Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. sayfanın web sitesinde Beren li başlık var o videoda soruyor izle istersen acayip mutlu oluyor soruyu yanıtlarkenSunucu olcakmış 2 kelimeyi döndürüp söyleyemedi
![]()
Gerçekten annenin gözleri ve dudakları fevkalade güzelmiş. SounD sözünde durup durmayacağını merak etmiştim. Çok naziksin.:)
![]()
evt bugünkü programdan alıntı bir fotoda da görülüyor ki demek ki duruşundan dolayı böyle çıkabiliyor o köfte dudaklar![]()
la bu karının beğendiğim herseyi çakma çktı göz burun ağz yuh
aman bunun nresi güzel cimcime bi kız işte ayrıca seside böle saf gbi![]()
Duygu hangi hafta dedi onu bak merak ettim![]()
Kızlar buraya koydukları fotoya baktım.Siyah beyaz olana...Burun yapılmış,dudak yapılmış, gögüsleri bilemeyeceğim gözükmüyor onu da geçtim yanak yapısında da farklılık var sanki dolgu yaptırmış gibi dikkatinizi sizin de çekti mi?Yani eski fotoğraf da yüz yapısı farklı.Artık onu da yaptırdıysa geriye ne kalıyor ki gözleri de lens:S İnsanlar annesine benzemeyebilir babasından da almış olabilir güzel yüz yapısını annesinin fotoğrafını göstermesi saçma olmuş.
Kıskandığımdan değil bu kızın hakkında bunları söylemem yanlış anlaşılmasın bana söylenen dudak burun gögüsler yapma gözler lens.Onun dışında yanak estetiği de var gibi dikkatli bakınca.Hatta bir arkadaşı gözleri çekilmiş estetikten diye eksisozluge yazmıştı. Kaldıki dudak dolgusunu burun estetiğini doktorlar zor anlıyorlar hadi gogüsteki silikonu anladılar diyelim nerden bilecekler estetik uzmanlar incelesin demek kolay :)
Yanlış anlaşılmasın estetiğe karşı değilim memnun olmayan yaptırsın lakin birine benzemeye çalışmak çok saçma ki kız kaşlarını alım şeklini bile değiştirmiş eski fotosuyla yeni fotosunu karşılaştırınca fark edeceksiniz. Adriana Lima olmaya çalışmış olamayınca da bozuldum diyor.:)
Velariyayı diosunEstetik yok bende demişti
Sesli güldüm Beyaz Showda
şakamı yapıosun kafamı buluosun
![]()
Ukranyalı kızlar zaten çok güzelmi şestetğie gerek yokmuş iyide hiçbiri senin gibi mutasyon geçirmemişki heralde güzeller![]()
Fatmagül Tuncaydan ayrılmış sanırım. Sen güzel ol estetikle mestetikle kendini Adrianaya benzet (birde adını söylemeye tenezzül etme hep Lima de anladınız heralde) Adın fatmagül tohumun hatay olsun
yani bir izmir deil
Bu herkese Hataylı olduğunu kesin saklıordur
Karslıyım ben gayette gurur duyuyorumGenç kızlarımız işte böyle bataklara düşüorlar inş.. düzelir.