bunalıma girdim

Ben lise döneminde yaşadım bunu ne salakmışım yahu çok zayıftım hemde nasıl kat kat çoraplar giyiyordum havalar ısınmasın diye dualar ederek .Şu kısa üniofrma beyaz diz altı çorap giyen arkadaşlarıma o kadar özenirdim ki annemle doktor doktor dolaştık kilo alayım diye ne yaptısam olmadı çünkü genetik anne tarafım iskeletor ailesi gibi :) Annem şuan 43 kilo alamıyor ben de 47 kiloyum ama ne istersem yiyorum yemek yemek benim için büyük zevk çünkü .Eşim senin yediğin yemekle bir köy doyar diye dalga geçiyor geçsin umrumdamı deil :)

sen gel benim yanıma benimle 1 saat geçir yemin ederim kendini sevmezsen adımı değiştiricem :) valla bak sadece 1 saat garanti :)

çirkin olsaydın sevgilin olmazdı emin ol..

çirkin olsaydın sevgilin olmazdı emin ol..
Daha öncede söylemiştim makyajsız yüzüme bakmaz kimse sevgilim var ama etrafta o kadar güzel kız varki benim kendime güvenim olmadığından sürekli basının etini yiyorum kıskançlık krizlerine giriyorum Yani anlicagin onuda kaybetmem an meselesi

Lise dönemindeyken ben de korkunç derecede çirkin geliyordum kendime, maymundan hallice diye düşünüyordum...
bıyıklarım vardı kaşlarım pala gibi, burnum kemerli eğri ve düşüktü ve çook zayıftım
Üniversitede bıyıklarım kaşlarım aldırdım. Atandığımda burnuma estetik yaptırdım. biraz kilo aldım tabi değiştim
Ama şimdi eski lise albümlerime bakıyorum da ne kadar masummuşum bakışlarım cildim falan ne güzelmiş hiç de çirkin değilmişim sandığım kadar. burnum da o kadar yamuk değilmiş. işte insan kendine öyle geliyor gözünde başkasının pek de dikkat etmediği özelliklerini çok büyütüyor
Ayrıca sevgiliniz varsa pek de çirkin değilsinizdir sanmam

Benim de çillerim var ve inanılmaz seviyorum onları :) güzellik basmakalıp birşey değil ki. Şu kiloda şu boyda şu saç renginde şu diş yapısında bir kadın güzeldir diye bir durum sözkonusu dahi olamaz. Kendinizi sevin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…