Bunalımdayım sanki

bebekdemekaskdemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
61
2
36
İzmir
sevgilimi çok seviyorum ama dün ondan ayrılmak istedigimi söyledim neden yaptım bilmiyorum çok pişman oldum ona aşıgım ama nasıl yaptım böyle bişey bilmiyorum bu aralar degiştigini hissettim ve biz 2ay sonra nişanlanıyoruz nolur yardım edin ben çok kötüyüm

mrb arkadasım dönemsel olabilir bence sana karsı güvensizlik verecekk bişi mi oldu bazen biz bayanlarda olur bu durum burcun nedir bu arada astrolojiye çok inanırım sendeki durum bende de var ben ikizler burcuyum gerçekten onun özelliklerini tasıyorum bi bakıyorum ağlıyorum bi bakıyorum gülüyorum çok sevdiğim seyi bile ikinci gün yapasım gelmiyor bence değişikliğe ihtiyacın var dertlesebiliriz bi destek ararsan ben burdayım arkadasım

gerçekten çok bunaldım ben hiçbişeyden mutlu olamıyorum evet degişime ihtiyacım var sanırım terazi burcuyum bende çok taşırım özelliklerini ama onunla ilgisi yok sevgilim iş konusunda takıntılı biraz heryerde çalışmamı istemiyor evdeyim 2 aydır sinirlerim bozuldu iyice çıkıp gezebilecgm bir arkadaşm yok olsada izin vermezz off ben çok sıkıldım

allah allaaaaahhhhhhhhhhh..
durup dururkenmi ayrıldın yoksa böyle küçükte olsa bi sebebi varmıydı...
olur bazen insanlara böyle bi bıkkınlık gelirde..
bukadar köklü bi değişiklik yapmazlar hayatlarındaa...
bişey yaparken bi derin nefes al sen en iyisi sonrasını düşünmeye çalış...
bu dönemi atlatana kadar bi karar verme hatta bence...

durup dudurken degil tabi sadece sıkıldım bana karşı davranışları çok degişti umursamamaya başladı herşeyde sorun yaratır oldu benimle buluşmak bile istemiyo bende istemiyo artık sandım bitirmeye çalıştım ama buseferde aglamaya başlıyo ben anlamıyorum ne yapmaya çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…