evet aynı kefeye siz koymazsnız; çiğdem savaş manken olarak mesleğini yapacak fizikte bir kadın, sadece yüzünü çok beğendiği tansu çillere benzetmek istemiş, fiziğinde değişme yok, tansu çiller in fiziğini tamamen almışlığı yok zaten, fatmagül zaten istese de adriana yı yüzü hariç kopyalayamaz, ayak parmağını falan geçelim, ancak yüzü kopya edebilir ve yaptırılmadık bir yer kalmamış zaten adriana ya benzetilen biri olmak için, acaba cor ice ı takmasa ne derece benzer o kadar ameliyata rağmen, siz hala koruyun besbelli ancak yüzü kopyalayabilir ve ancak onu ağız, burun, göz ne varsa kopyalıyor, dediğim gibi kopyaya karşıyım zaten tamamen hastalıklı bir durum olduğu apaçık ortada bunu da yalnız ben söylemiyorum, siz psikiyatristlerden daha iyi biliyorsunuz herhaldeKesinlikle sizin abartmanızdan başka bir şey değil.Bu iki insanı aynı kefeye koymak acımasızlık.Yahu sizi duyan da Fatmagülün ayak parmağından saç teline kadar kendini değiştirdiğini sanır.Gerçekten sizi anlamıyorum ben.
tansu çiller e çok benzeyememiş olması doktorunun çok başarılı olmamasından, biraz da tansu çiller in 60 yaşında kadın olmasından, benzemiş benzememiş orası ayrı konu, ilk kez ameliyatla birinin kopyası olmak isteyen bir türk duyduk haber oldu ve bunu psikiyatristlere yorumlattılar, öyleymiş böyleymiş, ben de ilk kez hayatımda birine kopya benzemek isteyecek kadar kendini beğenmeyen bir insan gördüm, ama varmış devamı demek ki
siz tanıyor musunuz peki? herşey ortadayken savunmak için çaba sarfetmenizi de ben anlamıyorum, resimler onlar bunlar ortada, hala bir savunma, insan artık sade vatandaşın savunmadığını düşünüyor ister istemez, resimleri de ben mi ayarladım, yani çok ilginçsiniz elinize ne geçiyor birçok işinin bildiği lens markasını modelini bu forumdaki üye arkadaştan öğrenerek takıp (daha önce anlatıldı) , burun dudak estetikleriyle adriana lima nın türk versiyonuyum diye ortaya çıkan bir kızı canla başla savununca, fatmagülü tanısam sen adriana dan başka yağlı kapı bulabilecek birşey değilsin kızım derdim zaten, yani işin içinde acun vs. olduğu için artık besbelli olan ve resimleri olan birşeyi bu kadar örtbas etmeye çalışınca ister istemez bunda normal üyeler savunmuyor diye düşünüyor çünkü daha önce bir üye de uzun süre karşı çıktı ve bu konu başlığını kapatmak örtbas etmek için bir sürü konuya arka arkaya yazılar yazıp konunun geri planda kalmasına çabaladı ki, bu bir sade vatandaş davranışı olamaz, yakında internetten resimler de sildirilirse hiç şaşırmamsize bir şey sorabılır mıyım?
fatmagulu tanıyormusunuz?
her sayfaya defalarca yorum yazmıssınız cok merak ettım
berrylips ve SounD.Özellikle berrylips.Size sürekli böyle soruların gelmesinin nedeni buraya Fatmagül ile ilgili olumlu bir şey yazan insanlara cevap verme yarışına girmeniz.Bir şeyi bir kere söylersiniz tamam denir ama aynı şeyi on kere söylerseniz bir sorununuz olduğu düşünülür.
Ayrıca burda kimse Fatmagülün yaptıklarını ya da yapacaklarını savunmuyor ki.Bu başlıkta bu doğrultuda hiçbir yazı görmedim ben.Güzelliğiyle ilgili bir övgü yazısı yazılıyor hoooop berrylipsden karşı atak geliyor ama konuyu bambaşka yerlere çekerek.Siz anlamak istediğinizi anlayıp ona göre yorum yazıyorsunuz.
berrylips ,rica etsem yazılarında nokta kullanabilir misin?Büyük harf de kullansan çok iyi olur.Eleştirmek için söylemiyorum sadece yazdıklarını tam anlayamıyorum,birbirine giriyor cümleler.
Gözleri lens değilmiş.Röportajında söylemiş.
Özellikle sormamı isteyenler oldu. gözlerin lens mi?
Hayır değil. ama sol gözüm numaralı zaman zaman takıyorum.
xxxx
berrylips ve SounD.Özellikle berrylips.Size sürekli böyle soruların gelmesinin nedeni buraya Fatmagül ile ilgili olumlu bir şey yazan insanlara cevap verme yarışına girmeniz.Bir şeyi bir kere söylersiniz tamam denir ama aynı şeyi on kere söylerseniz bir sorununuz olduğu düşünülür.
Ayrıca burda kimse Fatmagülün yaptıklarını ya da yapacaklarını savunmuyor ki.Bu başlıkta bu doğrultuda hiçbir yazı görmedim ben.Güzelliğiyle ilgili bir övgü yazısı yazılıyor hoooop berrylipsden karşı atak geliyor ama konuyu bambaşka yerlere çekerek.Siz anlamak istediğinizi anlayıp ona göre yorum yazıyorsunuz.
berrylips ,rica etsem yazılarında nokta kullanabilir misin?Büyük harf de kullansan çok iyi olur.Eleştirmek için söylemiyorum sadece yazdıklarını tam anlayamıyorum,birbirine giriyor cümleler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?