Bunaldm Allahm ok bunaldm

HATXIXCE1007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
404
0
96
Trabzon
inanın üç aylık bebeğim ve eşime olan sevgim olmasa yaşamanın hiç bir anlam ve tadı yok insanlar ne kadar riyakar ne kadar düşene bir tekmek vurmk için uğraşır hale geldi ben anlam veremiyorum batlamak üzereyim bağırıp ağlam istiyorum kurtarın beni kurtarın beni evime kpanıp kimseyi görmeden eşimle çocuğumla yalnız kalmak istiyorum hiç bir şeyden haber almamak hiç bir şey işitmemek ya arkadaşlar kötüyüm işte ya

doğum sonrası bunalımı olabilir. çevrendekiler anlayışsız olabilir. dinlenmeye ihtiyacın vardır. yeni hayatına geçerken (çocuklu bir hayat) bunalımlar yaşaman doğal. zamana bırak ve sağlıklı beslen. çünkü vitamin eksikliği bile karamsarlığa yol açabilir. bebeğini öp yerime. opuyorumnanaktan

SaĞol canım ama hayata hep pozıtıf bakan bırıyımdır o kadar olumsuz Şeyler yaŞadımkı anlatamam bu yıl ıÇınde ama yınede dık durmaya ÇalıŞtım
ama dost bıldıĞın ınsanların arkandan ıŞ ÇevırdıĞını ÖĞrendıĞım an baŞıma yıkılıyo tÜm dÜnyam her kesı kendım gıbı sanıyorum beklıyorumkı aynı duygular ma deĞıl ıŞte 30 yaŞına geldım ınsanları yenı tanımaya baŞladım konuŞup rahatlamaya o kadar Çok ıhtıyacım varkı ama artık kımseye gÜvenemıyorum

Evet kimseye güvenmiyceksin, adımlarını sağlam atacaksın. Olurya sendelersen yine kendin kalkacaksın ayağa.

Derdin her neyse, bilmiyorum, bebeğine ve eşine bakarak, gözardı et. Takma bu kadar insanları.

Bencede takmamam lazım ama ıŞte ınsan bırden duyduklarıyla yıkılı verıyo anlıyo etrafınad aslında dost dedıĞın Şey yokmuŞ herŞey Çıkara dayalıymıŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…