• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

Ya Allah aşkına Çiğdem Savaş bambaşka bir vaka.Yapmayın etmeyin.Onun da Tansu Çillere benzeyeceğim demesi reklamdan ibaretti.Zaten yüzünde beğenmediği bir çok yer varmış belli ki.Eski fotoğraflarına bakarsanız görürsünüz.Yaptırmış rahatlamış üstüne de bir güzel reklamını yapmış Tansu Çillere de zerre benzememiş.

Son düzenleme:
Kesinlikle sizin abartmanızdan başka bir şey değil.Bu iki insanı aynı kefeye koymak acımasızlık.Yahu sizi duyan da Fatmagülün ayak parmağından saç teline kadar kendini değiştirdiğini sanır.Gerçekten sizi anlamıyorum ben.
evet aynı kefeye siz koymazsnız; çiğdem savaş manken olarak mesleğini yapacak fizikte bir kadın, sadece yüzünü çok beğendiği tansu çillere benzetmek istemiş, fiziğinde değişme yok, tansu çiller in fiziğini tamamen almışlığı yok zaten, fatmagül zaten istese de adriana yı yüzü hariç kopyalayamaz, ayak parmağını falan geçelim, ancak yüzü kopya edebilir ve yaptırılmadık bir yer kalmamış zaten adriana ya benzetilen biri olmak için, acaba cor ice ı takmasa ne derece benzer o kadar ameliyata rağmen, siz hala koruyun besbelli ancak yüzü kopyalayabilir ve ancak onu ağız, burun, göz ne varsa kopyalıyor, dediğim gibi kopyaya karşıyım zaten tamamen hastalıklı bir durum olduğu apaçık ortada bunu da yalnız ben söylemiyorum, siz psikiyatristlerden daha iyi biliyorsunuz herhalde

Son düzenleme:
tansu çiller e çok benzeyememiş olması doktorunun çok başarılı olmamasından, biraz da tansu çiller in 60 yaşında kadın olmasından, benzemiş benzememiş orası ayrı konu, ilk kez ameliyatla birinin kopyası olmak isteyen bir türk duyduk haber oldu ve bunu psikiyatristlere yorumlattılar, öyleymiş böyleymiş, ben de ilk kez hayatımda birine kopya benzemek isteyecek kadar kendini beğenmeyen bir insan gördüm, ama varmış devamı demek ki

Acayip değişmiş Fatmagül facede bir fotosunu görmüştüm tam bir kezban kot tişört falan :D dudaklar ipince :D

Adriana biraz benziyor benziyor diyince bozulmasından belli kadının üstünden ne kadar prim hesapladığı, çiğdem savaş alakasız diyorsunuz ama, kadına yazık oldu, yanlış ata oynamış, o kadar parayı başka ata yatırıcaktı, manken haliyle bir başka mankeni kopyalıyacaktı, o kadar masraf heba oldu kadın silindi gitti

berrylips o bayanın amacı Tansu Çillere benzemek filan değildi işte.Hepsi reklam uğruna.
E tabi ki bozulur niçin bozulmasın.Demek ki sevmiş kadını.Burda bile görüyorum.Birkaç kişi kendisini bir ünlüye benzetince onu daha da sevmeye başlayan,olabildiğince ona daha da benzemeye çalışan insanları.Fatmagülün durumu da ne buradaki bayanlardan daha vahim ne de daha iyi.Çok abartıyorsunuz artık.

SounD bahsettiğin fotoğrafı eklesen de biz de baksak ?

eskiden aktif instagram kullanıcısıydı ve dudaklarını, burnunu nerde yaptırdığını sorduklarında, kızıp onlarla kavga edip sonra yorumları siliyordu bu ablam. hatta birisi doktorumuz aynı dediği için yorumu bırak direk fotoğrafını silmişti. *
kısacası, dudakları kolajen, burnu estetik bir ablamiz, ama bunda utanilacak ne var? çokta güzel iş çıkarmış doktorlar. estetik yaptırıp şuna xxxx benzeyen türk kızları varken, utanılacak birşey yok bence.

uludağ sözlükte karşılaştım bu yoruma,
fatmagül sen bu şöhret işini beceremiceksin gibime geliyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
büyüten yok zaten, ikisi de reklam, kendinden önce ortaya çıkan birinin üstünden prim yapmak, Allah aşkına ne ihtiyacı var kamuoyunun bir tane adriana dururken ona ameliyatla tıpatıp benzemeye çalışan hataylı versiyonuna, zaten adriana nın türk versiyonu olarak ortaya sürülmedi mi bu, başka ne yaptı ki, yaptığı iş nedir yerli adriana olmak dışında, o da doğuştan benzerlik olsa haber değeri taşırdı, o da haber olurdu, herhangi 10-15 bin lira ortaya koyan her adriana ya benzemek isteyenden farkı ne de haber değeri taşıyor, burda güzelyalı da dolu adriana benzeri yok mu sanıyorsunuz, haber bile değil yani

Son düzenleme:
Berry haklı mantık aynı Çiğdemde bol para kaznırım diye belki tansuyu beğendiğinden bunu yaptı. E gülde beğendiğinden ve türk erkeklerinin Adriana abazlığını bildiğinden yaptı parada kaznıcak ama kısa bi dönem trişka vucudu var zaten :31:

beerlips konuyu nasıl da saptırıyorsunuz.Sizinle nasıl konuşacağımı şaşırıyorum gerçekten.Sanki ben burda Fatmagül acaip yetenekli, on numara, her işte başarılı olacak filan demişim gibi konuşuyorsunuz.Yazınızı okuyunca bir an durdum düşündüm acaba böyle mi söyledim diye.
Benim söylediğim bu kızın sizin anlatıığınız kadar saplantılı bir manyak olmadığı.Heryerinin estetik olmadığı.Yoksa ben de yazdım kızda Adriana Lima hayranlığı olduğunu ve sizin abarttığınız gibi estetikle olmasa da küçük dokunuşlarla ona daha da benzemeye çalıştığını.SounDdan gazı aldıkça coşuyorsunuz.Kusura bakmayın.

Son düzenleme:
ışıktan mı bilmiyorum ama kanaltürkde gördüm programa davet edilmiş kesinlikle adrianaya hiç benzemiyor. uçakda adriana yine iyiki birazcık demiş. fakat survivorda burnu ve dudakları çok benziyor ,gözleri malesef benzemiyor . adriananın bakışları kimsede yok bambaşka

Survivor izlemiyorum adadakiı halini pek bilmiyorum ama burada adadaki birkaç fotosu paylaşılmış e kız çok güzel Adriana' ya da benziyor. Benzemese bile yalanyok ortalamanın üzerinde bir güzelliğe sahip pürüzsüz diri bronz bir cilt, kaş göz dudak herşey yerli yerinde. Lens takıyorsa takıyor ben pek beğenmedim lenslerini takmasa daha güzel görünür ama öyle abes de durmuyor bir kere lens kendini makyajla güzel gösterir bu kız o adada makyaj yapmıyorsa lensli halini beğenmemem de normal sanırım. Estetik olduğunu duyunca şaşırdım oldukça doğal olmuş bir de altyapı meselesi var bu kız ecüş bücüş çirkin bir kız olmadığından yapılan estetik de oldukça güzel durmuş. Yani benim güzellik anlayışım çoğunluktan farklı olsa da ilk defa çoğunluğun beğendiği bir kızı ben de beğendim bu kız dikkat çekici farklı bir tip valla aradım aradım da kusur bulamadım Allah sahibine bağışlasın :)

Son düzenleme:
tansu çiller e çok benzeyememiş olması doktorunun çok başarılı olmamasından, biraz da tansu çiller in 60 yaşında kadın olmasından, benzemiş benzememiş orası ayrı konu, ilk kez ameliyatla birinin kopyası olmak isteyen bir türk duyduk haber oldu ve bunu psikiyatristlere yorumlattılar, öyleymiş böyleymiş, ben de ilk kez hayatımda birine kopya benzemek isteyecek kadar kendini beğenmeyen bir insan gördüm, ama varmış devamı demek ki

size bir şey sorabılır mıyım?
fatmagulu tanıyormusunuz?
her sayfaya defalarca yorum yazmıssınız cok merak ettım

size bir şey sorabılır mıyım?
fatmagulu tanıyormusunuz?
her sayfaya defalarca yorum yazmıssınız cok merak ettım
siz tanıyor musunuz peki? herşey ortadayken savunmak için çaba sarfetmenizi de ben anlamıyorum, resimler onlar bunlar ortada, hala bir savunma, insan artık sade vatandaşın savunmadığını düşünüyor ister istemez, resimleri de ben mi ayarladım, yani çok ilginçsiniz elinize ne geçiyor birçok işinin bildiği lens markasını modelini bu forumdaki üye arkadaştan öğrenerek takıp (daha önce anlatıldı) , burun dudak estetikleriyle adriana lima nın türk versiyonuyum diye ortaya çıkan bir kızı canla başla savununca, fatmagülü tanısam sen adriana dan başka yağlı kapı bulabilecek birşey değilsin kızım derdim zaten, yani işin içinde acun vs. olduğu için artık besbelli olan ve resimleri olan birşeyi bu kadar örtbas etmeye çalışınca ister istemez bunda normal üyeler savunmuyor diye düşünüyor çünkü daha önce bir üye de uzun süre karşı çıktı ve bu konu başlığını kapatmak örtbas etmek için bir sürü konuya arka arkaya yazılar yazıp konunun geri planda kalmasına çabaladı ki, bu bir sade vatandaş davranışı olamaz, yakında internetten resimler de sildirilirse hiç şaşırmam

Son düzenleme:
Kıza çirkin demiyoruz 1 Ben kimseye gaz vermiyorum 2 Biz kızın satış stratejisini tasvip etmiyoruz 3

Biz karakterini baz alıyoruz aa ne çirkin popoma benziyor demiyoruz. Yakınen tanıyormusunuz diye soran olmuş benim yakın arkadaşım meslektaşıydı. Dipdibe olduğu insanı bilir heralde ;)

Zaten Tuncay Şanlının bir iki kere takıldığı kız takmışmı bilemem. Yapılan her hareket taktik.. biz aslında Gülü savunuyoruz doğru adımlar atıp akıllı kararlar vermesi için kimse kimseye benzediği için bu ülkede çok para kazanamadı.

!!! Türk abazan adriana hastaları dışında hiçbir patron bu kızla ilgilenmez hiçbir yapımcı ben bunun dizide replikleri okurken düşünemiyorum. biride kıvanç tatlıtuğ ile rol alsın yakışır demiş arkadaşım yetenek diye birşey var ki bu kızda zekasa yetenekde yok. he bizde bir güzelliğin var git hosteslik yap harcanma diyoruz ANLATABİLDİKMİ?

kızlar ikinci sayfa adli bi programda gördüm gözleri lens biliyorum fakat çok acayip doğal duruyordu. gözleri çekik ,kısık diyemi acaba.ayrıca bu kızın makyajlı haliyle makyajsız hali çok farklı. makyajsız çirkin dğeil fakat makyajlı sanki başka biri makyajsız başka biri. gülümsemesi çok güzel ,gülmek çok yakışıyor ve çok fazla güzle görünüyor güldüğünde. bu kız çoksempatik güzelliğine güzellik katıyor. adada bana çok soğuk ve itici gelmişti ama dışarda sürekli gülümsüyor. bilmiyorum ben oldukça beğendim dışardaki halini.

berrylips ve SounD.Özellikle berrylips.Size sürekli böyle soruların gelmesinin nedeni buraya Fatmagül ile ilgili olumlu bir şey yazan insanlara cevap verme yarışına girmeniz.Bir şeyi bir kere söylersiniz tamam denir ama aynı şeyi on kere söylerseniz bir sorununuz olduğu düşünülür.
Ayrıca burda kimse Fatmagülün yaptıklarını ya da yapacaklarını savunmuyor ki.Bu başlıkta bu doğrultuda hiçbir yazı görmedim ben.Güzelliğiyle ilgili bir övgü yazısı yazılıyor hoooop berrylipsden karşı atak geliyor ama konuyu bambaşka yerlere çekerek.Siz anlamak istediğinizi anlayıp ona göre yorum yazıyorsunuz.

berrylips ,rica etsem yazılarında nokta kullanabilir misin?Büyük harf de kullansan çok iyi olur.Eleştirmek için söylemiyorum sadece yazdıklarını tam anlayamıyorum,birbirine giriyor cümleler.

berrylips ve SounD.Özellikle berrylips.Size sürekli böyle soruların gelmesinin nedeni buraya Fatmagül ile ilgili olumlu bir şey yazan insanlara cevap verme yarışına girmeniz.Bir şeyi bir kere söylersiniz tamam denir ama aynı şeyi on kere söylerseniz bir sorununuz olduğu düşünülür.
Ayrıca burda kimse Fatmagülün yaptıklarını ya da yapacaklarını savunmuyor ki.Bu başlıkta bu doğrultuda hiçbir yazı görmedim ben.Güzelliğiyle ilgili bir övgü yazısı yazılıyor hoooop berrylipsden karşı atak geliyor ama konuyu bambaşka yerlere çekerek.Siz anlamak istediğinizi anlayıp ona göre yorum yazıyorsunuz.

berrylips ,rica etsem yazılarında nokta kullanabilir misin?Büyük harf de kullansan çok iyi olur.Eleştirmek için söylemiyorum sadece yazdıklarını tam anlayamıyorum,birbirine giriyor cümleler.

Güzel diyenlere verdiğim cevapları alıntı yapıp atakla aksi bir yorumumu hemen göster sana haklısın diyeyim.

Çok güzel bir kız tabiki hepimiz bunu savunuyoruz ama güzelliğini kabul ederken estetik nimetlerini kabul edelim hepsi bu. Aslında bizim yüzümüzden :kızın konusunun sayfa 35lere geldiğini düşünüyorum. ama dediğin gibi ben birdaha Adriana çakıştırması yapana veya kızın ahlaken övenlere yok estetik değil gibi yorumlar yapana cevap vermicem nede olsa bi insanda vizyon misyon olmalı dimi =)

Berry i bilemem ama ben kesinlikle bana bişi denilmediği sürece cevap yazmicam kızla ilgili. Ne fatmagülmüş arkadaş iq 10 bile değil sayfa topiği 35 de kendimden tiksindim :18::18: :52::52:

Son düzenleme:
Gözleri lens değilmiş.Röportajında söylemiş.

Özellikle sormamı isteyenler oldu. gözlerin lens mi?

Hayır değil. ama sol gözüm numaralı zaman zaman takıyorum.
xxxx

Önce insan kendisine dönüp şöyle bir bakmalı :) sen sayfalarca beğendiğini dile getiriyorsan , berry de istediğini yazabilir :) karışmaya hakkın yok senin !

Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum . Kızı güzel bulanlara karşı hemen bir atak geliyor . Bir de öyle bi abartılarak yazılıyor ki , görende kız baştan aşağıya her yerini estetik yaptırdı sanacak :D Çiğdem savaş'la bile kıyaslandı yaa pess dedim ! Bir kere estetik dersin , iki kere estetik dersin anlarız da her sayfa da bunu uzun uzun açıklamalarıyla vurgulamasının sebebinde ister istemez artniyet aranıyor . İnsanlar da artık yakından mı tanıyorsun diye soruları yöneltiyor :) Bir insanın hiç tanımadığı birine bu derece düşmanlık , kin beslemesi bana hiç normal gelmiyor. Varsayalım ki kızın burnu estetik , eee ne değişecek sonuç olarak hatun güzel mi güzel ben ona bakarım . Demek ki kızda alt yapı vardı ki yaptırdığı bir burun estetiğiyle oldu bir Adriana lima :32:

Sayfanın başında kızın sadece burnunun estetik olduğunu kanıtlamaya çalıştı . Şimdi burnu da geçti dudak , yanak , gögüslerin bile estetik olduğu iddialarını attı ortaya :1: Ömrünü bu kızın estetiklerini kanıtlamaya adamak çok komik gerçekten :D

Son düzenleme:
Back
X