Bunaldım Artık

arsi post: 39624583 .!.:
izinli olduğu günler yok mu hep mi çalışıyor?
Hayır eşim inşaata çalışır izinli oldugu günler yok genelde bir gün ya olur ya olmaz bugünlerde havalar soguk yağışlı oldugu icin evde olabiliyor ama işte çıkamıyor uz hava yağmurlu nereye çıkıcaz bu havada çocuk Üşür falan falan :KK43:

Lady malesef öyle arkadasları yok genelde zaten orta yaşlı beyler var iş yerinde eşimde benim gibi memleketin den uzak eşimin memleketinde olsak belki ikimizinde arkadas cevresi olurdu

Lady malesef öyle arkadasları yok genelde zaten orta yaşlı beyler var iş yerinde eşimde benim gibi memleketin den uzak eşimin memleketinde olsak belki ikimizinde arkadas cevresi olurdu
Eşinizi ikna etmeye çalışıcaksınız yada size izin vericek çocuğunuzla birlikte çıkıcaksınız. Nerde oturuyorsunuz ? Çok küçük bir şwhirse o yüzden eşiniz çıkmanızı istemiyor olabilir

hem sizi dışarı çıkarmıyor hemde dışarı çıkmanıza izin vermiyor. ben burda bi durrrrrrrrrr!!! derdim ve onu dinlemezdim. kölemisiniz ya

[QUOT234, post: 39625279, member: 660671"]Eşinizi ikna etmeye çalışıcaksınız yada size izin vericek çocuğunuzla birlikte çıkıcaksınız. Nerde oturuyorsunuz ? Çok küçük bir şwhirse o yüzden eşiniz çıkmanızı istemiyor olabilir[/QUOTE]
İşin enteresan yanı zaten o Antalya gibi yerdeyim gezilecek görülecek çok yer var ama çıkamıyorum tek başına :KK43:

[QUOT234, post: 39625279, member: 660671"]Eşinizi ikna etmeye çalışıcaksınız yada size izin vericek çocuğunuzla birlikte çıkıcaksınız. Nerde oturuyorsunuz ? Çok küçük bir şwhirse o yüzden eşiniz çıkmanızı istemiyor olabilir
İşin enteresan yanı zaten o Antalya gibi yerdeyim gezilecek görülecek çok yer var ama çıkamıyorum tek başına :KK43:[/QUOTE]

sen tabularını kır yavaş yavaş başla çıkmaya yakın yerlere o da alışacaktır

Burda herkes eşinden şikayetçi,izin vermez götürmez ilgisiz.. Bu dışarda kocasıyla gezen hatunlardan yok mu burada onlar neredeler :KK24:

X