Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün akşam Survivor'da gördüm bu kızı, aşırı beğendim.. Yüz hatları, gözleri.. estetikse de kendine çok yakıştırmış. Her estetik yaptıran bu denli güzel olamıyor.. Güzelliğinin yanı sıra, çok kendi halinde ve sevimli bir tavrı vardı. sessiz sakin birine benziyor.
Bu arada, soyadı Faki veya Fakı sanırım, Fate değil.
Aynen başlık yanlış yazılmış Faki olacaktı sanırım.
Ve katılıyorum sana burnunda ve dudaklarında estetik var sanırım ama öyleyse bile gerçekten çok güzel olmuş.
Ve her şeyi geçtim kızın göz rengi ve ten rengi mükemmel zaten.
Bu arada ekşisözlükte onu üniversiteden tanıyan birisi önceden kahverengi gözlü olduğunu söylemiş,okuyun isterseniz:/ Acaba o da lazerle göz rengi değiştirme ameliyatı mı yaptırdı?
Ada da eleme anında yüzünü yakın plana almışlardı o zaman fark ettim bende ne kadar güzel bir kız olduğunu ayrıca her dudağı dolgun, burnu hokka olana estetikli bu demiyorlar mı sinir oluyorum.
Meliscim,laserle göz rengi değiştirme ameliyatının bu kadar çabuk uygulatılacağını zannetmiyorum,daha Amerika dışı ülkeler için bile birkaç ay var, resimlerde de lens olduğu belli zaten lens kullanan birisi çok kolay anlar en çok korkulan görüntüdür çünkü bir gözbebeğinin bir tarafa diğer gözbebeğinin diğer tarafa bakması durumu yani kayması, lens kabsız solüsyonsuz survivor ortamına gidilemeyeceği düşünülürse Merve Saraçoğlu için acunun açtırdığı onca dava da iyice anlamsızlaşır, ekşisözlük için de şunu diyebilirim Müge Boz un da ekşi sözlükte onca yorumu var yazılmış içinde lise arkadaşları da dahil,hiçbirimiz lisedeyken kahve gözlüydü sonradan mavi gözlü oldu demedik bu aklımıza bile gelmez, estetik konusuna gelince ben de çok beğendim doktorlarımız dünyada ilk belli başlı sayılı doktorlar arasına girdi çoktan, ama laser konusu çok yeni bir estetik hemen uygulatacağını zannetmiyorum,ocak ayında uygulanmaya başlamış henüz çünkü,ben yine ondan da ümitliyim, çünkü doktorlarımız bu yetenekle başarıyla dünyada sayılı doktorlar arasına girdi bilen bilir, ellerinde imkan olduktan sonra herşeyi yapabilirlerAynen başlık yanlış yazılmış Faki olacaktı sanırım.
Ve katılıyorum sana burnunda ve dudaklarında estetik var sanırım ama öyleyse bile gerçekten çok güzel olmuş.
Ve her şeyi geçtim kızın göz rengi ve ten rengi mükemmel zaten.
Bu arada ekşisözlükte onu üniversiteden tanıyan birisi önceden kahverengi gözlü olduğunu söylemiş,okuyun isterseniz:/ Acaba o da lazerle göz rengi değiştirme ameliyatı mı yaptırdı?