bunaldımmmm

minnosumbenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
226
0
116
Ankara
nasıl aşacağım bu durumdan nasıl sıyrılacağım bilmiyorum .herkes zamnla alışırlar diyo ama hiç sanmıyorum. arkadaslar zırt pırt kv yada kp arayıp hadi bugün bize gelin diyolar mı size de. her hafta zaten gidsiyoruz haftanın her günün görüscekler ellerinden gelse. daha pazar günü bizdelerdi bütün pazarımı onlara ayırdım bi günüm var zaten hani geldiklerinde bişey de yapsak sohbet edecek bişey bile bulamıyoruz kv anca dedikodu şu şunu dmiş şunu almış şunu satmış oğluna anlatıyo kp uyukluyo ben çaylar börekler hizmetçi gibi yim..
dün görümce eşime msj atmış yarın annemlere gelin orda toplanalım nedeni de artık mazeret üretiyolar gelmemiz için neymiş küçük oğlu sınavdan ii not almış onu kutlayacakmışız töbee töbeeee ben yorgunluktan ölüyorumm işten eve gidip uzanmak istiyorum yaaa bi rahat yok...
şimdi de eşim askım gidiyo muyuz die msj atmış dedim daha pazar görüstük çok yorgunum biliyosun bide oraya gidince hizmet etcem sana göre bişey yok tabi gitmek istemiyorum dedim . ya işte yemek yapmıycan haazır olacakta eee bulaşıklar bana bakıyo çay servisleri bana bakıyo büyük görümce çalışıyorum ben biraz görümcelik yapıyım die yemeği yiyip gidip kuruluyo koltuğa, küçükde güya bana yardım ediyo mutfaga gecince hemen balkona sigara içmeye çıkıyo yada bebelerine yemek yediriyo onca bulaşığı ben yıkıyorum onca hizmeti ben yapıyorum doğru dürüst oturamıyorum bileee heleki kvnin oğlumda oğlum diyip konuşmaları daha çok çileden çıkarıyo beni küçücük torunları var onları sevmez hiç kocaman oğlunun peşinde ne yemiş ne kadar yemiş yediyse bi tabak daha zorla yedirir yemezse küser eşim de küsmesin die yer içer offf bunaldım anlıycanızzz çok sıkıldımmm

şimdi msj atmış akşam gelcen mi gelmiycen mi onu söyle bana diyo ben dedim yani gelmezsem tek gideceksin öyle mi die cvp gelmedi ne olursa olsun gitmiycem kendi de giderse gitsin naparsa yapsın

canım bencede haklı olarak gitmek istemiyorsun
ama eşine ben yoruluyorum falan deme
damardan gir :) de ki işte ben zamanı mı seninle geçirmek istiyorum, seninle ilgilenmek istiyorum... falan diye
erkeklere genelde bu teklif daha cazip gelir
öbür türlü benim annemi sevmiyorsun, istemiyorsun... diye trip yapar olayı büyütürler

Son düzenleme:
daha çokkk yeni evlisiniz....olur böyle yapışıp kalmalar....sanki onlarsız nefes dahi alınamayacakmış gibi davranmalar.....

Son düzenleme:
ilk 2 ay benimkiler de öyleydi ilk önceleri her dediklerinde tamam dedim sonrasında bunaldım 10 kere sordularsa birinde tamam dedim böyle böyle azalttık , eşimde önceleri sorun çıkartıyordu sonrasında baktı kavga ediyoruz evde huzur kalmıyo o da ben tamam demeden ses çıkarmamaya başladı , şimdi 2 3- haftada bir gidiyorum , gerçi eşim vardiyalı olduğu için her gün ailesini görüyor ben işteyken kahvaltıya gidiyor o yüzden sanırım pek üstelemiyor özlemiyor sonuçta

canım öyle diyincede yalnızız zaten haftanın diger günleri diyo çıkıyo aslında kendide gitmek istemiyo ama asla yok diyemiyo şimdi hanımefendi msj attmış haber bekliyolarmış biz gidersek geleceklermiş gitmiyorum işte gitmiycem bu ne yaaa zorla gelin diyolar

inş bende görürüm o günleri evin bi oğlu olduğu için hiç sanmıyorummm

arkadaşımda tek gelin ama zamanla azaldı ne tartışmalar çıktı sebep oldu işte..
bizde çok şey yaşadık artık bıktılar gel demekten ..
nekadarlık evlisin cnm.

allahım ya cıleye bak oglunun sınavdan ıyı not almasıı kutlayacakmıs ee sınav haftası geldı ne yapacaksınız bence dırek oraya tasının oyle ya bunun matematıgı var turkcesı var fenı sosyalı ıngılızcesı var valla yurek dayanmaz allah yardımcınız olsun

üni. yıllarında bi arkadaşım vardı okurken evlendi
haftaiçi full okuldaydı
haftasonları evliliğinin ilk aylarında kv ya gelirdi ya da beni akraba günlerine götürürdü en sonunda dayanamadım 'anne ben zaten haftaiçi müsait değilim haftasonu da kendi evimle eşimle ilgilenmek istiyorum kusura bakma ama beni günlere falan çağırma gelmek istemiyorum' demiş
sonra işte kv oğluna şikayet edecek olmuş
arkaşın eşi de anne kız haklı rahat bırak ya istese gelirdi diye terslemiş
kv bi daha çağırmamış seyrek gelmeye başlamış
erkek sahip çıktı mı sorun olmuyor işte ama erkek erkek gibi olamazsa herkes eziyor

Son düzenleme:
zaten gelinsen hiçbir şekilde yaranamazsın. Başka bir plan yap pazar günlerine. araya mesafe koymuş olursun. Zoraki işlerden nefret ederim.

Çok sık görüşmek iyi değil tabi.Orta yolu bulmalı.Ama ikinizde çalıştığınız için hafta içi ısrar etmemeliler kendileri düşünmeli bunu sen zaten artı sorumluluk taşıyorsun iş yemek eş vs.
Allah kolaylık versin canım.

aaa ne 5 dakkası girince zor çıkıyoruz kv küser suratını sallar zehir edeer herseyiii gidersek saat en erken on da kalkabiliyoruz

ama öyle olmaz ki...zamanla alışacak....surat sallıyor diye oturursanız sizin hep böyle gider bak....ne derse desin,ne yaparsa yapsın sizin istediğiniz saatte kalkın..

Eşin o durumu görüp sana nasıl kıyabliyor anlamıyorum, yani arada yorulur insan sevdikleri için ama devamlı koşturup durmana nasıl göz yumuyor
Benim kayınvalidem de 'hergün yemeği bizde yiyin sonra hemen gidersiniz' derdi bir süre önce, ben sadece gülümsedim cevap vermedim. Ama içten içe de nasıl sinirlendim.
Bir gün bütün bir pazarım saçma sapan geçti kayınvalidem yüzünden, o gün akşama dedim eşime 'bugün çok plansız hareket ettik, planlı olarak istediğin yere gideriz ama ben plansız başı boş davranamam' dedim..o günden sonra daha da dikkat ediyor. Bana sormadan karar vermiyor, birlikte karar veriyoruz gezmelere, annesine bile.
Ben uyarmasam nasılsa şikayet eden yok diyip saçma salak akraba gezmelerimiz faliyet gösterecekti..

Eşinle plan yap, yarın gidelim bugün şunu şunu yaparız falan de, inatlaşma yapmadan halletmelisin

yalnız göndermeseydiniz eşinizi gidip erken dönseydiniz.yada evdeki yemekten sonra çaya gitseydiniz.sizinde kendinize göre yaşamınız var.anneler babalar neden anlamıyolar bunu bilmiyorum.yeni evililiklerde böyle oluyor sizin de bir aile olduğunuzu unutuluyor.bizimde her hafta sonu arıyolardı şehir dışındayız birde gelmiyomusunuz bu hafta diye.çok sinir bozucu bi durum.bunun gidip gelmesi var yol parası var.ama bi müddet sonra kendiliğinden sona eriyor bu durum.zamana ihtiyaç var bence.bakıyorumda forumda bu aralar herkes bundan dertli.nasıl konulur bu mesafe nasıl karşındakinin bir aile olduğu yansıtılır zamandan başka bir yol bilmiyorum.zamanla alışılır bu duruma sanırım.

Keşke şöyle deseydin " aşkım zaten daha hafta sonu görüştük ben zaten yorgunum, akşam olup eve gelmeni başbakan kalmayı dört gözle bekliyorum, zaten önemli bi olayda yok boşver gitmeyelim evimizde keyif yapalım hem ben çok sıkılıyorum ". Sonra akşam eve geldiğinde ben sürekli beraber olmaktan rahatsız oluyorum ikimiz tek kalalım istiyorum ablanlar annenler de sürekli lüzumsuz bahaneler uydurup bizi çağırıyorlar ama artık bizimde bi evimiz var ve ben evimde vakit geçirmek istiyorum haftanın bi kaç günü gidip orda hizmet edince kendimi kötü hissediyorum de. Duygularını saklama dürüst ol ama güzel bi dille anlat derdini. Seni özlüyorum beraber bişeler yapmak istiyorum de ki onunda hoşuna gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…