çevremde böyle örnek çok fazla ama söylemek istemiyorum etkilenme diye çünki her birey farklıdır tatlım , ama şunu söyleyim
üniversiteden bir arkadaşım vardı uzun süre çıktılar felan meslekleri de iyiydi ama kız çabaladı azimliydi hemen buldu ama çocuk bulamamış tamda evlenceklerdi, pasifmiş çocuk biraz ne olsa beğenmiyormuş o olmaz bilmem ne kendi mesleğini de yapmıyormuş hep hayal dünyasındaymış kızın dediğine göre yapcaz etcez diomş ama boşmuş neyse kızın kafası karışmış ailesi de istememiş bırakmış kız evlenmiş şimdi çocuğu olmş 2 tane kızın ama çocuk hala iş beğenmiyormuş hepsine kulp takıyormuş şunu yapcam buna gircem diomş kız iyiki evlenmedim dio ,
üniversite mezunu olunca biraz beklenti yüksek oluyor tatlım iş ayağına gelir sanıyor insan ben okudum bilmem ne oluyor ama artık üni mezunu okadar çokki iş az işçi çok o yüzden çok seçme şansı yok , hiç bir zaman iğneleme laf sokma ama onunda biraz senin psikolojini düşünmesi lazım , güzellikle çok nadir iş konusu açılınca duyur aman aşkım önce herangi bir işe gir o arada hala bakarsın sonra güzel bulunca ona geçersin diye iyilikle , böylelikle küçük te olsa çalışmasını istediğini fark eder ve çok sermez bu durumu ufakta olsa tedirgin olur ve yavaş yavaş bakmaya başlar , evde oturmasından sa basit bir işte çalışması daha iyi bence hem ailenin bahanesi olmaz hem senin gözünde küçülmez eşin hemde sevginiz pekişir ne iş olsa ekmeği için yapıyor dersin zoruna gitmez statü farkı, diye düşünüyorum ,