa bu denle beyni hiç yokmuş gibi davranmamalı. Efenim saygılar sevgiler hürmetler....

Bide bize ulaşsın biz ona FX den lens alalım berry djcat falan toplaşırız üç beş :D yazık üzülüyoruz.

yakından gördüm ve kesinlikle yapay bir güzel estetikli ve gözleride herkesin bildiği gibi tabikide lens...hadi estetiği inkar ederler ama bi insan nasıl gözünün lens olduğunu inkar edebilir...bu kızıda aslında pek suçlamamk lazım belki acun medya tarafından tembihlenmiştir programlarının ne kadar sahte olduğu anlaşılmasın diye...

yakından gördüm ve kesinlikle yapay bir güzel estetikli ve gözleride herkesin bildiği gibi tabikide lens...hadi estetiği inkar ederler ama bi insan nasıl gözünün lens olduğunu inkar edebilir...bu kızıda aslında pek suçlamamk lazım belki acun medya tarafından tembihlenmiştir programlarının ne kadar sahte olduğu anlaşılmasın diye...

Hadi ya nerede gördün canım?
Burnunun dikilmiş olduğu zaten bariz belli, dudakları ortada footğraflar var elimizde.
Bilmiyorum bu kız artık cidden bana güzel gelmemeye başladı, ilk başalrda beğeniyordum ama davranışları ve her yerinin yapay olduğunu göz önüne alınca feci şekilde soğudum.
Ben de üniversiteden arkadaşını tanıyorum, kendisi üniversitede güzelliği yüzünden dikkat çektiğini söylemiş ama arkadaşım dediğine göre çok pasifmiş o zamanlar.
Hatta yüz olarak standart bir kızdı sonrada yapmış bir şeyler kendine ama fizik olarak pek beğenmezdim çok kısa boylu demişti.

Hadi ya nerede gördün canım?
Burnunun dikilmiş olduğu zaten bariz belli, dudakları ortada footğraflar var elimizde.
Bilmiyorum bu kız artık cidden bana güzel gelmemeye başladı, ilk başalrda beğeniyordum ama davranışları ve her yerinin yapay olduğunu göz önüne alınca feci şekilde soğudum.
Ben de üniversiteden arkadaşını tanıyorum, kendisi üniversitede güzelliği yüzünden dikkat çektiğini söylemiş ama arkadaşım dediğine göre çok pasifmiş o zamanlar.
Hatta yüz olarak standart bir kızdı sonrada yapmış bir şeyler kendine ama fizik olarak pek beğenmezdim çok kısa boylu demişti.

canım yeni görmedim onu belirtmeyi unutmuşum eski meslektaşımdı 2-3 sefer görmüşlüğüm var hatta o zamandan bu zamanada bi kaç müdahele geçirmiş belli...bende sıklıkla lens kullanırım estetiğede karşı değilim ihtiyacım olursa yaptırırım...benimde burnumu çoğunlukla estetikli zannederler ama hiçbi zaman çıkarıpta babamın resmini göstermiyorum bakın aynı burnumuz diye :1: inanmak istemeyen olursa kendi çocukluk resimlerimi gösteririm yani annesinin resmini göstermesi nasıl bi saçmalıktır :1:

canım yeni görmedim onu belirtmeyi unutmuşum eski meslektaşımdı 2-3 sefer görmüşlüğüm var hatta o zamandan bu zamanada bi kaç müdahele geçirmiş belli...bende sıklıkla lens kullanırım estetiğede karşı değilim ihtiyacım olursa yaptırırım...benimde burnumu çoğunlukla estetikli zannederler ama hiçbi zaman çıkarıpta babamın resmini göstermiyorum bakın aynı burnumuz diye :1: inanmak istemeyen olursa kendi çocukluk resimlerimi gösteririm yani annesinin resmini göstermesi nasıl bi saçmalıktır :1:

Kesinlikle !! Banane annenden banane babandan :D :D :31:

Bide son bir bilgi gireyim bu fragmanda dönen çeşme :D diye göstericekleri yer izmir çeşmeyle ilgisi olmayacak !! ALAÇATI da çekimler yapılıyor ama bize çeşme diye yutturulacak ! :D Nasıl? arkadaşım yumurtladı bana onnuda kuzeni feyse hemen apıştırmış ama silmişler :D

O değil kız üyeliğini biliosa gelip "heyyytttt hoyyytttt noluo laaaaaaaaaaynnnnn " demesse iyidir :D :D :27::27::27:

berrylips sizden rica etsem şu burnunun estetiğini nereden anladığınızı söyleyebilir misiniz?Ödemli fotoğrafları hariç.Çünkü ben oradaki ödemi bir türlü anlamıyorum.Bunu sizi eleştirmek için söylemiyorum.Gerçekten merak ediyorum.Ve bir tahminim var.Özellikle benim eklediğim bir fotoğraf serisinden sonra (aşağıya bir tanesini eklicem) bir şey farkettim.Aynı şeyden mi bahsediyoruz merak ediyorum.

fatmagul0357_zpsd02b9c75.jpg

Bahsettiğim fotoğraf serisinden bir resim....Bu resim üzerinden anlatırsanız sevinirim.

ooooooo siz bana yine taktınız benim üstüme 10 kişi yazdı estetikli burun diye siz cımbızla benimkini çıkardınız, uzun uzun açıklamıştım siyah beyaz dolgusuz resimde burnun kemiği boyunca ilerleyen hat elmacık kemiğiyle birleştiği yani yüzle birleştiği burnun ucundan bahsetmiyorum orası da şişik zaten de tüm burnun yüzle birleştiği iki yan bölge şişik ödemli ve o bölge sadece ameliyattan sonra ödemlenir, bunu bir plastik cerraha sorabilirsiniz bana ısrarla takmak yerine, ben sadece bilgiyi veriyorum bana da doktorum verdi bahsettiğim alanında otorite olan doktorum, size de bana sormak yerine bir plastik cerraha bu bilgiyi teyit ettirmek düşüyor kaç kere söylicem bir söz konusu kadına şaşırıyorum bir size, teyit ettirin Allah aşkına bana sormak yerine, ben vermişim bilgiyi teyit ettirin, taş olsa çatlar artık yahu, bu kız yalancılıkta son nokta olmuş herşeyi inkar ediyor ben teyit ettirin derken mi yalancı oluyorum çıldırmak işten değil yahu :52:

Son düzenleme:
Back
X