• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

Gerçekten annenin gözleri ve dudakları fevkalade güzelmiş. SounD sözünde durup durmayacağını merak etmiştim. Çok naziksin.:)

Son düzenleme:
2. sayfanın web sitesinde Beren li başlık var o videoda soruyor izle istersen acayip mutlu oluyor soruyu yanıtlarken :D Sunucu olcakmış 2 kelimeyi döndürüp söyleyemedi :D

İzledim canım keşke annesinin resmi yerine kendi çocukluk lise yıllarında ki halini gösterseydi daha inandırıcı olabilirdi.

Kızlar bilmem survivoru takip ediyor musunuz ama geçen bölümlerden birisinde konseyde Acun Duygu'ya Gül'ün sakatlığıyla ilgili bir şey sordu Duygu da orada ama biliyorsunuz Gül yüzemiyordu gözlerinde şey vardı dedi sonra hemen sustu.

Bu kızın gözlerinin lens olduğu saklanmaya çalışılıyor sanırım.

400756_447148808708861_345515212_n.jpg

evt bugünkü programdan alıntı bir fotoda da görülüyor ki demek ki duruşundan dolayı böyle çıkabiliyor o köfte dudaklar :D

estetik mestetik bilmiyorumda ,(bana oldukça doğal ve hoş gürünüyor)bu kız özgün namala daha çok benziyor,helede bazı fotoğraflarında:55:

benim aldığım duyumlar arkadaşın arkadaşı söyledi burnu dudakları estetik gözleri lensmiş.Gögüsleri de silikonmuş...Üzgünüm kızlar durum bu:D

Allah icin güzel kiz ama hangi siteye girdiysem bu kiz hakkinda her yerde estetik yaziliyor cogu erkek bile estetik güzeli yazmis ben bugün katildi programmida izledim burun yada dudaklarin estetikmi sorunca annesini gösteriyormus annesiyle ama bence hic alakasi yok ilk baslarda banada cok dogal geliyordu ama sitelerde okudukca esetikliymis diye sasirdim bir sitede okumustum söyle yazmis arkadas kendisi eski thy calisani estetik harikasidir diye gözleride saten lens bu belli oluyor öyle göz mü olurmus

Kızlar buraya koydukları fotoya baktım.Siyah beyaz olana...Burun yapılmış,dudak yapılmış, gögüsleri bilemeyeceğim gözükmüyor onu da geçtim yanak yapısında da farklılık var sanki dolgu yaptırmış gibi dikkatinizi sizin de çekti mi?Yani eski fotoğraf da yüz yapısı farklı.Artık onu da yaptırdıysa geriye ne kalıyor ki gözleri de lens:S İnsanlar annesine benzemeyebilir babasından da almış olabilir güzel yüz yapısını annesinin fotoğrafını göstermesi saçma olmuş.

Kıskandığımdan değil bu kızın hakkında bunları söylemem yanlış anlaşılmasın bana söylenen dudak burun gögüsler yapma gözler lens.Onun dışında yanak estetiği de var gibi dikkatli bakınca.Hatta bir arkadaşı gözleri çekilmiş estetikten diye eksisozluge yazmıştı. Kaldıki dudak dolgusunu burun estetiğini doktorlar zor anlıyorlar hadi gogüsteki silikonu anladılar diyelim nerden bilecekler estetik uzmanlar incelesin demek kolay :)
Yanlış anlaşılmasın estetiğe karşı değilim memnun olmayan yaptırsın lakin birine benzemeye çalışmak çok saçma ki kız kaşlarını alım şeklini bile değiştirmiş eski fotosuyla yeni fotosunu karşılaştırınca fark edeceksiniz. Adriana Lima olmaya çalışmış olamayınca da bozuldum diyor.:)

Son düzenleme:
Sonuç olarak olmuş bu yani becermiş bişeye benzemiş =) Adanalı Ronaldo napsın =) Nasılsa unutulacak...

Aman Allah'ım ne kadar samimiyetsiz kameralara oynayan bir hatun çıktı bu kızcağız..
Bu kadar yazılıp çizilince elenmeden önceki son 2,3 programı izleyip bahsedılgı kadar güzel değil ama hanım hanımcık hoş bir kız falan demıştım kendı kendıme taaki bugun intenetten katıldıgı programı ızleyene kadar..

'' Ben kendımı adrianaya benzıtmıyorum ıhıhıhı '' nedır ya ? oyy yazık kızım sana belkı gercekten elde ettıgın bu yalan sohretı birazcık aklın ve samımıyetın olsaydı gercege cevırebılırdın ama senden bır cacık olmaz yeminle :)

ninadefuego benim doktorum aynı zamanda bizim aile dostumuz gibidir, sohbeti muhabbeti de çok eğlencelidir, herşeyden konuşuruz ama benim de merakım olduğu için en çok estetikten :) kendisi bu konuda bir numara, tıbbı hacettepe de okumuş ama uzmanlıklarının herbirini özellikle çağırılarak yurtdışında yapmış bir insan, hala da otorite kabul ediliyor üstelik türkiye gibi estetikte son derece ileri gitmiş bir ülkede bile otoritelerden biri kabul ediliyor yani o derece ben şişirmiyorum kendisini :) ben hiç tereddütsüz gözüm kapalı güvenirim kendisine, benim çok ilgi alanım olduğu için çok konuşuruz estetikten ve iyi bir doktorun anlamamasının imkanı yok der, o yüzden ben uzmanına sorun derken abartmıyorum, iyi bir doktora sorun

THY 5 bin gibi maaş veriyor benim arkadaş ev aldı yeminlen :D THY den hiç çıkmamalıydı :D

ki bi kankimde thyde hostes nyc ls gitmiş kişilik ve bu yapay zeka ile uçmuş bizim kıza herşeyini anlatmış yani ama yanındaa durulmaz diyor hiçbir konuda bilgisi yokmuş kızın :D Hosteslerin entelektüel olmadığını söylemişlerdide inanmamıştım :D

Nazlı Tolga Jülide Ateş kanal d deki zeybek ablamız vs vs gibi sunucu olsun gelin benim yüzüme tükürün 2 kere 2 4 NET

şimdi yorumlarınızı okudum kızlar,
bu foruma üyemiydi bu kız? anlamadım kimden lens fikri almış? ayy çok merak ettim şimdi :40:
estetik olayını inkar etmesine çok güldüm yalnız bu konuda iyi eğitilmiş:34:

Son düzenleme:
Kızlar buraya koydukları fotoya baktım.Siyah beyaz olana...Burun yapılmış,dudak yapılmış, gögüsleri bilemeyeceğim gözükmüyor onu da geçtim yanak yapısında da farklılık var sanki dolgu yaptırmış gibi dikkatinizi sizin de çekti mi?Yani eski fotoğraf da yüz yapısı farklı.Artık onu da yaptırdıysa geriye ne kalıyor ki gözleri de lens:S İnsanlar annesine benzemeyebilir babasından da almış olabilir güzel yüz yapısını annesinin fotoğrafını göstermesi saçma olmuş.

Kıskandığımdan değil bu kızın hakkında bunları söylemem yanlış anlaşılmasın bana söylenen dudak burun gögüsler yapma gözler lens.Onun dışında yanak estetiği de var gibi dikkatli bakınca.Hatta bir arkadaşı gözleri çekilmiş estetikten diye eksisozluge yazmıştı. Kaldıki dudak dolgusunu burun estetiğini doktorlar zor anlıyorlar hadi gogüsteki silikonu anladılar diyelim nerden bilecekler estetik uzmanlar incelesin demek kolay :)
Yanlış anlaşılmasın estetiğe karşı değilim memnun olmayan yaptırsın lakin birine benzemeye çalışmak çok saçma ki kız kaşlarını alım şeklini bile değiştirmiş eski fotosuyla yeni fotosunu karşılaştırınca fark edeceksiniz. Adriana Lima olmaya çalışmış olamayınca da bozuldum diyor.:)

Canım ben de fark ettim yüz yapısında ki farkı ama belki burun estetiğinden sonra şişlik olmuş olabilir yüzünde. Bir de eski fotosunda kilosu varmış bayağı, dikkat edersen kolları felan kalınca. Kilo verince yanakları değişmiş olabilir.:31:
Ama dudak burun kesinlikle estetik. Şu fotoğrafta bariz belli.
$602016_345655932200700_796210260_n.webp

Kimse karşı değil zaten estetiğe ama inkar etmesini kesinlikle yanlış buldum. Hele ki inkar ederken ki tavrı.. Konuşamadı bile resmen normalde bıcır bıcır konuşan kız o soru gelince hemen yüzü düştü. Keşke yapmasaydı öyle bir şey bari iyi kız temiz kalpli kız diye aklımızda kalsaydı. Resmen ünlü olmak için kişiliğinden oldu, survivor da o kadar sessiz sakin plansız programsız duruyordu. Asıl planı survivor sonrası için yapmış.:ssz:

Ayrıca Beren Saat'in de burun estetiği var, ama ne inkar halinde ne de başka bir şey. Oyunculuk yaptığı için göze hoş görünmesi lazım. Çok da doğal duruyor her hangi bir özentilik başkasına benzeme durumu yok. Gül'ün içinde bulunduğu durum Barbie'ye benzemek için estetik yaptıran kıza benziyor bence.

Velariyayı diosun :D Estetik yok bende demişti :D Sesli güldüm Beyaz Showda :D şakamı yapıosun kafamı buluosun :D
Ukranyalı kızlar zaten çok güzelmi şestetğie gerek yokmuş iyide hiçbiri senin gibi mutasyon geçirmemişki heralde güzeller :D

Fatmagül Tuncaydan ayrılmış sanırım. Sen güzel ol estetikle mestetikle kendini Adrianaya benzet (birde adını söylemeye tenezzül etme hep Lima de anladınız heralde :D ) Adın fatmagül tohumun hatay olsun :D yani bir izmir deil :D Bu herkese Hataylı olduğunu kesin saklıordur:D

Karslıyım ben gayette gurur duyuyorum :D Genç kızlarımız işte böyle bataklara düşüorlar inş.. düzelir.

Velariyayı diosun :D Estetik yok bende demişti :D Sesli güldüm Beyaz Showda :D şakamı yapıosun kafamı buluosun :D
Ukranyalı kızlar zaten çok güzelmi şestetğie gerek yokmuş iyide hiçbiri senin gibi mutasyon geçirmemişki heralde güzeller :D

Fatmagül Tuncaydan ayrılmış sanırım. Sen güzel ol estetikle mestetikle kendini Adrianaya benzet (birde adını söylemeye tenezzül etme hep Lima de anladınız heralde :D ) Adın fatmagül tohumun hatay olsun :D yani bir izmir deil :D Bu herkese Hataylı olduğunu kesin saklıordur:D

Karslıyım ben gayette gurur duyuyorum :D Genç kızlarımız işte böyle bataklara düşüorlar inş.. düzelir.

Valla canım kızın ismini bilmiyorum ama o :emir_bebek:
Hadi ya üzüldüm bak şimdi ayrıldılarsa..
Bir tane üye var KK'da 16 yaşında kız adriana lima hastası. Resmen özentiliği geçmiş onun saç rengini felan soruyordu hatta o renge boyatacakmış, dudak estetiğini soruyordu. Yavrucum daha 16 yaşındasın ne bu özentilik. O da ileri de Gül gibi estetik yaptırırsa benzemek için şaşırmam.
Kesinlik ailede başlıyor eğitim, aile çocuklarına kendisiyle barışık olmayı öğretmeli. İnsan resmen kafayı yer ya. Fatmagül den görüyoruz adriana birazcık deyince nasıl tribe girmiş.. O gün bile içi yana yana anlatıyordu. Cidden üzülmeye başladım durumuna sırf ünlü olmak için kendini survivorda rezil etti, yalancı konumuna düştü türk halkının gözünde, ergen erkekler haricinde poh pohlayan kalmadı kızı. Onlarda gelip geçici yazık etmiş kendine ne diyeyim..

Back
X