- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 32
-
- Konu Sahibi forestnight
ya kardeşim sevgili bulacak kadar güzelmişsin işte daha ne kadar istiyon bizde o da yok
Makyajsız yüzüme bile bakmaz kimse emin ol gene de sağolya kardeşim sevgili bulacak kadar güzelmişsin işte daha ne kadar istiyon bizde o da yok
Boyumda kısa 163 falanKilo al, o zmn gogsunde kalcanda daha sekilli durur.
Inceyim demissin ama kac boyun ve kilon? Belkide sana oyle gelyor.
Ben küçüklüğümden beri ilk kez icimdekileri paylaşıyorum küçüklüğümden beri aynaya bakmıyorum hep uzaktan baktım. Yüzümü görmeye tahammülüm yok. Çünkü çok cirkinim. Cillerim var benlerim var burnum eğri dişlerim yamuk. Hatta 23 yaşında olmama rağmen çok zayifim. ne kalcam var ne gobegim Şimdi erkek arkadaşımla tartıştıkta şöyle bi aynaya baktım sevgili benim neyime dedim gülmek bile yakismazmi insana bana yakışmıyor. Allah a şükür sağlığım yerinde evet ama sukursuzluk olarak düşünmeyin ama kendimi çok basit çirkin sevimsiz hissediyorum 23 yaşındayım ve ilk kez bunları dile getiriyorum bana vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Makyajsız yüzüme bile bakmaz kimse emin ol gene de sağol
Boyumda kısa 163 falan
Bu konudan da anliyoruz ki sevgili her derde devaymis. Sevgili denilen adamlar kizlari vitrinden bakarak mi seciyor? Butun adamlar cok mu guzel? Belki sevgilisi de cirkin, belki birbirlerine kalmislar, ne biliyoruz?
Sevgilin varsa guzelligi niye dert edesin ki dimi... Ne alaka anlamadim ya. :)
Yoo. Hic ornekleri gormuyor musunuz, disinin bir seye benzemedigi, ama karakterinden dolayi tercih edilen kizlari veya erkekleri? Burada bir yorumcu bile yazmis.erkekler için birinci kriter güzellik hatta herkes için.kimse dışını beğenmediğinin içini merak etmez de mi?
göbeği kalçası yok diye bunalıma gireni de ilk defa duyuyorumBen küçüklüğümden beri ilk kez icimdekileri paylaşıyorum küçüklüğümden beri aynaya bakmıyorum hep uzaktan baktım. Yüzümü görmeye tahammülüm yok. Çünkü çok cirkinim. Cillerim var benlerim var burnum eğri dişlerim yamuk. Hatta 23 yaşında olmama rağmen çok zayifim. ne kalcam var ne gobegim Şimdi erkek arkadaşımla tartıştıkta şöyle bi aynaya baktım sevgili benim neyime dedim gülmek bile yakismazmi insana bana yakışmıyor. Allah a şükür sağlığım yerinde evet ama sukursuzluk olarak düşünmeyin ama kendimi çok basit çirkin sevimsiz hissediyorum 23 yaşındayım ve ilk kez bunları dile getiriyorum bana vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
ne güzel yazmışsınız:)bizim giriş katına genç bir çift taşındı.adam dünya ahiret kardeşimiz olsun çok yakışıklı karısı da bir o kadar çirkin.esmer zayıf yüzü benli göz altları mor vs.vs..anneme; ya bu çocuk nasıl bu kızla evlenmiş aklım almadı demiştim.daha sonra kızla gele gide konuştuk sohbet ettik ve çok ama çok iyi bir özü olduğunu farkettim.sanki o çirkin kız gitti normal hatta bazen güzel giyinir yemeğe giderler gözüme çok güzel bir kız geldi.ve ben o yakışıklı adamın niye o çirkin kızla evli olduğunu anladım.güzellik insanın yüzünde değil özündeymiş.eğer özün güzel olursa inan ki karşındaki insana göre dünyanın en güzel kızı olursun