madem öyle sen çocuğu al çık dolaş.Slm kızlar öncelikle belirteyim yeni üyeyim. Ah daha 24 yaşındayım ama çok bunalmışım sıkıntı stres ne ararsanız var bende evli bir çocuk annesiyim ygs ye hazırlanıyorum. Evde cocuk varken calışmak zor oluyor:neyse konumuza dönersek eğer son zamanlarda eşim ilgisiz dışarıya bile çıkarmıyor hep iş pazarları evde yok işe çıkıyor havalar yağmurlu olduğunda evde çıkalım derim bu havada nereye çıkalım der. Sonraelimelinden telefon düşmüyor oyun oynar bilgisayar basinda saatlerce savaş oyunları oynar bense biraz ders çalışayım da eşimle iki sohbet edelim derim ama nerde gerçekten çok bunaldım. İçim sıkılıyor daralıyorum diyorum anlamıyor Off ne olur bişey söyleyin ya sinirlerim bozuk
Evet belkide birbirimizi anlamıyoruzo sana zaman ayırmıyor, sen onu anlamıyorsun. Aslında birbirinizi anlamıyorsunuz biraz sanki.
Bu pazar çalışmaları yeni çıktıysa neden çalışıyor pazaları, ne kadar devam edecek? bunları biliyor musun?
aldatıyor demiyorum ama eşine güveniyor musun?
Eşim tek başıma dışarı çıkmamı istemiyor sadece çocugu parka götürebiliyorummadem öyle sen çocuğu al çık dolaş.
Eşim tek başıma dışarı çıkmamı istemiyor sadece çocugu parka götürebiliyorum
Eşim tek başıma dışarı çıkmamı istemiyor sadece çocugu parka götürebiliyorum
Slm kızlar öncelikle belirteyim yeni üyeyim. Ah daha 24 yaşındayım ama çok bunalmışım sıkıntı stres ne ararsanız var bende evli bir çocuk annesiyim ygs ye hazırlanıyorum. Evde cocuk varken calışmak zor oluyor:neyse konumuza dönersek eğer son zamanlarda eşim ilgisiz dışarıya bile çıkarmıyor hep iş pazarları evde yok işe çıkıyor havalar yağmurlu olduğunda evde çıkalım derim bu havada nereye çıkalım der. Sonraelimelinden telefon düşmüyor oyun oynar bilgisayar basinda saatlerce savaş oyunları oynar bense biraz ders çalışayım da eşimle iki sohbet edelim derim ama nerde gerçekten çok bunaldım. İçim sıkılıyor daralıyorum diyorum anlamıyor Off ne olur bişey söyleyin ya sinirlerim bozuk
Hayır dün kavga etmeyi tercih etti sonra aglayınca sordu konuşalım diye bu sefer ben istemedim.lady1234 .!.:Eşinizle bu durumu konuştunuz mu ?
Bence bu konuyu sakin bir zamanda konuşun. Bütüngün evde çok sıkıldığınızı söyleyin. Haftada 1 bile olsa birlikte bişeyler yapabilirmiyiz die sorun. Ne cvp verirse versin ağlamayın sakinliğinîzi koruyun. Aynı problemi zaman zaman herkes yaşıyor bende yaşıyorum hatta bazen bakıorum arkadaşlarım eşleriyle her hafta sonu plan prograö yapmış eğleniolar bizde rutin hatta sen gene şanslısın eşin evde duruo benim ki kahve arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi tercih ediyor iice yanlızlaşıyor insan kafanızı dağıtıcak başka şeyler bulunHayır dün kavga etmeyi tercih etti sonra aglayınca sordu konuşalım diye bu sefer ben istemedim.
Bu çok kez konuştuk ama işte olmuyorki ben gezip seninle vakit geçirmek istiyorum eşimde aynı şekilde bende vakit geçirmek istiyorum diyor ama nerde gecen pazar çıkacaktık sözde yarın çalışıyorum dedi.Ve ben 1 haftadır evdeyimarost: 39623710 .!.:oturup konuşun benimde dışarı çıkmaya hava almaya ihtiyacım var bu şekilde çok bunalıyorum deyin. sonra eşinin de müsait olduğu haftanın belli 1-2 gününü belirleyip o günlerde gezin bi aktivitede bulunun. zamanla oda alışır ona da iyi gelir.
İzinli olduğu ilk vakti değerlendirebilirsiniz. Mesela bi sinemada film bulun hafta sonuna kadar hergün o filmden bahsedin :) siz çıkamıosanız arkadaşlarınızı davet edin kafanızı dağıtmanızı sağlayabilir.Bu çok kez konuştuk ama işte olmuyorki ben gezip seninle vakit geçirmek istiyorum eşimde aynı şekilde bende vakit geçirmek istiyorum diyor ama nerde gecen pazar çıkacaktık sözde yarın çalışıyorum dedi.Ve ben 1 haftadır evdeyim
izinli olduğu günler yok mu hep mi çalışıyor?Bu çok kez konuştuk ama işte olmuyorki ben gezip seninle vakit geçirmek istiyorum eşimde aynı şekilde bende vakit geçirmek istiyorum diyor ama nerde gecen pazar çıkacaktık sözde yarın çalışıyorum dedi.Ve ben 1 haftadır evdeyim
Çevremde arkadaş yokkiİzinli olduğu ilk vakti değerlendirebilirsiniz. Mesela bi sinemada film bulun hafta sonuna kadar hergün o filmden bahsedin :) siz çıkamıosanız arkadaşlarınızı davet edin kafanızı dağıtmanızı sağlayabilir.
Aynı problemi yaşıorum bende sizin gibiÇevremde arkadaş yokki