Sadece alnını yemiş o zaman .Bana pek inandırıcı gelmedi :) lensli resimden sonra böyle düşünmemizi çok normal .
Bence herşeyden önce ,nazolabial çizgisine el atsın .Oldukça derin çünkü .
Evet fondöten ve lens kullanabilmesi survivor ı tam da survivor yapıyor,nerde tutabiliyor bu malzemeleri, lens ve fondöten kullanan herkes bilir hiç de adada survivor tarzı yaşanarak kullanabilecek malzemeler değil, sayfiyede deniz kenarında bile lens gözdeyken durmak çok zordur zaten deneyen bilir bir iki saat sonra bir kum rüzgarı eser en esmeyen sahilde bile kalırsın gözüne kumlar kaçıp da kıpkırmızı tahriş olduğunla gözün numaralı olsa bile lensi deniz kenarında kullanmak cesaret işidir,nasobial konusuna gelince daha başarılı bir doktora gitseymiş keşke, değil adriana nın dünyada da hiçbir çok beğenilen yıldızın nasobial çizgilerine rastlayamazsınız yaşlandıkları zaman bile,bu önemli bir detaydır keşke daha özenseymiş daha iyi bir sonuç çıkabilirmiş
Fatmagül çok güzel bi kız özellikle cildi çok güzel mermer gibi kusursuz. Adriana limaya benziyo gerçekten ama bence adriana limanın yüz hatları daha güzel gözleri daha biçimli, büyük... fatmagül sevimli ve güzel adriana çekici, havalı çene yapısı falan daha zarif. Bende hülya avşarın 18-20 yaşındaki haline hayranım daha güzel görmedim ben:) ama şimdi çok değişti tabi hiç alakası yok o güzel haliyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?