bunalıma girdim

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
32
Ben küçüklüğümden beri ilk kez icimdekileri paylaşıyorum küçüklüğümden beri aynaya bakmıyorum hep uzaktan baktım. Yüzümü görmeye tahammülüm yok. Çünkü çok cirkinim. Cillerim var benlerim var burnum eğri dişlerim yamuk. Hatta 23 yaşında olmama rağmen çok zayifim. ne kalcam var ne gobegim Şimdi erkek arkadaşımla tartıştıkta şöyle bi aynaya baktım sevgili benim neyime dedim gülmek bile yakismazmi insana bana yakışmıyor. Allah a şükür sağlığım yerinde evet ama sukursuzluk olarak düşünmeyin ama kendimi çok basit çirkin sevimsiz hissediyorum 23 yaşındayım ve ilk kez bunları dile getiriyorum bana vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bende 23 yasindaym benmde gobegim var :)).asiri bi guzellgmde yok.ama Allah beni cok degerli yaratmis.her an aldigin nefesin farkina vararak al.kimse kendinden memnun degldr ztn cnm herkesin var bi kusuru.kim dort dortluk guzelki degilmi :)

Once sen kendini sev.. Cillerinle bariş.. Cok zayif oldugunu yazmissin giyin suslen kendineguven yahu.. Unutma herkesin kusuru var, kimi sempatikligiyle ortuyo kimi dogru kiyafetle kimi makyajla..

Sevgilin seni begeniyorsa sorun yok, niye takıyosun kafaya bu kadar. Etrafta mankenler dolasmıyor sonucta, herkes kendine gore biraz cirkindir

hepsinin çaresi var ama çalış para biriktir dişlerini yaptır diş çok önemli düzgün beyaz dişlerin varsa büyük kısmı tamamdır, burnun içinde nasıl eğri anlamadım doğuştan mı ? doktora git , diyetle biraz kilo aldın mı tamam bu iş , aynaya bakıp ağlamak yerine kendine el atsan diyorum daha mantıklı, hepimiz doğuştan şanslı doğmuyoruz bazı kızlar gibi ama Allah şükür artık her imkan mevcut güzelleşmek için.

Sevgilin varmış ne güzel hayata güzel bak sen kendine çirkin dersen aşalarsan herkes seni öyle görür güzellik insanın içindedir biraz Bakım herkesi güzelleştir devlet bazı estetik ücretini karşılıyor özellikle burun estetiğini

bizim giriş katına genç bir çift taşındı.adam dünya ahiret kardeşimiz olsun çok yakışıklı karısı da bir o kadar çirkin.esmer zayıf yüzü benli göz altları mor vs.vs..anneme; ya bu çocuk nasıl bu kızla evlenmiş aklım almadı demiştim.daha sonra kızla gele gide konuştuk sohbet ettik ve çok ama çok iyi bir özü olduğunu farkettim.sanki o çirkin kız gitti normal hatta bazen güzel giyinir yemeğe giderler gözüme çok güzel bir kız geldi.ve ben o yakışıklı adamın niye o çirkin kızla evli olduğunu anladım.güzellik insanın yüzünde değil özündeymiş.eğer özün güzel olursa inan ki karşındaki insana göre dünyanın en güzel kızı olursun

Kilo al, o zmn gogsunde kalcanda daha sekilli durur.
Inceyim demissin ama kac boyun ve kilon? Belkide sana oyle gelyor.

Diyelimki hakkaten cirkinsiniz zannetmiyorum ama.insanlarin ahlaklari yuzune yansir yansidikcada guzellestirir.iyi insanmisiniz kafanizi yastiga koyunca kafaniz rahatmi ona bakin.siz kendinizi sever begenirseniz herkeste begenir caninizi sikmayin yani

Bu konudan da anliyoruz ki sevgili her derde devaymis. Sevgili denilen adamlar kizlari vitrinden bakarak mi seciyor? Butun adamlar cok mu guzel? Belki sevgilisi de cirkin, belki birbirlerine kalmislar, ne biliyoruz?
Sevgilin varsa guzelligi niye dert edesin ki dimi... Ne alaka anlamadim ya. :)

erkekler için birinci kriter güzellik hatta herkes için.kimse dışını beğenmediğinin içini merak etmez de mi?

erkekler için birinci kriter güzellik hatta herkes için.kimse dışını beğenmediğinin içini merak etmez de mi?
Yoo. Hic ornekleri gormuyor musunuz, disinin bir seye benzemedigi, ama karakterinden dolayi tercih edilen kizlari veya erkekleri? Burada bir yorumcu bile yazmis.
Erkekleri fazla akilsiz saniyorsunuz sanirim. Guzellik kimseye yetmez.
Bu goruse gore cirkin kimsenin iliski yasamaya hakki yok o zaman, veya yasayamaz mi demeliyiz? Esli herkes guzel mi? Bu kadar genelleme sacma geliyor bana boyle.
Ve bir de su var ki, guzellik gorecelidir zaten.

göbeği kalçası yok diye bunalıma gireni de ilk defa duyuyorum

Niye illa polemik ?Ben demek istedim ki birine güzel gelmişsin demek ki erkek arkadaşın var.Genelleme falan yapmadım.bir cümleden farklı fikirler çıkaran sizsiniz.Tüm eşi olanlar güzel falan da demedim hepsini bir cümleden çıkardınız...

ne güzel yazmışsınız:)
aynen de böyle...katılıyorum ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…