- Konu Sahibi minnosumbenim
-
nasıl aşacağım bu durumdan nasıl sıyrılacağım bilmiyorum .herkes zamnla alışırlar diyo ama hiç sanmıyorum. arkadaslar zırt pırt kv yada kp arayıp hadi bugün bize gelin diyolar mı size de. her hafta zaten gidsiyoruz haftanın her günün görüscekler ellerinden gelse. daha pazar günü bizdelerdi bütün pazarımı onlara ayırdım bi günüm var zaten hani geldiklerinde bişey de yapsak sohbet edecek bişey bile bulamıyoruz kv anca dedikodu şu şunu dmiş şunu almış şunu satmış oğluna anlatıyo kp uyukluyo ben çaylar börekler hizmetçi gibi yim..
dün görümce eşime msj atmış yarın annemlere gelin orda toplanalım nedeni de artık mazeret üretiyolar gelmemiz için neymiş küçük oğlu sınavdan ii not almış onu kutlayacakmışız töbee töbeeee ben yorgunluktan ölüyorumm işten eve gidip uzanmak istiyorum yaaa bi rahat yok...
şimdi de eşim askım gidiyo muyuz die msj atmış dedim daha pazar görüstük çok yorgunum biliyosun bide oraya gidince hizmet etcem sana göre bişey yok tabi gitmek istemiyorum dedim . ya işte yemek yapmıycan haazır olacakta eee bulaşıklar bana bakıyo çay servisleri bana bakıyo büyük görümce çalışıyorum ben biraz görümcelik yapıyım die yemeği yiyip gidip kuruluyo koltuğa, küçükde güya bana yardım ediyo mutfaga gecince hemen balkona sigara içmeye çıkıyo yada bebelerine yemek yediriyo onca bulaşığı ben yıkıyorum onca hizmeti ben yapıyorum doğru dürüst oturamıyorum bileee heleki kvnin oğlumda oğlum diyip konuşmaları daha çok çileden çıkarıyo beni küçücük torunları var onları sevmez hiç kocaman oğlunun peşinde ne yemiş ne kadar yemiş yediyse bi tabak daha zorla yedirir yemezse küser eşim de küsmesin die yer içer offf bunaldım anlıycanızzz çok sıkıldımmm
şimdi msj atmış akşam gelcen mi gelmiycen mi onu söyle bana diyo ben dedim yani gelmezsem tek gideceksin öyle mi die cvp gelmedi ne olursa olsun gitmiycem kendi de giderse gitsin naparsa yapsın
canım bencede haklı olarak gitmek istemiyorsun
ama eşine ben yoruluyorum falan deme
damardan gir :) de ki işte ben zamanı mı seninle geçirmek istiyorum, seninle ilgilenmek istiyorum... falan diye
erkeklere genelde bu teklif daha cazip gelir
öbür türlü benim annemi sevmiyorsun, istemiyorsun... diye trip yapar olayı büyütürler
hepsini yaşadım ama çok şükür seyreldi 1 senede :)
inş bende görürüm o günleri evin bi oğlu olduğu için hiç sanmıyorummm
üni. yıllarında bi arkadaşım vardı okurken evlendicanım öyle diyincede yalnızız zaten haftanın diger günleri diyo çıkıyo aslında kendide gitmek istemiyo ama asla yok diyemiyo şimdi hanımefendi msj attmış haber bekliyolarmış biz gidersek geleceklermiş gitmiyorum işte gitmiycem bu ne yaaa zorla gelin diyolar
beş dakika uğrayalım dedik deyin madem....yemekti çaydı yok meyveydi derken kaç saat geçer....
arkadaşımda tek gelin ama zamanla azaldı ne tartışmalar çıktı sebep oldu işte..
bizde çok şey yaşadık artık bıktılar gel demekten ..
nekadarlık evlisin cnm.
aaa ne 5 dakkası girince zor çıkıyoruz kv küser suratını sallar zehir edeer herseyiii gidersek saat en erken on da kalkabiliyoruz
6 buçuk canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?