bu işlerden anlamam ama kaşlarını çatabiliyor :)
Aslında ben pek beğenmedim başta ama sonra düşününce haksızlık ettiğimi düşündüm.Sonuçta TRTde akşam haberlerini sunmuyor bu kız.Çok heyecanlı.çok hoş olmuş ve beklediğimden iyi sunuyor programı açıkçası.
çünkü çok mıy mıy geliyordu ama beni şaşırttı...
hakkını yiyemem.
güzel suratt.......
vallahi biz izmir de çok güzelliğe alışık olduğumuzdan herhalde, bana bu program sunduğu halleri dahil güzel gelmiyor, bol estetikli bir esmer yurdum kızı bana göre, adriana ya benzeme çabası göze çarpıyor tabi ki, ama sonuç ı-ıh , gayet patates suratlı bana göre, aysun kayacı nın burnunu hep çok üçgen bulurdum, hep ne yapmacık görünümlü kadın hiç duruluk yok derdim, en azından beyaz tenli az da olsa avrupai güzellikte bir kız, ona bile haksızlık etmişim diyorum bu aşırı estetikli esmer yurdum kızı bu kadar sükse yapınca
Merhaba arkadaşlar ben Gül'ün lise çağlarını biliyorum.
Kendisi benden yaşca büyük olduğu için pek fazla samimiyetimiz yoktu.
Yapılan yorumları okuyunca ben de yorum yapmak istedim.
Estetik konusu için şunu söyleyeceğim; benim 4 5 sene önce gördüğüm Gül ile alakası yok. Yüz şekli bile çok farklı, gözleri zaten lens. Dudaklarını burnunu yaptırmış. Yüzünün şekliyle de bayağı oynanmış.
Eskiden çok pasif normal güzellikte bir kızdı. Sokakta yürüse hiç dikkat dahi çekmeyecek türden. Sonra sanırım güzelleşmek için bayağı hırslanmış.
Boyunun 163 olduğunu düşünmüyorum. Çünkü gerçekten çok çok kısa bir kızdı en fazla 160 vardır.
Hem yüz güzelliği hem fizik güzelliği olmadığı için, mesleği de hosteslik olduğu için. (Hostesleri biliyoruz genelde çok güzel düzgün fizikli ve bakımlı olurlar) Boyunu fiziğini değiştiremeyeceğine göre yüzünü baştan aşağı değiştirmiş.
Yorumları okuyunca dikkatimi şu çekti Gül'ü kainat güzeli ilan edenler var, kendilerini Gül'ün güzelliği yanında küçük görenler. Gül'ün estetiksiz halini bilen birisi olarak söylüyorum ki Suratında o kadar estetik olmasaydı ne Adrianaya benzetilirdi ne de bu kadar güzel bulunurdu. Eminim ki çoğu bayanın doğal hali Gül'ün doğal halinden kat kat güzeldir.
Neyse başka bir konuya geleceğim.
Bir arkadaşım ''trt de mi sunuyor sanki haksızlık etmişim'' tabirinde bir şey yazmış.
Ben Gül'ün survivorda olduğunu bilmiyordum. Pek Tvye bakmam burada ki yazıları görünce araştırdım sunuculuğunu izledim.
Söyleyeceğim şudur ki tamam Trt'de sunuculuk yapmıyor olabilir, ama Türkiye'nin en seçkin kanallarından birinde çalışıyor. Daha diyaframdan bile nefes almasını bilmeden çıkmış sunuculuk yapıyor. Üzerine kekeliyor, söyleyeceklerini unutuyor, karıştırıyor. Ve bence en önemlisi çok donuk sunuyor. Bir yandan da bu işin eğitimini almış okulunu okumuş bitirmiş çıksa takır takır sunacak insanlar varken çıkıpta Gül'e haksızlık ediyorum demek, aslında onca insana yapımcıya, haksızlık etmektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?